Εγω ξερω την δικη μου ηλικια...Για τη δικη του ας πει εκεινος...
Εκτος αν ειναι παραμυθι η αναγραφη στα οπισθια των κοριτσιων στις φωτογραφιες με κραγιον του "Teras1956"...

Εκτος αν ειναι παραμυθι η αναγραφη στα οπισθια των κοριτσιων στις φωτογραφιες με κραγιον του "Teras1956"...

κοίταξε μην βάζεις πολλές τέτοιες διότι και το ΚΚΕ είχε πολλές μα πάρα πολλες κότες στις τάξεις του και μάλιστα μεταξύ των πρωτοκλασσάτων στελεχων του που σήμερα τους έχουν στήσει και αγάλματα σε κεντρική πλατεία....
Για σφαλιάρες πήγαμε βασικά![]()
http://[URL unfurl="true"]www.patractive.gr/wp-content/tzanetakos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δηλαδη με το ενα χερι σε καρπαζωνε και με το αλλο χουφτωνε την κορασιδα?
Θα ειχε βεβαια ενδιαφερον και το αντιθετο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μακριάτο κέρατο σου πιάστηκα με τηνμικρή και δεν τελείωσα το έργο μου μαζί σου ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ένας καφές και ένα τοστάκι ήταν αρκετά!!!!!α γιαυτο κοπηκαν τα ενταφιακα θα σε θαψω του παπαζολη τελευταια

Ρε μαλακα πες την αληθεια.το κέρατο σου πιάστηκα με τηνμικρή και δεν τελείωσα το έργο μου μαζί σου ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω αναφερω ηγητικα προσωπα
ασε που ο δευτερος ειναι γνωστος ρουφ
Αλάνθαστος.δια την ακρίβειαν την 12/12 εισέρχομαι εις το 58ον έτος της ηλικίας μου...
Όχι. 29 στα 30 είμαι τύπε.εσενα σε κοβω για 35αρι![]()
Ένας καφές και ένα τοστάκι ήταν αρκετά!!!!!![]()
![]()
![]()
Να σε παιρνουμε μαζι να κατεβαζεις το μεσο ορο ηλικιας τοτε.Όχι. 29 στα 30 είμαι τύπε.

Ρε μαλακα πες την αληθεια.
Του τον ακουμπησες?
Αναμενονται σχετικες φωτογραφιες??
Ενας δολοφονος ηταν που σκοτωσε κατι προδοτες και γυναικόπαιδα, τιποτα παραπανω.
Αν ήταν σερβιτόρος αντί σερβιτόρας θα'χε ξεκολλήσει ο σβέρκος μου.Ρε μαλακα πες την αληθεια.
[size=15pt]Του τον ακουμπησες?[/size]
Αναμενονται σχετικες φωτογραφιες??
Όχι. 29 στα 30 είμαι τύπε.
Κατά πάσα πιθανότητα κόπηκα,οπότε τέλος δεν έχει άλλο,όσο δείρατε-δείρατε......του ακούμπησα μερικές φορές την παλάμη μου στον σβέρκο του ... δυστυχώς όχι όσες φορές έπρεπε ...
[size=20pt]θα επανορθώσω...[/size]
Μην χαιρεσαι.Κατά πάσα πιθανότητα κόπηκα,οπότε τέλος δεν έχει άλλο,όσο δείρατε-δείρατε......![]()
Για μένα;;;;Μην χαιρεσαι.
Θα ανεβουν θεσσαλονικη τα ταγματα εφοδου.
Κατά πάσα πιθανότητα κόπηκα,οπότε τέλος δεν έχει άλλο,όσο δείρατε-δείρατε......![]()
Ενας δολοφονος ηταν που σκοτωσε κατι προδοτες, τιποτα παραπανω.