madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
είδες που ξέρω το γούστο σου?
Ναι.

είδες που ξέρω το γούστο σου?
ο πικερ ειναι δασκαλος μαθε και σκασε που θα μας πεις και τι εκτιμας εσυ
Ο ρίγκο πως σου φαίνεται;Αστέρι πρέπει να ΄ναι, αλλά δεν έχει δικό του θρεντ και περνάει σχετικά απαρατήρητος.
![]()
αχχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα ειμαι πικερικιαΟ ρίγκο πως σου φαίνεται;Αστέρι πρέπει να ΄ναι, αλλά δεν έχει δικό του θρεντ και περνάει σχετικά απαρατήρητος.
![]()
αχχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα ειμαι πικερικια
Δε λέγεται rigo αλλά rigor:
χαχαχαχRigor mortis και Picker είναι και οι δύο περιπτώσεις προβληματικής ψυχοσυναισθηματικοσεξουαλικής ανάπτυξης και εξέλιξης κατά Φρόιντ.
Προβλήματα με το Id, ego και super-ego, (das Es, das Ich, και das Über-Ich).
Rigor mortis και Picker είναι και οι δύο περιπτώσεις προβληματικής ψυχοσυναισθηματικοσεξουαλικής ανάπτυξης και εξέλιξης κατά Φρόιντ.
Rigor mortis και Picker είναι και οι δύο περιπτώσεις προβληματικής ψυχοσυναισθηματικοσεξουαλικής ανάπτυξης και εξέλιξης κατά Φρόιντ.
εδω.Επα να ξαπλωσω λιγο αλλα δεν προλαβαινω φευγω παλιΠου είσαι βρε και πέθανε το φόρουμ χωρίς εσένα;![]()
![]()
εδω.Επα να ξαπλωσω λιγο αλλα δεν προλαβαινω φευγω παλι![]()
οπου και το πρωι :- για κανα δυο ωρες μιλαμε τωρα ετσι;:'(
Για που το 'βαλες;![]()
Για πες και άλλα για rigor morti![]()
![]()
οπου και το πρωι :- για κανα δυο ωρες μιλαμε τωρα ετσι;![]()
γαμησε με λεμε πικρα.Ενα κορμι εχω θα μου το λιωσουνΑ. Και μου είχες πει μόνο για πρωί. Τρελό χώσιμο, όχι αστεία.![]()
δεν ΠΙΝΟΥΜΕ και δεν ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ γιατι εαν καποιος καπνιζει πχ ενα πακετο αν δυο μερες 3,20ε χ 15ημ= 48ε
και αν πινεις σε λογικη βαση παρασκευη-σαββατο απο ενα ποτο 8,50ε χ 8ημ = 68ε
Συνολο= 116ε
Επομενως χωρις να βλαπτεις την υγεια σου με βλαβερες ουσιες εχεις εξοικονομησει χωρις δυσκολια και 11,6 γαμησια το μηνα στο μεταξουργειο
που ειναι πολυ κοντα στον στοχο του picker.
γαμησε με λεμε πικρα.Ενα κορμι εχω θα μου το λιωσουν![]()