καλησπερα. νομιζω εχουμε ξαναπει γι αυτην αλλα δεν μπορω να το βρω. μπορεις καποιος να μου θυμησει τιμες και προγραμμα? εμφανιση?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλησπερα. νομιζω εχουμε ξαναπει γι αυτην αλλα δεν μπορω να το βρω. μπορεις καποιος να μου θυμησει τιμες και προγραμμα? εμφανιση?
φιλε idrag θα ηθελα το τηλ να θυμηθω τα παλια
αν εχεις την καλοσυνη
ευχαριστω
τιποτα δεν προκειται να θυμηθεις, οπως δεν θυμηθηκα κι εγω και κανενας...
το διαμερισμα ειναι στον 1ο και το προποτζηδικο του αντρα της στο ισογειο ακριβως απο κατω!
αφου δεν εκατσε σε εμενα που την ειχα παρει καμια 20αρια φορες, δεν νομιζω οτι θα κατσει σε καποιον αλλο...
αν θυμαμαι καλα ειναι μουσουλμανα?
πως ειναι δυνατον ομως να το γυρισε ετσι
αν δεν βαριεσαι πες καμια λεπτομερεια η στειλε πμ
ηταν ομως πολυ δυνατο
με αυτο το διμετρο τι παιζει;

Απο το site βέβαια... Έστειλα μύνημα γιατι μου άρεσαν οι φωτό της, και τα MILF όμως,παροτι δεν μου αρεσει να σχολιαζω παιχτες αλλα να δινω πληροφοριες και να παιρνω μονο ...εσυ με 20 μνμ ξαφνικα ανακαλυψες μια παλια βιζιτα για μασαζ ...δεν μας ειπεσ πως την βρηκες? ειχε αγγελια? δεν θα κανω αλλο σχολιο...
, και μου έστειλε μύνημα το τηλέφωνο της και οτι κάνει μασάζ,,, μετά απο συναγωνιστή είδα τι χιλιόμετρα έχει στο καντράν! Αλλ´α το θέμα μας ειναι πως θα φάμε !με αυτο το διμετρο τι παιζει;
καθολου μουφα,το ειχα κ στο φτσοβιβλιο φιλη αλλα πολυ σοφιστικε και μπλα μπλα ...πιθανοτατα μουφα...
με τη κυρια βγηκα μια φορα,χωρισμενη με παιδι,ψαχνει αποτι καταλαβα κατι σοβαρο κ οχι ξεπετα...
καθολου μουφα,το ειχα κ στο φτσοβιβλιο φιλη αλλα πολυ σοφιστικε και μπλα μπλα ...
, + 50€ για αναλ, φιλιά. (150€ το μισάωρο).με τη κυρια βγηκα μια φορα,χωρισμενη με παιδι,ψαχνει αποτι καταλαβα κατι σοβαρο κ οχι ξεπετα...
Δυστυχως οχι....κ τωρα που το σκεφτομαι εκανα μαλακια,αν το ειχα παιξει αλλιως μπορει κ να ετρωγα....τεσπα δε θα βαλω τα κλαματα κι ολας