Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.568
Πόντοι
786

'Όπως άλλωστε συστηματικά πράττουν καί οί μπόν βιβέρ συναγωνιστές μέ καλοπισμένες σωληνοκόρες σέ αμαρτωλούς καναπέδες. Όσοι είναι ευέλικτοι απέναντι στήν δαπάνη & στόν κίνδυνο πυρφορισμού εκεί βεβαίως. :crazy:

Επισκέπτης
Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Ο Promiscuous ήδη έριξε λευκή πετσέτα και αποδέχτηκε ως ιδανική συχνότητα το "μέρα παρά μέρα" (=3,5 φορές/εβδομάδα). Είναι η μέση συχνότητα εκσπερμάτωσης ενός 25-χρονου, σύμφωνα με την έρευνα που ο ίδιος παρέθεσε.   :rockon:

Μην είσαι τόσο σίγουρος Picker. Μπορεί τελικά να την κάνω την τρέλα μου και από 1 Γενάρη να γαμάω 4 φορές την εβδομάδα. Αν γίνει αυτό, θα εξαφανιστείς όπως μου υποσχέθηκες και συνεχιστής του νόμου σου θα είμαι ΕΓΩ.  :rockon:

Επισκέπτης
Μην είσαι τόσο σίγουρος Picker. Μπορεί τελικά να την κάνω την τρέλα μου και από 1 Γενάρη να γαμάω 4 φορές την εβδομάδα. Αν γίνει αυτό, θα εξαφανιστείς όπως μου υποσχέθηκες και συνεχιστής του νόμου σου θα είμαι ΕΓΩ.  :rockon:

Καλά λοιπόν, την κάνω από τώρα γιατί βαριέμαι και σε αφήνω να κάνεις παιχνίδι. Να ξέρεις ότι είναι δύσκολο να εφαρμοστεί το "4 φορές την εβδομάδα" σε μπουρδέλα. Καλή τύχη.  :sunglasses:

Old Devil

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
839
Πόντοι
1.026
Καλά λοιπόν, την κάνω από τώρα γιατί βαριέμαι και σε αφήνω να κάνεις παιχνίδι. Να ξέρεις ότι είναι δύσκολο να εφαρμοστεί το "4 την εβδομάδα" σε μπουρδέλα. Καλή τύχη.  :sunglasses:

δάσκαλε αν αντί να έπαιρνα 4 τη βδομάδα, έπαιρνα μια μέρα τη βδομάδα 4 μαζεμένες θα ήταν εντάξει ?  :think:

Επισκέπτης
Καλά λοιπόν, την κάνω από τώρα γιατί βαριέμαι και σε αφήνω να κάνεις παιχνίδι. Να ξέρεις ότι είναι δύσκολο να εφαρμοστεί το "4 φορές την εβδομάδα" σε μπουρδέλα. Καλή τύχη.  :sunglasses:

Ευχαριστώ. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο σε σχέση με το "μέρα παρά μέρα", καθώς από τις 15-16 φορές το μήνα πηγαίνεις στις 17-18 και από τις 182-183 φορές το χρόνο στις 208-209.

:S  :rockon:

Επισκέπτης
Ευχαριστώ. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο σε σχέση με το "μέρα παρά μέρα", καθώς από τις 15-16 φορές το μήνα πηγαίνεις στις 17-18 και από τις 182-183 φορές το χρόνο στις 208-209.

Είναι υπερβολή και θα το δεις. Δεν γράφτηκε τυχαία ο νόμος του Picker.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Είναι υπερβολή και θα το δεις. Δεν γράφτηκε τυχαία ο νόμος του Picker.   :sunglasses:

Δάσκαλε έχεις απόλυτο δίκιο. Ο νόμος σου δεν γράφτηκε τυχαία, τα λόγια σου είναι σοφά. Ζητώ συγνώμη που τόλμησα να αμφισβητήσω το νόμο. Μετά το χτεσινοβραδινό γαμήσι στην αγαπημένη μου Ρόζα (Κολωνού 15 αριστερά) κάθησα και το σκέφτηκα και αποφάσισα ότι δεν πρέπει να ζεις για να γαμάς αλλά να γαμάς για να ζεις. H ιδανική συχνότητα σεξ του μοναχικού μπουρδελιάρη είναι μέρα παρά μέρα. Και πάλι ζητώ συγνώμη και αποχωρώ.

