alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Κι εκεινη τι ειπε?Ούτε 1e.
Δεν πιάνεται ο κωλόγερος σου λέω!!!!![]()
![]()
![]()
Κι εκεινη τι ειπε?Ούτε 1e.
Δεν πιάνεται ο κωλόγερος σου λέω!!!!![]()
![]()
![]()
Να και προμοτοριλίκι. Ποσο μικρο?
Με ένα παιχνιδιάρικο πονηρό ύφος: ''Τί είναι αυτά που μου λέτε κύριε;!'',τσίμπησε η καργιολίτσα...Κι εκεινη τι ειπε?
Να παμε ρε τελειωμενε, αλλά μου φαινεται καπως να παμε οι δυο μας, εκατο χρονων και οι δυο μαζι , για να σαλιαρισουμε με το εικοσαχρονο.21-23 ;)
Πόσο χρονών είσαι ρε τύπε;εκατο χρονων και οι δυο μαζι
Να παμε ρε τελειωμενε, αλλά μου φαινεται καπως να παμε οι δυο μας, εκατο χρονων και οι δυο μαζι , για να σαλιαρισουμε με το εικοσαχρονο.
95.Να παμε ρε τελειωμενε, αλλά μου φαινεται καπως να παμε οι δυο μας, εκατο χρονων και οι δυο μαζι , για να σαλιαρισουμε με το εικοσαχρονο.
Ασε ρε, καμια γνωστη του θα ηταν του απατεωνα και ειχαν συνεννοηθει για να σε ψαρωσουν.Με ένα παιχνιδιάρικο πονηρό ύφος: ''Τί είναι αυτά που μου λέτε κύριε;!'',τσίμπησε η καργιολίτσα...
Και μετά της το δείξε....
99.95.
Πάντε και καθίστε σε διαφορετικά τραπέζια!!!!![]()
![]()
Πάντως σίγουρα έχει γαμήσει και καλύτερες ο κωλόγερος....έπρεπε να τον δεις μαρκάρισμα που έκανε στην νεαρή στο καφέ,τρεις μπύρες πήρε για να την έχει στα πόδια του.
42.Πόσο χρονών είσαι ρε τύπε;
Βεβαια. Πού ζεις?πηγε για καφε ο τραμου με τον παπαζολη? :o
Και 58 ο τραμού; Είστε δυνατοί παίχτες...
Για σφαλιάρες πήγαμε βασικάπηγε για καφε ο τραμου με τον παπαζολη? :o
Εγω ξερω την δικη μου ηλικια...Για τη δικη του ας πει εκεινος...Και 58 ο τραμού; Είστε δυνατοί παίχτες...
Για σφαλιάρες πήγαμε βασικά![]()
http://[URL unfurl="true"]www.patractive.gr/wp-content/tzanetakos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
το κέρατο σου πιάστηκα με τηνμικρή και δεν τελείωσα το έργο μου μαζί σου .. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Βεβαια. Πού ζεις?