Κάτι δε πάει καλά σε αυτή τη χώρα... Πότε πήγαινε καλά ερωτώ εγώ;
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 14 Πόντοι 866 25 Απρ 2008 #221 Ναψ έγραψε: Κάτι δε πάει καλά σε αυτή τη χώρα... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πότε πήγαινε καλά ερωτώ εγώ;
Ναψ έγραψε: Κάτι δε πάει καλά σε αυτή τη χώρα... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πότε πήγαινε καλά ερωτώ εγώ;
Ν Ναψ Μέλος Εγγρ. 23 Μαρ 2008 Μηνύματα 403 Like 3 Πόντοι 1 25 Απρ 2008 #222 Ρητορική η έκφραση, να μην το κάνουμε εδώ καφέ... αρντάν
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 14 Πόντοι 866 25 Απρ 2008 #223 Ναψ έγραψε: Ρητορική η έκφραση, να μην το κάνουμε εδώ καφέ αρντάν Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και για να μαστε εντός θέματος..... Το DD είναι το μόνο μαγαζί που δεν πηγαίνει απ το κακό στο χειρότερο ;) ;) ;) ;)
Ναψ έγραψε: Ρητορική η έκφραση, να μην το κάνουμε εδώ καφέ αρντάν Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και για να μαστε εντός θέματος..... Το DD είναι το μόνο μαγαζί που δεν πηγαίνει απ το κακό στο χειρότερο ;) ;) ;) ;)
Επισκέπτης 25 Απρ 2008 #224 1personanongrata έγραψε: Και για να μαστε εντός θέματος..... Το DD είναι το μόνο μαγαζί που δεν πηγαίνει απ το κακό στο χειρότερο ;) ;) ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι...δικιο εχεις..παραμενει στασιμο στη μετριοτητα... τουλαχιστον αυτο το καημενο προσπαθει...φερνει κ κανενα διασημο ξεκωλο...κανει κ μεταγραφουλες...το παλευει...
1personanongrata έγραψε: Και για να μαστε εντός θέματος..... Το DD είναι το μόνο μαγαζί που δεν πηγαίνει απ το κακό στο χειρότερο ;) ;) ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι...δικιο εχεις..παραμενει στασιμο στη μετριοτητα... τουλαχιστον αυτο το καημενο προσπαθει...φερνει κ κανενα διασημο ξεκωλο...κανει κ μεταγραφουλες...το παλευει...
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 14 Πόντοι 866 25 Απρ 2008 #225 Θεός έγραψε: ναι...δικιο εχεις..παραμενει στασιμο στη μετριοτητα... τουλαχιστον αυτο το καημενο προσπαθει...φερνει κ κανενα διασημο ξεκωλο...κανει κ μεταγραφουλες...το παλευει... Κλικ για ολόκληρη προβολή... αφού εμείς συνενοούμαστε χωρίς πολλά πολλά..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Θεός έγραψε: ναι...δικιο εχεις..παραμενει στασιμο στη μετριοτητα... τουλαχιστον αυτο το καημενο προσπαθει...φερνει κ κανενα διασημο ξεκωλο...κανει κ μεταγραφουλες...το παλευει... Κλικ για ολόκληρη προβολή... αφού εμείς συνενοούμαστε χωρίς πολλά πολλά..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ν Ναψ Μέλος Εγγρ. 23 Μαρ 2008 Μηνύματα 403 Like 3 Πόντοι 1 25 Απρ 2008 #226 Δηλ. ποια θα ήταν η πρόοδος κατ' εσέ;
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 14 Πόντοι 866 25 Απρ 2008 #227 Ναψ έγραψε: Δηλ. ποια θα ήταν η πρόοδος κατ' εσέ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σιρόκκο, ή Τέσσερα πριν πολλά χρόνια ένα πράμα.........
Ναψ έγραψε: Δηλ. ποια θα ήταν η πρόοδος κατ' εσέ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σιρόκκο, ή Τέσσερα πριν πολλά χρόνια ένα πράμα.........
Ν Ναψ Μέλος Εγγρ. 23 Μαρ 2008 Μηνύματα 403 Like 3 Πόντοι 1 25 Απρ 2008 #228 Το mclein ρώτησα . Κατάλαβα.
