Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
δε διαβασα τιποτα απο τις τελςυταιες 50 σελιδες καθως δεν εχω χρονο κ εχω αλλα σημαντικοτερα να κανω....

ενα μονο εχω να πω

οταν βγουν στον αερα τα τηλεφωνα...μπορει να πεσει το γελιο (η κλαμα) της αρκουδας...

καποιοι εδω μεσα που κελαηδανε....μπορει να χασουν τη μιλια τους....

μη βιαζεστε....

η υποθεση μπορει να εχει πολυ ψωμι......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
δε διαβασα τιποτα απο τις τελςυταιες 50 σελιδες καθως δεν εχω χρονο κ εχω αλλα σημαντικοτερα να κανω....

ενα μονο εχω να πω

οταν βγουν στον αερα τα τηλεφωνα...μπορει να πεσει το γελιο (η κλαμα) της αρκουδας...

μη βιαζεστε....

δωσε καμια ινφο παραπανω ρε τυπε :think:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
14.486
Πόντοι
3.506

1240370_10151658672491483_1671952076_n.jpg

:-

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

ενα μονο εχω να πω

μη βιαζεστε....

ο Κάσσι ή ο σαμαράς είσαι τύπε?  :think:

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
οσοι προπαγανδιζετε υπερ της εγκληματικης οργανωσης χρυσης αυγης
σας βλεπω στη μπουζου  :uglystupid:
επιτελους εγω και η το στενο μου περιβαλλον
θα κυκλοφορουμε ελευθεροι απο δω και περα
στους δρομους της αθηνας και οχι τρομοκρατημενοι  :uglystupid:
ειμαστε ελληνες πολιτες  :uglystupid:
σε οσους δεν αρεσε το χρωμα μας
περαστικα στη φυλακη  
μουνοσκυλα ρατσιστες της κακιας ωρας
ειστε πλεον και επισημα δολοφονοι  :uglystupid:

το επομενο βημα εινα να ξηλωθει η βαθεια
σχεση σας με την αστυνομια  :uglystupid:
θα συμβει και αυτο  :uglystupid:
να ειστε σιγουροι
σε 1 χρονο απο σημερα θα ειστε παρελθον χωρις καν να σας
βγαλουν εκτος νομου  :uglystupid:
οι περισσοτεροι βολευτες σας θα ειναι φυλακη η με στερηση πολιτικων
δικαιωματων
ανθρωποειδες με μπλουζα χρυσης αυγης δε θα μπορει να κυκλοφορησει
ουτε 2 βηματα χωρις να λυντσαριστει
και αν τυχον τη γλυτωσει
θα τον συλλαβει η αστυνομια
για συμμετοχη σε εγληματικη οργανωση  :uglystupid:
ποινη εως 10 ετη φυλακιση
ειστε ηδη ενα κακο παρελθον  :uglystupid:

Παλικάρια, δεν έχει και πολύ άδικο ο Asia και όλοι οι υπόλοιποι, όπως είδα σε τελευταία ποστ.
Σήμερα, παρακολούθησα όλα τα "ανεξάρτητα" δημοσιογραφικά πάνελ, δηλαδή όχι mega, antenna, sky, star. Στα περισσότερα, η συζήτηση περιστράφηκε πλέον στο κυρίως πιάτο: πάνω στο μέλλον της χρυσής αυγής και το όλο θέμα προσεγγίστηκε νομικά - ΟΧΙ πολιτικά, με παρουσία και νομικών.
Λοιπόν, μάγκες, μην τα βάλετε μαζί μου (οι χρυσαυγίτες), αλλά το παιχνίδι χοντραίνει πάρα πάρα πολύ.
Πάνε να ξετινάξουν ανακριτικά τις συνθήκες του φόνου, δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο, με εμπλεκόμενους όλους τους παριστάμενους και φόρα παρτίδα όλα τα τηλεφωνήματα που έγιναν προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να καταδειχτεί νομικά ότι ο φόνος ήταν αποτέλεσμα δράσης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης.
Δηλαδή ότι ο δράστης δεν έδρασε μεμονωμένα, αλλά κατ΄εντολήν και μάλιστα στη βάση μίας ιεραρχίας που κίνησε την όλη διαδικασία.
Κι εδώ που τα λέμε, έτσι έγιναν τα πράγματα.
Η δολοφονία δεν είχε κανένα προσωπικό κίνητρο, δεν ήταν ένας "τσαμπουκάς"- στην είπα, μου την είπες - που κατέληξε σε φόνο.
Ξεκολλάτε από τα πολιτικά. Η προανάκριση και ο ανακριτής θα λειτουργήσουν σε νομικό πλαίσιο.
Θέλουν να φτάσουν βασικά στο ποιος έδωσε την τελική εντολή και υπάρχει μία περίπτωση, να φτάσουν μέχρι το Λαγό (βουλευτή της Β΄Πειραιά) ή ακόμα και στον ίδιο το Μιχαλολιάκο, ως ηθικό αυτουργό.
Το πιθανότερο (κατά τη γνώμη μου) είναι να μην καταδειχτεί το κόμμα ως εγκληματική οργάνωση, αλλά η συγκεκριμένη τοπική του Πειραιά, γεγονός όμως που και πάλι θα έχει τις συνέπειές του, αφού θα επιβληθούν κυρώσεις και όροι στην λειτουργία του κόμματος, γεγονός που θα το απαξιώσει ως προς την εικόνα και την δυναμική του.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

