Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σ'αυτο θα συμφωνησω απολυτα

Μερικοί δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό όπως επίσης δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο καλύτεροι γαμιάδες θα γίνουν αν κόψουν τη μαλακία μαχαίρι. Εγώ μερικές φορές έχω πει εδώ ότι τρελαίνω τις πουτάνες με τον τρόπο που τις γαμάω και οι άλλοι με χλευάζουν. Το κάνουν όμως γιατί είναι μαλάκες και δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο καλύτερα γαμάει κάποιος που έχει τη μαλακία κομμένη μαχαίρι.  :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.116
Πόντοι
20.605
Θα έλεγα ότι η ανωτερότητα του Ακάποτου από το μήσι με καπότα,
είναι εξίσου μεγάλη ή και μεγαλύτερη
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΙΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ... ΜΑΛΑΚΙΑ ....

φαντάζομαι ότι δεν σας τρομάζει και τόσο η τόσο μεγάλη οικειότητα
με το αντικείμενο που πηδάτε , και πιθανόν η ανάπτυξη κτητικοτητας
ίσως και παιδιού , δεν σας προκαλεί τρόμο , αλλά για πολλούς απο σας είναι και επιδίωξη κιόλας... :S

ο διάολος να μας φυλάει απ'τις στενές επαφές, τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις  :priest:  :priest: :priest: :priest:

Επισκέπτης
Τύπε rigor άσ' τους να λένε, η καπότα είναι ΣΠΟΥΔΑΙΑ εφεύρεση. Το σεξ δεν είναι μόνο η αίσθηση της πούτσας μέσα στο μουνί αλλά όλο το άγγιγμα και η γενικότερη επαφή. Αν γαμάς μια μουνάρα δηλαδή και την έχεις από κάτω σου να βογκάει, έχει τόση σημασία αν τη γαμάς με καπότα ή χωρίς; Εγώ άλλωστε ποτέ δεν καυλώνω με την επαφή της πούτσας μου (π.χ. τσιμπούκι) αλλά με τα φιλιά, τα χάδια και την ποδολαγνεία. Ίσα-ίσα τελικά που η καπότα πολλές φορές βοηθάει στο να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ καθώς δε νιώθεις τόσο έντονα την τριβή.  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.116
Πόντοι
20.605
καλά πολλοί έχουν κάνει τα "παράνομα εξτραδάκια" τους
όλοι πάνω στο πάθος έχουν "ξεχαστεί"...

το θέμα που πιθανόν υπονοούν οι τύποι είναι να έχεις τέτοια οικειότητα κτητικότητα και δέσμευση
με μια γυναίκα που να παρατρίβεις τον γυμνό φαλό στην ίδια κολπική οπή και να το χαίρεσαι κιόλας  :S

εμένα προσωπικά αν είχα τέτοια τόσο κοντινή σχέση με γυναίκα , όχι μόνο δεν θα χαιρόμουν την γυμνή επαφή
αλλά δε θα μου σηκωνόταν κάν και όλη η αιμάτωση θα πήγαινε στα πόδια για να την κάνω τρέχοντας  :badair: :badair: :badair: :badair:

η απόλαυση του πιρφόρου είναι ο τρόμος του πόρνου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οσοι μιλανε συνεχως για ακαποτα, πιστευω οτι εχουν στυτικη δυσλειτουργεια

Κι εγώ αυτό νομίζω.  :rockon:

Λοιπόν, επειδή εσύ φαίνεσαι πολύ καυλιάρης, η συνταγή μου για σένα είναι Μεταξουργείο 4 φορές την εβδομάδα. Αλλά θα κόψεις τελείως τη μαλακία. Φίλε δοκίμασέ το, θα με θυμηθείς. Θα πηγαίνεις: Δευτέρα βράδυ, Τετάρτη μεσημέρι, Παρασκευή πρωί και Σάββατο προς Κυριακή νύχτα. Έτσι θα έχεις μεγαλύτερες καύλες και θα γαμάς 4 διαφορετικές πουτάνες την εβδομάδα.  :sunglasses:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.947
Πόντοι
456
Κι εγώ αυτό νομίζω.  :rockon:

