Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:tits2:
τυπε εχεις ξεπερασει καθε οριο μαλακιας.
Ντροπη....

Για αυτό σου λέω τόσο καιρό ... τι σκοτώνεσαι ???  όσο προσπαθείς εσύ να μας πείσεις ότι είστε "νόμιμο πολιτικό κόμμα" πάντα θα υπάρχει ένας βλάκας "συναγωνιστής σου" να σου χαλάει την μανέστρα ...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ωχ, να σαι καλά, μου φτιαξες τη διάθεση, εχω ρίξει τρελό γέλιο με την πάρτι σου.
Λοιπόν καλή συνέχεια ρε και οπως είπαμε. [size=30pt]Τοίχο τοίχο και σεμνα![/size]
κλασε μου τον πουτσο εσυ ρε βλακα     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο αλλος εχει χιουμορ τουλαχιστον   απειλεις μαλακα χιμπατζη

Επισκέπτης
:tits2:
Για αυτό σου λέω τόσο καιρό ... τι σκοτώνεσαι ???  όσο προσπαθείς εσύ να μας πείσεις ότι είστε "νόμιμο πολιτικό κόμμα" πάντα θα υπάρχει ένας βλάκας "συναγωνιστής σου" να σου χαλάει την μανέστρα ...
γιατι δεν τα λεει και στα γραφεια αυτα να γελασουμε λιγο;;;

Επισκέπτης
κλασε μου τον πουτσο εσυ ρε βλακα     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο αλλος εχει χιουμορ τουλαχιστον   απειλεις μαλακα χιμπατζη

Μα εισαι τόσο ηλίθιος? ΤΙ μπουρνούζι, ξεπερνάς τη βλακεία των ταμπόν.
Σου δίνω μια φιλική συμβουλή. Ετσι γιατι σε βλέπω σα το άγριο άλογο να χλιμιντρίζεις και να λες " θα τους σκίσω τους κωλοφασίστες" και τέτοια. Ασε, μη σκίζεις κανα καλσόν και τρε΄χεις μετα. Ησύχασε. Μη κάνεις πράγματ που δε ξέρεις και δε μπορείς.
Μη μπλέκεσαι σε καταστάσεις που δε μπορείς να χειριστείς.

Απλά πρέπει να συνηθίσεις οτι τώρα τα πράγματα δεν ειναι οπως νόμιζες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μα εισαι τόσο ηλίθιος? ΤΙ μπουρνούζι, ξεπερνάς τη βλακεία των ταμπόν.
Σου δίνω μια φιλική συμβουλή. Ετσι γιατι σε βλέπω σα το άγριο άλογο να χλιμιντρίζεις και να λες " θα τους σκίσω τους κωλοφασίστες" και τέτοια. Ασε, μη σκίζεις κανα καλσόν και τρε΄χεις μετα. Ησύχασε. Μη κάνεις πράγματ που δε ξέρεις και δε μπορείς.
Μη μπλέκεσαι σε καταστάσεις που δε μπορείς να χειριστείς.

Απλά πρέπει να συνηθίσεις οτι τώρα τα πράγματα δεν ειναι οπως νόμιζες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βλακα εγω δεν απειλησα κανεναν.....και συνεχιζω και σε γραφω στον πουτσο μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαλαρωσε και μην διαταζεις    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πηγαινε στον κασυ να σου δινει βημα  χαζουλη...
by the the way ουτε τα μυν σου διαβαζω μην μασας    :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
www.tanea.gr/news/greece/article/5042324/tapotelesma-ths-paganistikhs-ideolhpsias-ths-xryshs-ayghs-h-dolofonia-toy-34xronoy-leei-o-mhtropoliths-peiraiws/#.Ujw-tpj92Kk.twitter]Μητροπολίτης[/video] Πειραιώς: H παγανιστική ιδεοληψία της Χρυσής Αυγής ευθύνεται για τη δολοφονία

Η πρόσφατη τραγική δολοφονία του νεαρού στο Κερατσίνι αποτελεί απότοκο της «φρικώδους παγανιστικής ιδεοληψίας» της Χρυσής Αυγής, τονίζει σε ανακοίνωσή του μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο κ.Σεραφείμ με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα επαναλαμβάνει τις απόψεις που είχε διατυπώσει και προ μηνών κατά της Χρυσής Αυγής. Ότι δηλαδή το κόμμα του Ν.Μιχαλολιάκου έχει παγανιστικές ιδέες. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο μητροπολίτης αναφέρει πως ο «παγανισμός στηρίζει και «εξαγιάζει» τη βία, την απόλυτη πειθαρχία και ανελευθερία και τροφοδοτείται με την ιδεοληψία της επιβολής». Συνεπώς, συνεχίζει, «όλο το ιδεολόγημα του κομματικού σχηματισμού Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αντιστρατεύεται urbi et orbi το χριστιανικό Ευαγγελικό μήνυμα της αποδοχής της ετερότητος, της ελευθερίας του προσώπου, της καταλλαγής και συγχωρητικότητος, της αρνήσεως της βίας και της εξουσίας, της κοινωνίας και αλληλοπεριχωρήσεως των προσώπων».

