alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, να μας πει. Προλαβαινω να ριξω κανεναν υπνακο μια ωριτσα ή θα χασω την ορκωμοσια?Και για πότε το βλέπεις;
Ναι, να μας πει. Προλαβαινω να ριξω κανεναν υπνακο μια ωριτσα ή θα χασω την ορκωμοσια?Και για πότε το βλέπεις;
Ναι, ναι, κάνε το χαζο.απο ποτε οι εκλογες γινονται ανα 7ετια???![]()
![]()
![]()
Ο Μπουμπούκος σε ποια πτέρυγα πιστεύεις ανήκει;;;;1ον η ΝΔ δεν είναι το κόμμα του Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια. Μια ΠΤΕΡΥΓΑ της ΝΔ ασπάζεται αυτό το σύνθημα.
2ον καμιά φορά η πραγματικότητα σε εμποδίζει από το να είσαι εντελώς συνεπής με τα πιστεύω σου. Όταν ας πούμε δε μπορείς να παντρευτείς τη σύντροφό σου γιατί δεν έχει βγει ακόμα νομικά το διαζύγιό της λόγω αναχρονιστικής νομοθεσίας και έρχεται ένα παιδί που προτιμάς να κρατήσεις παρά να αμβλώσεις.
3ον Δεν είπε κανείς ότι στη ΝΔ είναι όλοι άγιοι και συνεπείς. Και λαμόγια υπάρχουν και συμφεροντολόγοι και "αλλόφυλοι" που είδαν φως και μπήκαν.
ο Τσίπρας μιας και δεν δηλώνει θρήσκος έφτυσε στα μούτρα την θρησκεία και καλά έκανε,εδώ είναι ιδεολογικά άψογος.
Ναι, να μας πει. Προλαβαινω να ριξω κανεναν υπνακο μια ωριτσα ή θα χασω την ορκωμοσια?
μετα τις ευρωεκλογες-δημοτικες???Και για πότε το βλέπεις;
Μεχρι τωρα λεγαμε οτι θα γινουν εκλογες μετα τις γερμανικες.μετα τις ευρωεκλογες-δημοτικες???
αν κι υπαρχει θεμα με την σταση πληρωμων του ομπαμια...
Εχεις υποψη σου ΠΟΣΟ συντηρητικη ειναι η ελληνικη κοινωνια?Εγω παραλιγο να ψηφιζα σφυριζα, αλλα ευτυχως εμαθα τελευταια στιγμη οτι δεν ειναι παντρεμενος ο τσιπρας...και τελικα δεν τον ψηφισα.ασε μας ρε αλεξ...αυτα δεν γινονται ουτε στο μαιμουδισταν!
Το ''ου μοιχεύσεις'' που συμπεριλαμβάνεται στας δέκα εντολάς θρήσκε μου το γνωρίζεις ή σου ξέφυγε;Ουτε αθεος ειμαι, ουτε εχω παιδια, ουτε συζω εκτος γαμου. Σε ποια καμπούρα αναφερεσαι?
για τον εαυτο σου μιλας???οι προηγουμενες δεν εγιναν 2012??αρα οι επομενες αν δεν παρει τ α@@ μου ο γκαβος ποτε ειναι τυπικα???Ναι, ναι, κάνε το χαζο.
Ευτυχώς.Εχεις υποψη σου ΠΟΣΟ συντηρητικη ειναι η ελληνικη κοινωνια?
1ον η ΝΔ δεν είναι το κόμμα του Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια. Μια ΠΤΕΡΥΓΑ της ΝΔ ασπάζεται αυτό το σύνθημα.
2ον καμιά φορά η πραγματικότητα σε εμποδίζει από το να είσαι εντελώς συνεπής με τα πιστεύω σου. Όταν ας πούμε δε μπορείς να παντρευτείς τη σύντροφό σου γιατί δεν έχει βγει ακόμα νομικά το διαζύγιό της λόγω αναχρονιστικής νομοθεσίας και έρχεται ένα παιδί που προτιμάς να κρατήσεις παρά να αμβλώσεις.
3ον Δεν είπε κανείς ότι στη ΝΔ είναι όλοι άγιοι και συνεπείς. Και λαμόγια υπάρχουν και συμφεροντολόγοι και "αλλόφυλοι" που είδαν φως και μπήκαν.
Ναι, παιζουμε με τον Α.Ο. Περιστεριου στις 4.Δεν παίζει το ΑΕΚάκι;
μετα τις ευρωεκλογες-δημοτικες???
αν κι υπαρχει θεμα με την σταση πληρωμων του ομπαμια...
Ειπαμε, οτι οι επομενες εκλογες ειναι το 2015 και οι μεθεπομενες το 2019. Πού διαφωνουμε?για τον εαυτο σου μιλας???οι προηγουμενες δεν εγιναν 2012??αρα οι επομενες αν δεν παρει τ α@@ μου ο γκαβος ποτε ειναι τυπικα???![]()
Καλό αυτό είναι πρόσφατο που μυρίστηκε εξουσία....δεν πιάνεται....ωστόσο είναι απλά μια μικρή υποχωρησούλα
γιατι??φοβασαι μην σου παρει τα σπιτια η τις καταθεσεις οπως λενε οι σαμαρικοι????Είναι μπλεγμένος και ο Ομπάμα στην ιστορία;δεν γλυτώνουμε ο Τσίπρας πρωθυπουργός.
Ολοι αμαρτωλοι ειμαστε. Ουδείς ξεφευγει της αμαρτιας.Το ''ου μοιχεύσεις'' που συμπεριλαμβάνεται στας δέκα εντολάς θρήσκε μου το γνωρίζεις ή σου ξέφυγε;
Δηλαδη αν γινει πρωθυπουργός θα πηγαινει στις δοξολογίες?Καλό αυτό είναι πρόσφατο που μυρίστηκε εξουσία....δεν πιάνεται....ωστόσο είναι απλά μια μικρή υποχωρησούλα
Πως δεν βάφτισε ακόμα το παιδί και δεν παντρεύτηκε με παπά και κουμπάρο είναι άξιο απορίας![]()
![]()
γιατι??φοβασαι μην σου παρει τα σπιτια η τις καταθεσεις οπως λενε οι σαμαρικοι????![]()
![]()
![]()