V ViDiViCi Μέλος Εγγρ. 16 Ιαν 2008 Μηνύματα 2.178 Like 2 Πόντοι 16 25 Απρ 2008 #229 1personanongrata έγραψε: Σιρόκκο, ή Τέσσερα πριν πολλά χρόνια ένα πράμα......... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δηλαδή ρε κωλόγαυρε για τη Δευτέρα δεν έχεις να προτείνεις κάτι; Πραγματικά τα στριπτιζάδικα παρακμάζουν μέρα με τη μέρα!!! Γιατί άραγε;
1personanongrata έγραψε: Σιρόκκο, ή Τέσσερα πριν πολλά χρόνια ένα πράμα......... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δηλαδή ρε κωλόγαυρε για τη Δευτέρα δεν έχεις να προτείνεις κάτι; Πραγματικά τα στριπτιζάδικα παρακμάζουν μέρα με τη μέρα!!! Γιατί άραγε;
Επισκέπτης 25 Απρ 2008 #230 1personanongrata έγραψε: αφού εμείς συνενοούμαστε χωρίς πολλά πολλά..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ποιος περιμενες να σε καταλαβει χωρις πολλα πολλα ? ο vasos ???? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
1personanongrata έγραψε: αφού εμείς συνενοούμαστε χωρίς πολλά πολλά..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ποιος περιμενες να σε καταλαβει χωρις πολλα πολλα ? ο vasos ???? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
V ViDiViCi Μέλος Εγγρ. 16 Ιαν 2008 Μηνύματα 2.178 Like 2 Πόντοι 16 25 Απρ 2008 #231 Ναψ έγραψε: Το mclein ρώτησα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κρύβε λόγια!!!
Επισκέπτης 25 Απρ 2008 #232 Ναψ έγραψε: Δηλ. ποια θα ήταν η πρόοδος κατ' εσέ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εσυ εισαι τιμωρια..δεν σου λεω...
Ναψ έγραψε: Δηλ. ποια θα ήταν η πρόοδος κατ' εσέ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εσυ εισαι τιμωρια..δεν σου λεω...
Ν Ναψ Μέλος Εγγρ. 23 Μαρ 2008 Μηνύματα 403 Like 3 Πόντοι 1 25 Απρ 2008 #233 Ο vasos mc έχει μια άλλη προσέγγιση στα στριπ
Ν Ναψ Μέλος Εγγρ. 23 Μαρ 2008 Μηνύματα 403 Like 3 Πόντοι 1 25 Απρ 2008 #234 Τώρα βάζω τιμωρίες mclein, νυκτερινές
Επισκέπτης 25 Απρ 2008 #235 Ναψ έγραψε: Ο vasos mc έχει μια άλλη προσέγγιση στα στριπ Κλικ για ολόκληρη προβολή... γι'αυτο τα παρατησα κι εγω τα στριπ.... επειδη τα συντηρει ο vasos με τις προοδευτικες του ιδεες κ φυσικα με τα τεραστια χρηματικα ποσα που "επενδυει"..
Ναψ έγραψε: Ο vasos mc έχει μια άλλη προσέγγιση στα στριπ Κλικ για ολόκληρη προβολή... γι'αυτο τα παρατησα κι εγω τα στριπ.... επειδη τα συντηρει ο vasos με τις προοδευτικες του ιδεες κ φυσικα με τα τεραστια χρηματικα ποσα που "επενδυει"..
Ν Ναψ Μέλος Εγγρ. 23 Μαρ 2008 Μηνύματα 403 Like 3 Πόντοι 1 25 Απρ 2008 #236 είπα άλλη προσέγγιση, κυριολεκτικά. Δε τη χαρακτήρισα
Επισκέπτης 25 Απρ 2008 #237 Ναψ έγραψε: Τώρα βάζω τιμωρίες mclein, νυκτερινές Κλικ για ολόκληρη προβολή... Παρακαλω να με προσφωνεις με το τωρινο μου nickname...κ οχι με το παλιο μου... Οσο για τις τιμωριες...εσυ μπορεις να τιμωρησεις ετσι: Οι μπατσοι τιμωρουν : Να γινεις καλο παιδι ομως...δεν πρεπει να βγαινεις απ'τον δρομο του Θεου...να πορευεσαι με ηρεμια κ γαληνη...
Ναψ έγραψε: Τώρα βάζω τιμωρίες mclein, νυκτερινές Κλικ για ολόκληρη προβολή... Παρακαλω να με προσφωνεις με το τωρινο μου nickname...κ οχι με το παλιο μου... Οσο για τις τιμωριες...εσυ μπορεις να τιμωρησεις ετσι: Οι μπατσοι τιμωρουν : Να γινεις καλο παιδι ομως...δεν πρεπει να βγαινεις απ'τον δρομο του Θεου...να πορευεσαι με ηρεμια κ γαληνη...
Επισκέπτης 25 Απρ 2008 #238 Ναψ έγραψε: είπα άλλη προσέγγιση, κυριολεκτικά. Δε τη χαρακτήρισα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τη χαρακτηρισα εγω...κυριολεκτικα,παλι...
Ναψ έγραψε: είπα άλλη προσέγγιση, κυριολεκτικά. Δε τη χαρακτήρισα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τη χαρακτηρισα εγω...κυριολεκτικα,παλι...
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 14 Πόντοι 866 25 Απρ 2008 #239 Ναψ έγραψε: Το mclein ρώτησα . Κατάλαβα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΜΕ το Θεό έχομεν μιαν μεταφυσική σχέση..... Ομοούσιον ένα πράμα....
Ναψ έγραψε: Το mclein ρώτησα . Κατάλαβα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΜΕ το Θεό έχομεν μιαν μεταφυσική σχέση..... Ομοούσιον ένα πράμα....