Promiscuous  :sunglasses:

Επισκέπτης
Δάσκαλε έχεις απόλυτο δίκιο. Ο νόμος σου δεν γράφτηκε τυχαία, τα λόγια σου είναι σοφά. Ζητώ συγνώμη που τόλμησα να αμφισβητήσω το νόμο. Μετά το χτεσινοβραδινό γαμήσι στην αγαπημένη μου Ρόζα (Κολωνού 15 αριστερά) κάθησα και το σκέφτηκα και αποφάσισα ότι δεν πρέπει να ζεις για να γαμάς αλλά να γαμάς για να ζεις. H ιδανική συχνότητα σεξ του μοναχικού μπουρδελιάρη είναι μέρα παρά μέρα. Και πάλι ζητώ συγνώμη και αποχωρώ.

Χαίρομαι που το κατάλαβες. H συχνότητα "μέρα παρά μέρα" έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, είναι τακτική και δεύτερον, εύκολα διαχειρίσιμη. Μπορείς να γαμάς πάντα την ίδια ώρα της ημέρας αφήνοντας ίσα διαστήματα ανάμεσα στα γαμήσια, κάτι που δεν γίνεται π.χ. με τη συχνότητα "4 φορές την εβδομάδα". Επίσης, αν για κάποιο λόγο χάσεις ένα γαμήσι μπορείς εύκολα να το αναπληρώσεις, διαμορφώνοντας τη συχνότητα για τις επόμενες 15 μέρες σε "4 φορές την εβδομάδα". Αν όμως χάσεις ένα γαμήσι στη συχνότητα "4 φορές την εβδομάδα", τότε την επόμενη βδομάδα πρέπει να γαμήσεις 5 φορές (κομματάκι δύσκολο). ;)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.843
Πόντοι
9.295
Εκτός από φαντάσματα έχει και πρόζα μονολόγους το νήμα..συμφωνώ αλλά διαφωνώ να πηδας στο βρωμερο και τρισάθλιο Μετάξι.Πολύ πατσαβουριό ρε μαν..

Επισκέπτης
Εκτός από φαντάσματα έχει και πρόζα μονολόγους το νήμα..συμφωνώ αλλά διαφωνώ να πηδας στο βρωμερο και τρισάθλιο Μετάξι.Πολύ πατσαβουριό ρε μαν..

Όταν βγάζεις 500 ευρώ το μήνα και θες οπωσδήποτε να γαμάς μέρα παρά μέρα, το μοναδικό μέρος που μπορείς να το κάνεις είναι το Μετάξι.  :rockon:

Βέβαια διαφωνώ με το "πολύ πατσαβουριό" που λες. Στο Μετάξι έχει και 20-χρονα κουκλάκια. Εγώ πιστεύω ότι αυτοί που δεν γουστάρουν το Μετάξι είναι:

1) Ρατσιστές και ξενοφοβικοί

2) Απαιτητικοί. Εγώ βάζω το μωράκι κάτω και το γαμάω ιεραποστολικά μέχρι να χύσω. Όταν ο άλλος θέλει στο 10-λεπτο να γαμάει σε 3 στάσεις ή θέλει 20-χρονα μωρά που να δίνουν κώλο και να κάνουν ελεύθερο στοματικό, σίγουρα δεν κάνει για το Μετάξι.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΓΟΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!  :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:grin: αυτος ο προμισους μου καθοταν στο λαιμο

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Διδάσκαλε λες ότι πρέπει να ζούμε λιτά. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Πως πρέπει να καταμερίζουμε το εισόδημα μας; Τώρα με τις γιορτές είναι πολλοί οι πειρασμοί για αγορές στην Ερμού και εξόδους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Διδάσκαλε λες ότι πρέπει να ζούμε λιτά. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Πως πρέπει να καταμερίζουμε το εισόδημα μας; Τώρα με τις γιορτές είναι πολλοί οι πειρασμοί για αγορές στην Ερμού και εξόδους.
μην ξεχασεις να μου πεις για την σιμονα..

Επισκέπτης
:grin: αυτος ο προμισους μου καθοταν στο λαιμο
Είναι και άχαρο νικ. Ενώ το πίκερ (μέ έμφαση στο Πι) είναι πιο εύηχο και πιασάρικο.  :grin:

Ο Promiscuous είχε βάλει στόχο να ξεπεράσει το νόμο του Picker γαμώντας 4 αντί 3,5 φορές την εβδομάδα και 208-209 αντί 182-183 φορές το χρόνο. Τελικά ο νόμος αποδείχτηκε σοφός και ανυπέρβλητος και ο τύπος τα παράτησε προτού ακόμα δοκιμάσει.  :sunglasses:

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom