asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
και συ το προηγουμενο χρονο συμπαθουσες τα χρυσαυγουλατον σακάτεψες
φετος μας προεκυψες πολεμιος

βαριεμαι να βρω τα ποστ
τωρα αλλα θυμαμαι καλα
και συ το προηγουμενο χρονο συμπαθουσες τα χρυσαυγουλατον σακάτεψες
Mην μπερδεύεις την συμπάθεια προς την Χρυσή Αυγή με την αντιπάθεια προς τους λαθρομετάνστες,το 90% δεν σας συμπαθεί....μακάρι να ψήφιζε Χρυσή Αυγή.και συ το προηγουμενο χρονο συμπαθουσες τα χρυσαυγουλα
βαριεμαι να βρω τα ποστ
τωρα αλλα θυμαμαι καλα
Το μόνο που έχω πει είναι ότι αν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών περάσει ο Σύριζα και η ΧΑ, θα ψήφιζα με βαριά καρδιά ΧΑ. Ουδέποτε έχω υποστηρίξει τη ΧΑ. Ψάξε όλα τα ποστ μου μέχρι αύριο.και συ το προηγουμενο χρονο συμπαθουσες τα χρυσαυγουλα
βαριεμαι να βρω τα ποστ
τωρα αλλα θυμαμαι καλα
πω πω με ψαρωσες τωρα με αυτο που εγραψες,
εισαι (παρα)μορφωμενος
ειμαι πολυ λιγος να αντιπαρατεθω μαζι σου
έπαθες παράκρουση τελικά;τι νεα απ την ελβετια? ανοιξες παραρτημα της χρυσης αυγης εκει η οχι ακομα?
να φωναζεις εξω οι ξενοιμπας και διωξουν και σενα
![]()
Το μόνο που έχω πει είναι ότι αν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών περάσει ο Σύριζα και η ΧΑ, θα ψήφιζα με βαριά καρδιά ΧΑ. Ουδέποτε έχω υποστηρίξει τη ΧΑ. Ψάξε όλα τα ποστ μου μέχρι αύριο.
Βρε κι εγώ αλλά μόλις γυρνούσα σπίτι και σκεφτόμουν ότι ψήφισα κόμμα που εμπεριέχει τον όρο "....σοσιαλιστικό" θα έκανα εμετό από τα μάτια και θα με σάπιζα στα χαστούκια.Εγώ πάντως με Σύριζα στο δεύτερο γύρο θα ψήφιζα και τον Πινοσέτ και όχι και με τόσο βαρειά καρδιά!![]()
Μην τα γράφεις έτσι αυτά,ένας αριστερός μας έμεινε στο site,θες να τον χάσουμε;Έλα μωρέ κι εσύ. Μια χαρά άνθρωπος ήταν ο Πινοσέτ!
Του είχε στείλει και ανοιχτή επιστολή υποστήριξης ο Σολζενίτσιν, λέγοντάς του (πάνω κάτω) "Συνεχίστε απτόητος το θεάρεστο έργο σας, της συνριβής του κομμουνισμού στη χώρα σας!" (Αληθέστατο!)
Ο Σολζενίτσιν κάτι θα ήξερε από κομμουνισμό ο άνθρωπος...
Εντελώς ανεπίκαιρο το αρθράκι καθώς ο δολοφονηθείς ήταν παγάνι.
Μάλλον δεν πήρε τίποτα το αυτί του τραγόπαπα.
Ως "χόμπυ"!![]()
και άνθρωπος ως χόμπυ είσθε οπότε ουδέν πρόβλημα.
Να δεις δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και ξύπνησα μ' αυτόν τον καημό!
"Θα με εγκρίνει ο κουρτίνας ως άνθρωπο ή θα με απορρίψει;"![]()
![]()
ούτε ο κουρτίνας ούτε ο περσίδας σε κρίνει.Να δεις δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και ξύπνησα μ' αυτόν τον καημό!
"Θα με εγκρίνει ο κουρτίνας ως άνθρωπο ή θα με απορρίψει;"![]()
![]()
Εγώ πάντως με Σύριζα στο δεύτερο γύρο [size=14pt]θα ψήφιζα και τον Πινοσέτ και όχι και με τόσο βαρειά καρδιά![/size]![]()
Ημερομηνία εγγραφής: 22/10/09, 17:05
Τελευταία σύνδεση: 16/05/12, 22:10
Ημερομηνία εγγραφής: 16/05/12, 22:10
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 23:46
πιστεύετε στη μετεμψύχωση?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε παιδιά, τώρα που είμαστε μεταξύ μας, μπορεί κάποιος να μου λύσει μία απορία, γιατί κολλάει το μυαλό μου.
Καλούνε τηλεφωνικά μέσα στη μαύρη νύχτα τον Ρουπακιά, που κάθεται στο σπιτάκι του, να βγει να καθαρίσει σε μία "εμπλοκή", όπως λέγαμε και στο ναυτικό που υπηρέτησα.
Εντάξει, ο άνθρωπος έπαιρνε και ένα επιπλέον μεροκαματάκι από τη χρυσή αυγή, σού λέει, υποχρεωμένος είμαι, θα βγω να βοηθήσω.
Καλά, ένας Μαλάκας με το συμπάθειο, δε βρέθηκε να του πει, κοίταξε μην το παρατραβήξεις, ρίχτε δυο φάπες και φύγετε;
Αλλά και ο Ρουπακιάς ο ίδιος;
Πάει επαγγελματικά να καθαρίσει. Και βγάζει μαχαίρι. Πρώτη μαλακία. Χώρια που άμα δεν είσαι μαχαιροβγάλτης, μαχαίρι δεν βγάζεις γιατί δεν ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις.
Τέλος πάντων, η πρώτη μαλακία έγινε και τράβηξε μαχαίρι.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το κάρφωσε στην καρδιά του θύματος;
Ρε φίλε, σε φωνάξανε να καθαρίσεις. Τραβάς μαχαίρι, ενώ μπορείς να ρίξεις δύο μπουκέτα και να φύγεις να πας σπιτάκι σου.
Αλλά και αφού κάνεις την υπερμέγιστη μαλακία και τραβάς μαχαίρι, το καρφώνεις στην καρδιά του θύματος μπροστά σε 20 νοματέους και άλλους δέκα μπάτσους της ΔΙΑΣ που έχουν σκάσει μύτη.
Δηλαδή ο τύπος μόνο αν έχει υποστεί λοβοτομή, δικαιολογείται η πράξη του. Σημειωτέον, δεν υπήρξε διαπληκτισμός με το θύμα για να πούμε ότι άναψαν τα αίματα.
Αλλά ακόμα και με το μαχαίρι - αν ήθελε να κάνει τον ήρωα, μπροστά σε όλους - θα μπορούσε να τραυμάτιζε το θύμα (σουγιαδιάζω που λέγανε οι παλιοί νταβατζήδες). Αλλά αυτός το καρφώνει κατευθείαν στην καρδιά, δηλαδή εντελώς παράνοια η όλη φάση.
Εσείς πως τα εξηγείτε όλα αυτά.
Σα να λέμε, ότι ο Ρουπακιάς πήγε σαν καμικάζι να σκοτώσει και μετά να πάει κατευθείαν στη φυλακή, από μόνος του.
Δηλαδή ξυπνάει αύριο κάποιος και λέει μέσα του, πίνοντας τον καφέ του: σήμερα αποφάσισα να σκοτώσω κάποιον και να πάω φυλακή.
Ακόμα και αν δεχτούμε τη θεωρία ότι κάποιος παρανοϊκός του είπε να σκοτώσει το παλικάρι, γιατί ο Ρουπακιάς το δέχτηκε;
Όλα τα παραπάνω δεν τα χωράει το μυαλό μου.
Θα μπορούσαν να εξηγούνται μόνο αν ο Ρουπακιάς είναι ή ήταν μέχρι πρόσφατα, βαρύ πρεζόνι, οπότε του είχαν καεί τα εγκεφαλικά κύτταρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ακούστηκε.
Εσείς πως τα σχολιάζετε όλα αυτά;
Δεν κατάλαβες. Δεν πρέπει να έχει καν όπλο ο ειδικός φρουρός.
Κατάργηση κάθε αυτοδιοίκητου των σωμάτων ασφαλείας. Υπαγωγή τους στον έλεγχο των μαζικών οργανώσεων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας και μετατροπή τους σε πολιτοφυλακές, με εκ περιτροπή συμμετοχή σε αυτές επίλεκτων μελών των μαζικών εργατικών οργανώσεων και της νεολαίας. Καθορισμός του προγράμματος εκπαίδευσής τους από εκλεγμένη επιτροπή εκπροσώπων από τις μαζικές οργανώσεις.
Σε αυτο το κομμα, Ελληνες, δωσατε 27%...
Συγχαρητηρια...