γυρω στα 9-10 χλμ. συνεχομενα,βραδυ και σε επαρχιακο δρομο με τα αμαξια να περνανε ξυστα..δεν ηταν κ τοσο μεγαλη η αποσταση,ξερω,αλλα υπο αυτες τις συνθηκες ηταν λιγο ζορι
γυρω στα 9-10 χλμ. συνεχομενα,βραδυ και σε επαρχιακο δρομο με τα αμαξια να περνανε ξυστα..δεν ηταν κ τοσο μεγαλη η αποσταση,ξερω,αλλα υπο αυτες τις συνθηκες ηταν λιγο ζορι
Το Ρεκόρ το εχει ο Ρεντπε'ι'νζ.Οταν του κατασχανε τ'αμαξι στα συνορα Ρουμανιας-Μολδαβιας εκανε με τα ποδια τη διαδρομη απο τα συνορα μεχρι το σπιτι του στον Πυργο Ηλειας με τα ποδια
"Πορεια - βολη" στην αεροπορια, ακουγεται φλωρικο και μπορει και να 'ναι, αλλα εμενα μου φανηκε ατελιεωτη.
Τοσο που στη βολη τις εριξα ολες στα γρηγορα για να τελειωνω και να παω για φαϊ και υπνο...
Απο το Λελας Καραγιαννη στο Φραντζη 47 με ενδιαμεσες στασεςι ολη την Φυλης, βουρβαχη, καρεα 30 Βουλιαγμενης Μπουζιανη, κλπ
Επισης παλιοτερα Ολη την Φυλης-Λισιων-μεταξουργειο : 5 ωρες
Εκτος "τσαρκας" εχω κανει Γαλατσι -Παγκρατι με τα ποδια, οπως επισης Φιλοθεη-Παγκερατι
Απο το Λελας Καραγιαννη στο Φραντζη 47 με ενδιαμεσες στασεςι ολη την Φυλης, βουρβαχη, καρεα 30 Βουλιαγμενης Μπουζιανη, κλπ
Επισης παλιοτερα Ολη την Φυλης-Λισιων-μεταξουργειο : 5 ωρες
Εκτος "τσαρκας" εχω κανει Γαλατσι -Παγκρατι με τα ποδια, οπως επισης Φιλοθεη-Παγκερατι
Η μεγαλύτερη που έχω κάνει είναι σε studio το συνδύασα και ως γυμναστική από το studiaκι στην Πειραιώς 193 έως στο άλλο studio στην Βριλησσού με τα πόδια.. γύρω στα 6 χιλιόμετρα 1 ώρα και κάτι το κάνα..
μια μερα που χα τα νευρα μου για να ηρεμησω πηγα βολτα με τα ποδια απο το σπιτι μου στο ελληνικο μεχρι το συνταγμα με τα ποδια τωρα για χιλιομετρα δε ξερω