alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Την διαφορα πολιτικου γαμου απο το συμφωνο συμβιωσης την γνωριζεις?Δεν αποδέχεσαι τον πολιτικό γάμο;;;; Προς τι το: ''αστεφάνωτη'' για την Περιστέρα;
Την διαφορα πολιτικου γαμου απο το συμφωνο συμβιωσης την γνωριζεις?Δεν αποδέχεσαι τον πολιτικό γάμο;;;; Προς τι το: ''αστεφάνωτη'' για την Περιστέρα;
Τί να σοβαρευτώ ρε μαλάκα; Κατηγορείς τον Τσίπρα για πολιτικό γάμο όταν ο δικός σου ο μαλακογκαύλης την είχε αστεφάνωτη ή κατάλαβα κάτι λάθος;Ρε συ δε σου έχω πει να μη λες όλο μαλακίες; Πότε θα σοβαρευτείς;
Τί να σοβαρευτώ ρε μαλάκα; Κατηγορείς τον Τσίπρα για πολιτικό γάμο όταν ο δικός σου ο μαλακογκαύλης την είχε αστεφάνωτη ή κατάλαβα κάτι λάθος;
Ρε συ δε σου έχω πει να μη λες όλο μαλακίες; Πότε θα σοβαρευτείς;
Ό,τι και από τα δύο δεν βλέπω κάτι το μεμπτό,εσείς τα δεξιά τί ακριβώς βλέπετε;;;;Την διαφορα πολιτικου γαμου απο το συμφωνο συμβιωσης την γνωριζεις?
Ό,τι μεμπτό βλεπεις κι εσυ στα ονοματα "Ορφεας-Ερνεστο".Ό,τι και από τα δύο δεν βλέπω κάτι το μεμπτό,εσείς τα δεξιά τί ακριβώς βλέπετε;;;;
Ρε συ δε σου έχω πει να μη λες όλο μαλακίες; Πότε θα σοβαρευτείς;
Κατάλαβες κάτι λάθος. Ο ένας δεν έχει κάνει γάμο με κανένα τυπικό. Έχει υπογράψει ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ και έχει κάνει εκούσια αναγνώριση των τέκνων. Στο γιό του έκανε τελετή ονοματοδοσίας.Τί να σοβαρευτώ ρε μαλάκα; Κατηγορείς τον Τσίπρα για πολιτικό γάμο όταν ο δικός σου ο μαλακογκαύλης την είχε αστεφάνωτη ή κατάλαβα κάτι λάθος;
Δεν βλέπω κάτι μεμπτό,βλέπω απλά ένα κόλλημα όχι τόσο υγιές για ένα παιδάκι.Ό,τι μεμπτό βλεπεις κι εσυ στα ονοματα "Ορφεας-Ερνεστο".
Ο Μπουμπούκος διέσυρε μια παντρεμένη τυπικά,ο Τσίπρας μιας και δεν δηλώνει θρήσκος δεν έχει κάνει τίποτα το μεμπτό,το αντίθετο,έφτυσε στα μούτρα την θρησκεία και καλά έκανε,εδώ είναι ιδεολογικά άψογος.Κατάλαβες κάτι λάθος. Ο ένας δεν έχει κάνει γάμο με κανένα τυπικό. Έχει υπογράψει ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ και έχει κάνει εκούσια αναγνώριση των τέκνων. Στο γιό του έκανε τελετή ονοματοδοσίας.
Ο άλλος γνωρίστηκε με την Ευγενία όταν είχε χωρίσει με το Μανωλίδη αλλά επειδή τότε ακόμα ίσχυε το τεκμήριο της 4ετούς διάστασης και το διαζύγιο βγήκε κατ' αντιδικία, περίμενε τη δικαστική και γραφειοκρατική διαδικασία και την παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο. Και το γιο του τον βάφτισε σε εκκλησία.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
αν θες την προσωπικη μου γνωμη πιστευω πως ναι..ειναι ο επομενος πρωθυπουρργος στην συγκυβερνηση που θα προκυψει...Αφού τα έκανε όλα αυτά θα κυβερνήσει κιόλας;
Εσυ προβληματισου, εαν ποτέ ο Ελληνικος (!) Λαος, που συγκεντρωσε καποτε 2 εκατομμυρια υπογραφες για τις ταυτοτητες (σε προλαβαινω, ΟΧΙ την δική μου), θα αναθεσει την πρωθυπουργια σε εναν άθεο, που αφησε τα παιδια του αβαπτιστα και συζει εκτος θρησκευτικου γαμου.Δεν βλέπω κάτι μεμπτό,βλέπω απλά ένα κόλλημα όχι τόσο υγιές για ένα παιδάκι.
Το συγκεκριμένο θέμα της συμβίωσης του Τσίπρα ούτε οι χρυσαυγίτες δεν το έχουν σχολιάσει.
Προβληματιστείτε.......
Για το 2019 το συζηταμε. Μικρος ειναι ακομη εξαλλου.αν θες την προσωπικη μου γνωμη πιστευω πως ναι..ειναι ο επομενος πρωθυπουρργος στην συγκυβερνηση που θα προκυψει...
βνα σου θυμισω οτι ο σαμαρας ηταν αντιμνημονιακος μεχρι μαρτιο του 2012!!τοτε και μετα απο ταξιδακι στην γερμανια και επαφες με τον σακατη και την σκυλα,και προκειμενου να παρει το χρισμα και το οκ,αλλαξε αρδην σταση και πολιτικη..εγινε φαν της κωλοτουμπας!!!δεν θα συγκυβερνουσε ΠΟΤΕ (ελεγε!) με το παοσκισταν κι εκανε τον ντουτσε πρωθυπουργο να τον καπελωσει!!
