Τρώγε ρε τίποτα. Που αφήνεις σε εμένα τα ξηροκάρπια και τα πατατάκια.![]()

Τρώγε ρε τίποτα. Που αφήνεις σε εμένα τα ξηροκάρπια και τα πατατάκια.![]()
αχαχαχαχαχαχαχΟδοστρωτήρας λέμεΜπόμπα πήγαινε το τραπέζι.
![]()
αχαχαχαχαχαχαχεφυγα
![]()
Ή μαλακία δέν είναι ένα ακόμα βέλος στή φαρέτρα τού αυτάρεσκου ανεξάρτητου σεξο-αυτάρκη;
Δάσκαλε, κάνε δίφραγκα τούς χρησμούς άν μπορείς, γιά νά αντερστάιν καί εμείς 100%![]()
που σαι βρεΓεια σου σταματάκη.![]()
με τον rigor mortis έχω κουβεντιάσει.
μοιάζει με τον Paul, έναν από τους ήρωες του Bret Easton Ellis στο Rules of Attraction.
πίσω από την ατέλειωτη σειρά απρόσωπων βρωμερών ενοχικών συνευρέσεων τις οποίες περιγράφει με ιατρικούς όρους κρύβεται η λαχτάρα για λίγο φλερτάκι και συναίσθημα.
κατασταλαγμένος και απόλυτος στον πορνηδονισμό
τον έχω συλλάβει ενίοτε (παλαιότερα) να "ψιλοφλερτάρει".
O Picker αυτή τη στιγμή στρώνει το έδαφος στον Promiscuous, ο οποίος αποτελεί μία βελτιωμένη έκδοση του Picker. O Promiscuous πατάει ακριβώς επάνω στη φιλοσοφία του Picker αλλά κάνει ακόμα περισσότερο σεξ. Ο Picker μιλάει για σεξ μέρα παρά μέρα (3,5 φορές την εβδομάδα) ενώ ο Promiscuous θεωρεί ιδανική συχνότητα τις 4 φορές την εβδομάδα.
Τύπε η μαλακία στον άντρα πρέπει να κόβεται μαχαίρι. Είναι καθαρά θέμα υπερηφάνειας και εγωισμού. Κάθε μαλακία που τραβάς είναι ένα γαμήσι που δεν έριξες. Και επειδή ο Picker θεωρεί τη μαλακία καθαρά εφηβική ανωριμότητα, είναι μάλλον υπέρ της μέσης νεανικής συχνότητας σεξ (15 το μήνα) παρά της μέσης εφηβικής (17 το μήνα). Ο έφηβος μπορεί να χύνει 17 φορές το μήνα αλλά οι περισσότερες είναι μαλακίες, ενώ ο συνειδητοποιημένος νέος μπορεί να γαμάει 15 φορές το μήνα και να μη μαλακίζεται ποτέ.
Κάνω τουμπεκί και βγάζω το καπέλο στο δάσκαλο Picker.![]()
Διδάσκαλε alter ego ευχαριστώ γιά τίς διευκρινίσεις επί τού νόμου Picker.
Μία ακόμη απορία. Βιαστικές κορασίδες στούς οίκους τών δρόμων τού Μεταξιού επιδιώκουν τελική χειρομάλαξη γιά συντόμευση χρόνου. Τότε πιάνεται γιά μαλακία ενώ έχει πέσει πρώτα δυνατό γαμήσι;![]()
Ωραία ερώτηση. Ο νόμος του Picker θεωρεί το handjob κανονική σεξουαλική επαφή. Μαλακία είναι μόνο αν τελειώσεις μόνος σου. Αν σου την παίξει η γκόμενα, ακόμα και αν δεν την έχεις γαμήσει, ο νόμος του Picker αυτό το θεωρεί κανονικό σεξ.
Σεξ είναι οποιαδήποτε ολοκληρωμένη επαφή με άλλο σώμα (μουνί, κώλο, στόμα, χέρι, πόδι, βυζιά, τρίψιμο με ρούχα ή χωρίς). Αντίθετα, αν γαμάς μία ώρα και στο τέλος χύσεις μόνος σου με το χέρι σου, αυτό πιάνεται για μαλακία.![]()
Άρα μπορούμε νά απολαμβάνουμε νόμιμα, κάθε σερβιρισμένο φραπέ.
![]()
Και τι θα γίνει αν η ιδανική συχνότητα αποδειχτεί ότι είναι 3.75 φορές την εβδομάδα;