Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΦΥΛΟΥ.

Promiscuous  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχ πικερ παιζει να σε πετυχει κανεις απεξω να λες παντα ψεμματα στις γυναικες και αμα σε ρωτησει να του πεις "Ετσι μωρε για ανανεωση"  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σου φαίνομαι για τύπος που λέει ψέματα;  :sunglasses:

Συνημμένα

• Φωτογ.0032.jpg
    Φωτογ.0032.jpg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 49

Επισκέπτης
Σου φαίνομαι για τύπος που λέει ψέματα;   :sunglasses:

Τύπε σου έχω πει να μου αδειάσεις τη γωνιά. Είμαι εδώ και δε χρειάζομαι συνεχιστές. Μας έδειξες και τη φάτσα σου, ωραίος είσαι. Ευχαριστώ για τη συμβολή σου και άντε γεια. >:(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Τύπε σου έχω πει να μου αδειάσεις τη γωνιά. Είμαι εδώ και δε χρειάζομαι συνεχιστές. Μας έδειξες και τη φάτσα σου, ωραίος είσαι. Ευχαριστώ για τη συμβολή σου και άντε γεια. >:(
Εσυ δηλωσες οτι βαρεθηκες και διεγραφηκες.Και μετα απο 2-3 μερες επεστρεψες.Μεγαλυτερη αποδειξη απο αυτη δεν υπαρχει,οτι λες μπαρουφες.Ασε τον νεο και εσυ αποχωρησε διακριτικα. :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.493
Πόντοι
366
ομολογω δυσκολη η περιπτωση...

skieros

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
37
Like
1.866
Πόντοι
3.187
ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΦΥΛΟΥ.

Promiscuous  :rockon:

Αν δεν εχεις σταθερη σχεση και δε μπορεις να γαμας συχνα πρεπει να βαρας μαλακια οπωσδηποτε. το σπερμα πρεπει να αποβαλλεται απο τον οργανισμο. οταν συσσωρευτει τοτε ειναι που γινονται και λεγονται οι πραγματικες μαλακιες. επειτα συμφωνα με ερευνες μειωνεται ο κινδυνος εμφανισης καρκινου προστατη καθως και ουρολοιμωξεων.
Γι'αυτο βαρατε 2-3 τη μερα. κανει καλο! :thumbsup:

Επισκέπτης
Αν δεν εχεις σταθερη σχεση και δε μπορεις να γαμας συχνα πρεπει να βαρας μαλακια οπωσδηποτε. το σπερμα πρεπει να αποβαλλεται απο τον οργανισμο. οταν συσσωρευτει τοτε ειναι που γινονται και λεγονται οι πραγματικες μαλακιες. επειτα συμφωνα με ερευνες μειωνεται ο κινδυνος εμφανισης καρκινου προστατη καθως και ουρολοιμωξεων.
Γι'αυτο βαρατε 2-3 τη μερα. κανει καλο! :thumbsup:

Η μέση συχνότητα εκσπερμάτωσης για έναν άντρα 20-30 ετών είναι 3-4 φορές την εβδομάδα. Αυτό που γράφω είναι τεκμηριωμένο μέσα από επιστημονικές έρευνες.

Αν γαμάς 3-4 φορές την εβδομάδα και ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΣΟΝΤΕΣ, δε χρειάζεται να μαλακίζεσαι ΠΟΤΕ. Οι έρευνες που λες είναι πρόσφατες και αμφισβητούνται έντονα.

Επισκέπτης
Ρε τυπε οτιδηποτε κανεις σε υπερβολικο βαθμο κακο ειναι..
Παν μετρον αριστον.. Ισχυει σε ΟΛΑ..

Εγω προσωπικα οταν δεν εχω γκομενα και υπο νορμαλ οικονομικες συνθηκες γαμαω κατα μεσο ορο στα μπουρδελα ανα 2-3 μερες(αυτο θελω να το αυξησω) και σιγουρα 1-2 μαλακιες τη μερα..

Δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχεις φαει με τη μαλακια. Ειναι απ τις μεγαλυτερες απολαυσεις, ορισμενες φορες ακομα καλυτερη και απ το γαμησι..

Δεν εχεις ακουσει που λενε σαν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι??  :cheesy:

Η μαλακία πρέπει να κόβεται μαχαίρι στον άντρα. Είναι ό,τι χειρότερο. Εγώ για χρόνια προσπαθούσα να την κόψω και το κατάφερα στα 33 με σεξ 3-4 φορές την εβδομάδα. Πιστεύω ότι με αυτή τη συχνότητα μπορεί να το καταφέρει οποιοσδήποτε άνω των 20 ετών.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.947
Πόντοι
456

Επισκέπτης
Ο θανος ασκητης ειναι ασχετος.

Για διαβασε εδω τι λενε οι σοβαροι επιστημονες

Χαίρω πολύ. Αυτή την έρευνα επικαλέστηκε και ο skieros πιο πάνω. Αυτή η έρευνα λοιπόν αμφισβητείται πολύ έντονα καθώς βασίζεται σε απαντήσεις που έδωσαν οι συμμετέχοντες για το πόσο συχνά εκσπερμάτωναν 30 χρόνια πριν. Εσύ θες να είσαι ένα ανενεργό και άβουλο πλάσμα που ικανοποιείται με την εύκολη λύση του αυνανισμού; Εγώ θέλω να βγαίνω έξω από το καβούκι μου και πάντα να γαμάω.  ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.947
Πόντοι
456
Χαίρω πολύ. Αυτή την έρευνα επικαλέστηκε και ο skieros πιο πάνω. Αυτή η έρευνα λοιπόν αμφισβητείται πολύ έντονα καθώς βασίζεται σε απαντήσεις που έδωσαν οι συμμετέχοντες για το πόσο συχνά εκσπερμάτωναν 30 χρόνια πριν. Εσύ θες να είσαι ένα ανενεργό και άβουλο πλάσμα που ικανοποιείται με την εύκολη λύση του αυνανισμού; Εγώ θέλω να βγαίνω έξω από το καβούκι μου και πάντα να γαμάω.  ;)

Εμενα προσωπικα στα @@ μου αν η ερευνα ισχυει η οχι ουτως η αλλιως το αθλημα εχει κοπει λογω υπαρξης γκομενας εδω και πολυ καιρο ;)

Επισκέπτης
Εμενα προσωπικα στα @@ μου αν η ερευνα ισχυει η οχι ουτως η αλλιως το αθλημα εχει κοπει λογω υπαρξης γκομενας εδω και πολυ καιρο ;)

Σωστός. Ευτυχώς και γι' αυτούς που δεν έχουν γκόμενα είναι απόλυτα εφικτό να κοπεί η μαλακία μαχαίρι. Κάθε μαλακία που βαράς είναι μια λιγότερη προσπάθεια να γαμήσεις και δυστυχώς, ό,τι κι αν λένε κάποιοι, η εύκολη λύση γίνεται συνήθεια.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
166

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.947
Πόντοι
456
Σωστός. Ευτυχώς και γι' αυτούς που δεν έχουν γκόμενα είναι απόλυτα εφικτό να κοπεί η μαλακία μαχαίρι. Κάθε μαλακία που βαράς είναι μια λιγότερη προσπάθεια να γαμήσεις και δυστυχώς, ό,τι κι αν λένε κάποιοι, η εύκολη λύση γίνεται συνήθεια.

Σ'αυτο θα συμφωνησω απολυτα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
picker λέω και κλαίω :'(