Λοιπόν, επειδή εσύ φαίνεσαι πολύ καυλιάρης, η συνταγή μου για σένα είναι Μεταξουργείο 4 φορές την εβδομάδα. Αλλά θα κόψεις τελείως τη μαλακία. Φίλε δοκίμασέ το, θα με θυμηθείς. Θα πηγαίνεις: Δευτέρα βράδυ, Τετάρτη μεσημέρι, Παρασκευή πρωί και Σάββατο προς Κυριακή νύχτα. Έτσι θα έχεις μεγαλύτερες καύλες και θα γαμάς 4 διαφορετικές πουτάνες την εβδομάδα.  :sunglasses:

Και αν ακολουθησει και τον νομο του Gatsby μαζι με τον δικο σου θα λυσει ολα του τα προβληματα :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
Εγω ο καθυστερημενος εχω γαμησει 3 πουτανες ακαποτα  :S
2 στουντιοκοριτσα και μια στη Φυλης ολα αυτα πριν 3 χρονια περιπου

Και κατι γκομενες που ειχα παλιοτερα τις γαμαγα ακαποτα μεχρι που μια ειχε καθυστερηση για 2 βδομαδες και μου χε φτασει το σκατο στην καλτσα. Ηταν και ανηλικη!!  :S
Η καθυστερηση ευτυχως ηταν για αλλους λογους, οχι εγκυμοσυνη..

Σε διαβεβαιω οτι η λιγο μεγαλυτερη απολαυση δεν αντισταθμιζει με τιποτα το αγχος που τραβηξα μετα απο ολα αυτα τα περιστατικα..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.864
Πόντοι
2.886
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=536533;image[/img[/URL]]

Αυτή είναι η φωτό που πόσταρε ο Πικερ για τον εαυτό του στη σελίδα 150 ,
απάντηση #2247

Είναι αληθινή ;

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.864
Πόντοι
2.886

Αν είναι αληθινη ,τότε κατατάσσεται στα ψυχάκια τύπου

Μαριάννα Αποστολοπούλου !  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπαίνει στο μπου . ,λέει παλαβομάρες και ποστάρει τη φωτό του !
Ενα βήμα πριν γίνει Αδωνις Γεωργιάδης !  :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=536533;image[/img[/URL]]

απάντηση #2247

Είναι αληθινή ;
[/quote]

Μου θυμίζει ένα μύστη που είχαμε βρει στο Facebook.....o BMW ξέρει...ονόματα δε λέμε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.864
Πόντοι
2.886
Θα μπορουσε..
Καπως ετσι τον φανταζομουνα  :grin: :rockon: :rockon:

Είναι όμως αληθινή ; Αν είναι γνήσια ,τότε πρέπει να κάνουμε
αμέσως έρανο για να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική !

Old Devil

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
839
Πόντοι
1.026
o τύπος θυμίζει λίγο μάτριξ  :grin: :grin: :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.864
Πόντοι
2.886

απάντηση #2247

Είναι αληθινή ;
[/quote]

[img]http://i1.ytimg.com/vi/n0icZ0DopWo/maxresdefault.jpg

Εχουν κάτι κοινό στις μουτσούνες τους οι δύο τύποι;

Επισκέπτης
Εγω ο καθυστερημενος εχω γαμησει 3 πουτανες ακαποτα  :S
2 στουντιοκοριτσα και μια στη Φυλης ολα αυτα πριν 3 χρονια περιπου

Η πιθανότητα να κολλήσεις ΗΙV αν γαμήσεις ακάποτα μια γυναίκα-φορέα είναι 1 στις 1000.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
Κατι τετοια διαβαζουν ολοι οι καθυστερημενοι και παν και γαμανε ακαποτα μετα  :jerking:

Δεν ειναι μονο το aids που πρεπει να φοβασαι..
Τα ακαποτα γαμησια προκαλουν παθησεις του προστατη, κολας υπατητιδες, κονδυλωματα και χιλιες 2 αλλες μαλακιες..

Εγω προσωπικα δεν τα εμπιστευομαι αυτα τα στατιστικα και καλο ειναι να μην αναφερονται γιατι ειναι σαν να λες σε ολους να παν να γαμησουν ακαποτα
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom