Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 11.860
- Πόντοι
- 2.886
και το κοτεψε να το πει στη πουτανα? ενα γνησιο μπουρδελιαρη ειχαμε παει κιαυτος
ανέφερε ότι πήδηξε τουρίστρια το καλοκαίρι με καμάκι !
έχει χαλάσει !
και το κοτεψε να το πει στη πουτανα? ενα γνησιο μπουρδελιαρη ειχαμε παει κιαυτος
παιδοφιλος εισαι εσυ και φυσικα ειναι κινδυνος για την δημοσια ασφαλεια αφου υπερασπιζεις την αποψη του πικερ περι βιασμου..Σιγά μην κάτσω να διαβάσω τη μαλακία σου. Πες στη μάνα σου να σε δώσει στον παιδεραστή και μην ανακατεύεσαι στα πόδια μας.

αλλο αυτο μπορει να ηταν πιστοςανέφερε ότι πήδηξε τουρίστρια το καλοκαίρι με καμάκι !
έχει χαλάσει !
αλλο αυτο μπορει να ηταν πιστος
μηπως το ειπε και συμφωνησε ρε φιλεαφού λεει να πηδαμε μονο πουτανες !
Και να το λέμε σε όλες !

οχι δεν ειμαι μπαι..Ερώτηση : Ο Σταμ-90 ,υπάρχει περίπτωση να είναι Μπάϊ ;
Του την πέφτουν συνεχώς .Σταμ μην θυμώνεις ,ακαδημαϊκά ρωτώ.
Ο ΠΠ π.χ. είναι λούγκρα και το έχει έμμεσα παραδεχτεί .

οχι δεν ειμαι μπαι..λατρης της πουτσας ειναι ο νικ07
![]()

φιλε εσυ σαν εμενα εισαι γουσταρεις πατουσακια εγω μαζι σου ρε μη μασαςοχι δεν ειμαι μπαι..λατρης της πουτσας ειναι ο νικ07
![]()
στα παπαρια μου ρε αδερφε,χρησιμοποιουν ενα παθος μου εναντιων μου τοσο καιρο εδω μεσα προσπαθοντας ματαια να μου την πουνφιλε εσυ σαν εμενα εισαι γουσταρεις πατουσακια εγω μαζι σου ρε μη μασας
μα ειναι δυνατον να αισθανθω εγω ασχημα οταν ο αλλος μου λεει πηγαινε γλειψε κανα ποδαρι? 
ετσι και οποιος γουσταρει και μπατσες εδω ειμαστεστα παπαρια μου ρε αδερφε,χρησιμοποιουν ενα παθος μου εναντιων μου τοσο καιρο εδω μεσα προσπαθοντας ματαια να μου την πουνμα ειναι δυνατον να αισθανθω εγω ασχημα οταν ο αλλος μου λεει πηγαινε γλειψε κανα ποδαρι?
![]()
To θεμα ειναι το ποδαρακι που θα γλειψεις να μην ειναι νουμερο 47.στα παπαρια μου ρε αδερφε,χρησιμοποιουν ενα παθος μου εναντιων μου τοσο καιρο εδω μεσα προσπαθοντας ματαια να μου την πουνμα ειναι δυνατον να αισθανθω εγω ασχημα οταν ο αλλος μου λεει πηγαινε γλειψε κανα ποδαρι?
![]()

ρε μαλακα,αφου δεν τα εγλειψα λεμεTo θεμα ειναι το ποδαρακι που θα γλειψεις να μην ειναι νουμερο 47.![]()
Ενας πατουσακιας δεν μπηκε στον πειρασμο να γλειψει πατουσακια;ρε μαλακα,αφου δεν τα εγλειψα λεμε![]()
ο ελσας 47 ειχε ρεΕνας πατουσακιας δεν μπηκε στον πειρασμο να γλειψει πατουσακια;![]()
45 τουλαχιστον. Ειναι και δυο μετρα τραβελος.ο ελσας 47 ειχε ρε