Σε άλλο σημείο ο κ.Σεραφείμ αναφέρεται σε χαρακτηριστικά και δράσεις της Χρυσής Αυγής που δείχνουν ότι δεν συμφωνούν με τις αξίες του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού. «Η στρατιωτική συγκρότησις του χώρου και η παγανιστική ιδεοληψία, το body building, η θεοποίησις του σώματος κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο και ο νομιμοποιούμενος από την ιδεοληψία «τσαμπουκάς» αποτελούν το εφιαλτικό μείγμα που αποδομεί τις αξίες του Ελληνοχριστανικού πολιτισμού» σημειώνει.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βλακα εγω δεν απειλησα κανεναν.....και συνεχιζω και σε γραφω στον πουτσο μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαλαρωσε και μην διαταζεις    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πηγαινε στον κασυ να σου δινει βημα   χαζουλη...
by the the way ουτε τα μυν σου διαβαζω μην μασας    :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΙ λες ρε άκυρε, δε σου στέλνω μηνύματα. Εισαι μυθομανής, ή απλά τα έχεις πάρει κρανίο τόσο πολυ που σου στέλνει κάποιος άλλος μηνύματα και απο φόβο μην ειμαι εγω δε τα διαβάζεις????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

λοιπόν φρούλη την κάνω. καλό σκ και προσεκτικά.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΤΙ λες ρε άκυρε, δε σου στέλνω μηνύματα. Εισαι μυθομανής, ή απλά τα έχεις πάρει κρανίο τόσο πολυ που σου στέλνει κάποιος άλλος μηνύματα και απο φόβο μην ειμαι εγω δε τα διαβάζεις????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

λοιπόν φρούλη την κάνω. καλό σκ και προσεκτικά.
μυν εδω χαζουλη  παμπλικ βλακα χαζε πιθηκε

Επισκέπτης
Α και κάτι άλλο ρε. εισαι πολύ μεγάλος φλώρος. Μα πολύ μεγάλος.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.703
Πόντοι
2.597
τυπε πως σου φανηκαν τα τσιριζονια στο παραπανω βιντεο που ποσταρα? τα βλεπεις που σου λεω οτι ειστε προβατα και δουλευετε ηλιθιωδως για πολιτικες ατζεντες? μεχρι και την ενος λεπτου σιγη ξεφτιλισανε.
καθιστε τωρα γραφτε αλλες 100 σελιδες για το πολιτικο εγκλημα  :jerking:

Να σου πω την αλήθεια για μένα θα ήταν η απόλυτη υποκρισία να γινόταν ενός λεπτού σιγή με την συμμετοχή της ΧΑ. Έτσι όπως τα έκαναν ανάγκασαν σε αποχώρηση τους βουλευτές της ΧΑ και το έκαναν μετά χωρίς την συμμετοχή της. Αν και αρχικά θεώρησα και εγώ ότι ξεφτιλίστηκαν μετά σκέφτηκα ότι δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Αν με ρωτάς πάντως για την συνολική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και την αντιμετώπισή του σε φαινόμενα βίας, θα σου πω μόνο μια λέξη. Αθλιότητα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.741
Πόντοι
1.306
ΣΟΚ! Χρυσαυγίτες ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ μαθητή επειδή σχολίασε την Χρυσή Αυγή!!!

Σοκ έχει προκαλέσει το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε σχολείο του Παλαιού Φαλήρου.

Όπως ανέφερε ο Παύλος Τσίμας στο δελτίο του Μega μαθήτρια σε Λύκειο του Παλαιού Φαλήρου έκανε σχέση με στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Συμμαθητές της αγανακτισμένοι τη ρώτησαν «Μα καλά, με Χρυσαυγίτη μωρέ, δε ντρέπεσαι»;

Όλα όσα ακολούθησαν ήταν φρικιαστικά αφού το επόμενο πρωί ομάδα Χρυσαυγιτών περίμενε έναν από τους συμμαθητές της έξω απ’ το σχολείο. Άρπαξαν στην τύχη έναν μαθητή και τον ρώτησαν «Εσύ είπες ρε για μας»;

Και πριν προλάβει να απαντήσει τον μαχαίρωσαν στο λαιμό!
Η μητέρα του μαθητή υπέβαλε μήνυση και τότε τους βρήκε και εκείνη μπροστά της. «Να την αποσύρεις, γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα», της είπαν. «Κανείς δεν τα βάζει με τη Χρυσή Αυγή»!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
166

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μυν με υ?? Το μήνυμα δηλαδή το γράφεις μύνημα?

ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΟΥΓΚΑ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕΕΕΕΕ μετά λες για τους χρυσαυγήτες, καούγκαλεεεε, γιουριααααααα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απο πειραια ειμαι
ελα ρε σημερα εχουμε και κατι χρωστουμενα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
καλά γελάμε όλοι με τον τύπο που λέει για πολέμους,τσαμπουκάδες και σφαγές αλλά ο μέσος λαουτζίκος με τον ίδιο τρόπο το βλέπει το θέμα...
μαχαίρια και τσαμπουκάδες ονειρεύονται οι νεοπατριότες... ;)
αν κρίνω από τους απλούς ανθρώπους που έρχομαι κάθε μέρα σε επαφή λόγω της εργασίας μου
πχ από πωλητές λαικών αγορών και συνταξιούχους μέχρι οικοδόμους ...

σε αντίθεση με τα ποιο παλιά μέλη της χα,που ανήκουν συνήθως στα ποιο υψηλά μορφωτικά στρώματα των πολιτών και είναι ποιο χαμηλών τόνων , αλλά είναι μειοψηφία

εντιτ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom