jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τι χιλιομετρα ρε τυπε, σαν το σκυλι σου λεεισιγα το πραγμα ρε ποσα χλμ;
μαλλον θα κυνηγουσε την ουρα του ο κοπρος
τι χιλιομετρα ρε τυπε, σαν το σκυλι σου λεεισιγα το πραγμα ρε ποσα χλμ;
εγω κανω 12 χλμ τρεξιμο 2 φορες την βδομαδαελα να σε βαλω στο προγραμμα προπονησης μου θα ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ να πας Ε.Δ αντι να κανεις αυτα που κανω ;)
Γαμησες?Μ αρεσει να τρεχω σαν το σκυλι τυπε σημερα έτρεξα κανα 25λεπτο συνεχομενο για πλακα
μετα πατησα και τις καμψεις μου.
γεια σου μαλακα της χρονιαςΣταμ παλια για τον λακη κυκλοφορησε μια βρωμα οτι ειχε βαλει φωτο και ειχε μια κοιλια μεγαλυτερη απο σαμπρελα φορτηγου και αυτος ο τυπος καθεται και λεει μπάζα και χοντρες τις δικές μας φιλες. Καταλαβες τι σημαινει θρασος? και ο χασοδικης επειδη ειναι και αυτος χοντρουλης γιατι βαριεται να βγει εξω να περπατησει και να χασει κανα κιλο παρεξηγηθηκε αλλα στα παπαρια μου.
σιγα το πραγμα ρε ποσα χλμ;
Σταμ παλια για τον λακη κυκλοφορησε μια βρωμα οτι ειχε βαλει φωτο και ειχε μια κοιλια μεγαλυτερη απο σαμπρελα φορτηγου και αυτος ο τυπος καθεται και λεει μπάζα και χοντρες τις δικές μας φιλες. Καταλαβες τι σημαινει θρασος? και ο χασοδικης επειδη ειναι και αυτος χοντρουλης γιατι βαριεται να βγει εξω να περπατησει και να χασει κανα κιλο παρεξηγηθηκε αλλα στα παπαρια μου.
5 χλμ σε 25 λεπτα τυπε, κανε τους υπολογισμους να δεις με ποσα ετρεχεςΔεν μετρησα χιλιομετρα αλλα μια 5αρα πρεπει να την έβγαλα.
εντιτεγω κανω 12 χλμ τρεξιμο συνολικα τον χρονο
Εδω εχω να κανω μια μικρη παρατηρηση..
Ενα κακο που εχουν οι αντρες (και ειδικα οι μπουρδελιαρηδες) ειναι οτι εχουν "καλομαθει" να γαμανε μουναρες και μαλιστα πολυ ευκολα..
Αυτο δυστυχως τους εχει γινει βιωμα και εχουν την "απαιτηση" να γαμανε και τετοιες γυναικες "εκτος"
Και βλεπεις κατι τελειομενες σκατοφατσες να εχουν την απαιτηση και να κλαιγονται γιατι δεν τους καθονται τσαμπα μουναρες και ειναι 10 κατηγοριες πανω απ τη δικη τους..
Αυτοι με εκνευριζουν ακομα περισσοτερο απ τους πιρφορους..
Πρεπει να καταλαβουν οτι απ τη στιγμη που εκεινοι ειναι Γ εθνικη, πρεπει να κυνηγαν και γυναικες της δικια τους κατηγοριας..
Αυτα βεβαια οταν μιλαμε για κανονικες γυναικες.
Σαν πελατες των πουτανων φυσικα και εχουν καθε δικαιωμα να κρινουν το "προιον" που αγοραζουν.
εσυ τι εισαι? Τοπικο αθηνας?Εδω εχω να κανω μια μικρη παρατηρηση..
Ενα κακο που εχουν οι αντρες (και ειδικα οι μπουρδελιαρηδες) ειναι οτι εχουν "καλομαθει" να γαμανε μουναρες και μαλιστα πολυ ευκολα..
Αυτο δυστυχως τους εχει γινει βιωμα και εχουν την "απαιτηση" να γαμανε και τετοιες γυναικες "εκτος"
Και βλεπεις κατι τελειομενες σκατοφατσες να εχουν την απαιτηση και να κλαιγονται γιατι δεν τους καθονται τσαμπα μουναρες και ειναι 10 κατηγοριες πανω απ τη δικη τους..
Πρεπει να καταλαβουν οτι απ τη στιγμη που εκεινοι ειναι Γ εθνικη, πρεπει να κυνηγαν και γυναικες της δικια τους κατηγοριας..
Σαν πελατες των πουτανων φυσικα και εχουν καθε δικαιωμα να κρινουν το "προιον" που αγοραζουν.
ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ειναι μια κατασταση σωματικη η οποια αλλαζει..
τουλαχιστον ΕΑΝ γαμουσαν τοσο πολυ το σεξ καιει θερμιδες τι στον πουτσο![]()
αντε στα bodyline ρε χοντρε
αντε στα bodyline ρε χοντρε
αυτα τα κανουν οι γυναικες ρε παλιο πιρφορε,μηπως κανεις και 5κιλα βαρακια;κανε αεροβικη ρε αεροτρολλ
ψωναραΓια να μιλησω αντικειμενικο τωρα με αριστα το 10 θα μου εβαζα 7-8..
Σε κατηγοριες ποδοσφαιρου δεν ξερω πως μεταφραζεται![]()
το γρηγορο τρεξιμο αεροβικη δεν ειναι ρε?αυτα τα κανουν οι γυναικες ρε παλιο πιρφορε,μηπως κανεις και 5κιλα βαρακια;