Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
την πουτσα ή την βαθια τσεπη ??? (ψαχνουν/κυνηγουν)Ι was in fact being sarkastic αλλά πέραν τούτου, τη κυνηγάνε
ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρωσσίδες μουσσειακό είδος, o tempora...
μπι μορ σπεσιφικΓιατί??
ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη ρωτάς το γιατί,η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσειΓιατί??
Μη ρωτάς το γιατί,η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει
η αγάπη η τόση,μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή
και ας είχε φουντώσει γιατί ολους μια ρουμανα τους έχει πληγώσει...
Αυτό θα ήταν το clue

Βάσους πειες αλιεύρι... Η φίλη μας η Τζένη σε γυρεύει![]()
![]()
![]()
Σκέφτομαι να ανηφορίσω προς τα κει σήμερα![]()
![]()
Μου είπε για σένα...σου ειπε για τη φιλη της?
Δεν ξέρω γιατί έρχονται. Ξέρω όμως από προσωπική εμπειρία ότι είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες στην αγορά..........Στην ψυχή εννοώ.........
Αλήθιεα διαβάζουν φίλε; Και γιατί τότε δεν αλλάζουν;Προς επιβεβαιωση, υπαρχει και σχετικο thread.."Ρουμανες-Γιατι αυτο μου αξιζε" στην γενικη συζητηση που ανοιχτηκε εδω και καποιους μηνες..
Απλα για να ξαναθυμηθουμε μια παραγραφο που γραφτηκε τοτε, απορροια ψυχικου και υλικου κοστους..
qte
..με Ρουμανες..δηλαδη οτι πιο απαραδεκτο, υπουλο, υποχθονιο, βρωμερο και τρισαθλιο δειγμα γυναικας εχει να επιδειξει η Ευρωπη σημερα..
unqte
Γιαυτο αγαπητες μου Ρουμανες,επειδη ξερω οτι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ενημερωνεστε για το τι γραφουμε στο σαιτ, προσπαθηστε να αλλαξετε λιγακι..
ΥΓ - Μπαι δε γουει..Xριστος Ανεστη.
Αλήθιεα διαβάζουν φίλε; Και γιατί τότε δεν αλλάζουν;
Μπαί δε γουέι.
Πότε Ανέστη;
Εχθές το μεσημέρι; Εχθές το βράδυ; Κάθε χρόνο άλλη μέρα;
Θα ρθει ο Δημήτριος να με βάλει σε τάξη.......blasphemer!
γιατι καποιος τις γαμαει κι ετσι οπως ειναι...(κ τις πληρωνει)...Αλήθιεα διαβάζουν φίλε; Και γιατί τότε δεν αλλάζουν;
Μπαί δε γουέι.
Πότε Ανέστη;
Εχθές το μεσημέρι; Εχθές το βράδυ; Κάθε χρόνο άλλη μέρα;