baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
προτιμουσα εγω και οι υπολοιποι συναθλητες να δουμε τη κορμαρα σου γυμνη σε ερασιτεχνικη φωτο σου
κι εγώ θα προτιμούσα να με βγάλεις εσύ φωτό που σε ενδιαφέρει να δεις το σώμα μου ;)
προτιμουσα εγω και οι υπολοιποι συναθλητες να δουμε τη κορμαρα σου γυμνη σε ερασιτεχνικη φωτο σου
κι εγώ θα προτιμούσα να με βγάλεις εσύ φωτό που σε ενδιαφέρει να δεις το σώμα μου ;)
Να σε βγαλω εγω?
δεν εχω αυτη τη προθεση αλλωστε γνωριζομαστεΝα με βγάλεις αμέ! αν και του Λούκα δεν θα του τις δείξουμε και κάποιων άλλων εξυπνάκιδων. Αλλωστε από τζάμπα φωτό δεν σας έχω αφήσει παραπονεμένους...μόνο τσόντες δεν με βάλατε να παίξω τζάμπα ακόμη. Ελεος πια! δεν γίνεται τπτ guys αλήθεια σας λέω...Λούκα μη με μαρσάρεις Αγιες μέρες που είναι
δεν εχω αυτη τη προθεση αλλωστε γνωριζομαστε
Να με βγάλεις αμέ! αν και του Λούκα δεν θα του τις δείξουμε και κάποιων άλλων εξυπνάκηδων. Αλλωστε από τζάμπα φωτό δεν σας έχω αφήσει παραπονεμένους...μόνο τσόντες δεν με βάλατε να παίξω τζάμπα ακόμη. Ελεος πια! δεν γίνεται τπτ guys αλήθεια σας λέω...Λούκα μη με μαρσάρεις Αγιες μέρες που είναι

Διαφημηση σου κανει και εσυ παραπονιεσαι?
πάλι φταίω? είμαι γκρινιάρα τί να κάνω
Να περιορισεις την γκρινια.. Αυτο σου λενε πολλοι εδω με καλη διαθεση... γιατι η γκρινια ειναι ντεκαβλε. Τι δεν καταλαβαινεις? ;)
Πιθανον.... εγω δεν ξερω ας μιλησουν οι γνωστεςφαντάσου τί καύλα κουβαλάω που παρόλη την γκρίνια που με διακατέχει με βρίσκετε καυλιάρα, χι χι χι!
φαντάσου τί καύλα κουβαλάω που παρόλη την γκρίνια που με διακατέχειμεβρίσκετε καυλιάρα, χι χι χι!
τί εννοείς δεν καταλαβαίνω, μήπως εννοείς βρήκατε άλλη καυλιάρα?Πιο σωστο.![]()

τί εννοείς δεν καταλαβαίνω, μήπως εννοείς βρήκατε άλλη καυλιάρα?
έδωσαNayomi δωσε και μια απντηση σε αυτο το thread
τί εννοείς δεν καταλαβαίνω, μήπως εννοείς βρήκατε άλλη καυλιάρα?
Οχι βρε μονο μια υπαρχει! Και τι καυλα!![]()