ο Alexis λοιπον,μετα τις εκλογες του ιουνιου κι εχοντας αποτυχει 2 φορες να εκφρασει και να μετουσιωσει το αντιμνημονιακο ρευμα στην ελλαδα σε κυβερνητικη πλειοψηφια,αρχισε τις εκδρομες σε γερμανια,αγγλια και φυσικα συναντηση με ομπαμια!!!και βεβαια εν μεσω διαφωνιων σβηστηκαν απο τον χαρτη λεξεις οπως σκισιμο,επανδιαπραγματευση,εξοδος,δραχμη κτλ...αποκορυφωμα η τελειως διαφορετικη του σταση στο θεμα της ΧΑ κι οι νηφαλιες και ''μετρημενες'' δηλωσεις του απο τις ΒΡΥΞΕΛΕΣ!!
ολα δειχνουν λοιπον alexis for prime minister!!!![]()
1ον η ΝΔ δεν είναι το κόμμα του Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια. Μια ΠΤΕΡΥΓΑ της ΝΔ ασπάζεται αυτό το σύνθημα.Μαλακία είναι να επισημαίνεις ότι το κόμμα του ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ περιλάμβανε κάποιον που 'χε εξώγαμο με παντρεμένη, έναν gay σεξολόγο και ένα φυγόστρατο;
Αναφεροταν προφανως στο ΛΑΟΣ ο φίλος Bestman69.1ον η ΝΔ δεν είναι το κόμμα του Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια. Μια ΠΤΕΡΥΓΑ της ΝΔ ασπάζεται αυτό το σύνθημα.
2ον καμιά φορά η πραγματικότητα σε εμποδίζει από το να είσαι εντελώς συνεπής με τα πιστεύω σου. Όταν ας πούμε δε μπορείς να παντρευτείς νομικά τη σύντροφό σου γιατί δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιό της λόγω αναχρονιστικής νομοθεσίας και έρχεται ένα παιδί που προτιμάς να κρατήσεις παρά να αμβλώσεις.
3ον Δεν είπε κανείς ότι στη ΝΔ είναι όλοι άγιοι και συνεπείς. Και λαμόγια υπάρχουν και συμφεροντολόγοι και αλλόφυλοι που είδαν φως και μπήκαν.
Θα δείξει....εσύ ασκείς αρνητική κριτική στο Τσίπρα γι'αυτό ή όχι; Το θεωρείς κακό;Εσυ προβληματισου, εαν ποτέ ο Ελληνικος (!) Λαος, που συγκεντρωσε καποτε 2 εκατομμυρια υπογραφες για τις ταυτοτητες (σε προλαβαινω, ΟΧΙ την δική μου), θα αναθεσει την πρωθυπουργια[size=20pt] σε εναν άθεο, που αφησε τα παιδια του αβαπτιστα και συζει εκτος θρησκευτικου γαμου[/size].
Εγω απλα το θετω ως προβληματισμο.
το μεμπτο ειναι οτι ξεχασε το Βαλβερδε!!!Ό,τι μεμπτό βλεπεις κι εσυ στα ονοματα "Ορφεας-Ερνεστο".
Α ΟΚ. Το αυτό ισχύει και για το ΛΑΟΣ.Αναφεροταν προφανως στο ΛΑΟΣ ο φίλος Bestman69.
αν θες την προσωπικη μου γνωμη πιστευω πως ναι..ειναι ο επομενος πρωθυπουρργος στην συγκυβερνηση που θα προκυψει...
βνα σου θυμισω οτι ο σαμαρας ηταν αντιμνημονιακος μεχρι μαρτιο του 2012!!τοτε και μετα απο ταξιδακι στην γερμανια και επαφες με τον σακατη και την σκυλα,και προκειμενου να παρει το χρισμα και το οκ,αλλαξε αρδην σταση και πολιτικη..εγινε φαν της κωλοτουμπας!!!δεν θα συγκυβερνουσε ΠΟΤΕ (ελεγε!) με το παοσκισταν κι εκανε τον ντουτσε πρωθυπουργο να τον καπελωσει!!
ο Alexis λοιπον,μετα τις εκλογες του ιουνιου κι εχοντας αποτυχει 2 φορες να εκφρασει και να μετουσιωσει το αντιμνημονιακο ρευμα στην ελλαδα σε κυβερνητικη πλειοψηφια,αρχισε τις εκδρομες σε γερμανια,αγγλια και φυσικα συναντηση με ομπαμια!!!και βεβαια εν μεσω διαφωνιων σβηστηκαν απο τον χαρτη λεξεις οπως σκισιμο,επανδιαπραγματευση,εξοδος,δραχμη κτλ...αποκορυφωμα η τελειως διαφορετικη του σταση στο θεμα της ΧΑ κι οι νηφαλιες και ''μετρημενες'' δηλωσεις του απο τις ΒΡΥΞΕΛΕΣ!!
ολα δειχνουν λοιπον alexis for prime minister!!!![]()
Ουτε αθεος ειμαι, ουτε εχω παιδια, ουτε συζω εκτος γαμου. Σε ποια καμπούρα αναφερεσαι?Θα δείξει....εσύ ασκείς αρνητική κριτική στο Τσίπρα γι'αυτό ή όχι; Το θεωρείς κακό;
Δεν νομίζω να χρειάζεται να σου θυμίσω την δικιά σου καμπούρα βεβαία,έτσι;;;;
απο ποτε οι εκλογες γινονται ανα 7ετια???Για το 2019 το συζηταμε. Μικρος ειναι ακομη εξαλλου.