Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καπου σε ενα θρεντ νομιζω τον εχω βαλει, ε δεν με ειπε κανενας κοντοψωληνα δω ποτε θα βγει καποιος να πει μα και γω μικροτσουτσουνος ειμαι![]()

Χοντροι, μο×νι, κοντη ψ×λη
Ευχαριστω τη θεματοθετρια για την απαντηση στο πως μετρηθηκε το επιμαχο εργαλειο.
Προς τα αλλα παιδια, το παχυμετρο δε μετρα περιφερεια?
ρε φιλε αληθεια πιστευεις οτι ο τυπος την ειχε μικρη μονο και μονο επειδη το δηλωσε η αλλη;;;;;Best man
Το ξαναλέω με 10 εκατοστά δε γαμάς , κανεις πως γαμας
Τι να καυχιέσαι κιόλας που γάμησες μετα ;
Γελάει ο κόσμος
Ετσι....Πεs και μια...επαινετικη κουβενταΤελικά δε τον είχε μικρό αξύριστο τον είχε
τωρα γισ κοντοψολης δεν μπορω να ξερω αν ειμαι![]()
![]()
![]()
εσυ χαραμιζεσαιΤελικά δε τον είχε μικρό αξύριστο τον είχε
γιατι γελαςαχαχαχαχαχαχχαχα

εχω την κοιλια και δεν φενετεΓιατί ρε τύπε δεν το βλέπεις;![]()

Ετσι ειναι αγαπητε....Δωσε θαρροs στην γυναικα να σε βγαλει κοντοψωληεσυ χαραμιζεσαι
γιατι γελας
μου τον εχεις δει![]()
δε νομίζω πως την τιμάει που πήγε με τον χοντρό μαλάκα και μικροψώλη ( κατα δήλωση της )ρε φιλε αληθεια πιστευεις οτι ο τυπος την ειχε μικρη μονο και μονο επειδη το δηλωσε η αλλη;;;;;
οκ
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
πιστικες?
μπουρδες. Αν ξεφτιλίσεις καποιον το κανεις γιατι ειναι ξεφτιλας οχι γιατι τον εφαγες η δεν το εφαγες σιγα τα ωα. επιπλέον επειδη καποιος καυχιεται στου ςφιλους του οτι γαμησε δεν σημαινει οτι γαμησε.ασε που αυτοι που γαμουν δεν καυχιουνται. Και τελος πολυ μεγαλη ιδεα εχετε για το τσουτσουνακι σας. 2013 ειμεθα λες να εχουμε κανα θεμα μην δεν μας παρετε για παρθενες; η εχεις την αισθηση οτι δεν σας κοροιδευουμε στο πιτς φυτιλι;
Εσυ μπορει να μην τολεγεs οπωs λεsδε νομίζω πως την τιμάει που πήγε με τον χοντρό μαλάκα και μικροψώλη ( κατα δήλωση της )
Εγω πάντως αν πήγαινα ( μακριά από μας ) με χοντρή καργιόλα Άβυζη δε θα το έλεγα ούτε του παπά
ειμαι υπερμαχος της αληθειαςΕτσι ειναι αγαπητε....Δωσε θαρροs στην γυναικα να σε βγαλει κοντοψωλη![]()
γαμησε τα εμενα θα με ειχαν πιασει τα ψυχολογικα μουδε νομίζω πως την τιμάει που πήγε με τον χοντρό μαλάκα και μικροψώλη ( κατα δήλωση της )
Εγω πάντως αν πήγαινα ( μακριά από μας ) με χοντρή καργιόλα Άβυζη δε θα το έλεγα ούτε του παπά
δηλαδη ρε φιλε εμεις οι χοντροι να μην γαμαμε;;;;δε νομίζω πως την τιμάει που πήγε με τον χοντρό μαλάκα και μικροψώλη ( κατα δήλωση της )

Φτακαμε τιs 100+ σελιδεs.............Θα φταρνιζεται συνεχεια ο τυποs

Ποιαs αληθειαs??? Τηs δικιαs σου η τηs δικηs τηs???ειμαι υπερμαχος της αληθειας![]()