ενα μονο εχω να πω

μη βιαζεστε....

με τη διαταξη περι εγκληματικης οργανωσης που θα περασει
και οι 15 χρυσαυγουλοι της συμπλοκης στη νικαια
δε θα πρεπει να κοιμουνται ησυχοι  :uglystupid:
τους βλεπω ολους με ποινες χωρις ανασταλτικο χαρακτηρα  :uglystupid:
και οχι μονο αυτους
και οσοι προπαγανδιζουν στα φορουμ επισης  :idiot:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
με τη διαταξη περι εγκληματικης οργανωσης που θα περασει
και οι 15 χρυσαυγουλοι της συμπλοκης στη νικαια
δε θα πρεπει να κοιμουνται ησυχοι  :uglystupid:
τους βλεπω ολους με ποινες χωρις ανασταλτικο χαρακτηρα  :uglystupid:
και οχι μονο αυτους
και οσοι προπαγανδιζουν στα φορουμ επισης  :idiot:
Μεχρί τότε φάε¨σκατά  :shit: :shit: :shit:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μεχρί τότε φάε¨σκατά  :shit: :shit: :shit:
γιατι δε μας θυμιζεις παλια σου ποστ που ελεγες οτι εισαι ενεργο μελος της οργανωσης και περνεις μερος σε φερμες κατα μεταναστων, πεσιματα σε αριστερους  και λοιπα  :uglystupid:
αρχισε να μιλας τι φοβασαι?
ο εισαγγελεας σε περιμενει

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
γιατι δε μας θυμιζεις παλια σου ποστ που ελεγες οτι εισαι ενεργο μελος της οργανωσης και περνεις μερος σε φερμες κατα μεταναστων, πεσιματα σε αριστερους  και λοιπα  :uglystupid:
ο εισαγγελεας σε περιμενει  :2funny:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
γιατι δε μας θυμιζεις παλια σου ποστ που ελεγες οτι εισαι ενεργο μελος της οργανωσης και περνεις μερος σε φερμες κατα μεταναστων, πεσιματα σε αριστερους  και λοιπα  :uglystupid:
εχεις παρει χαμπαρι ρε χασικλη για ποιον μιλας; :2on1:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μωρή ψυχανωμάλη άντε στο κρεβάτι που μου θες και εισαγγελείς βραδιάτικα... :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
τυπε τα εχεις κρατησει αυτα τα ποστ του? :think:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εχεις παρει χαμπαρι ρε χασικλη για ποιον μιλας; :2on1:
μελος εγκληματικης οργανωσης (χρυσαυγουλος) και συ βλαμμενε?  :uglystupid:
και να δηλωσεις μειωμενη αντιληψη στο δικαστηριο μη νομιζεις οτι η ποινη σου
θα πεσει και πολυ  :idiot:

Επισκέπτης

τύπε εσύ είχες ένα ωραίο μουνί στο άβαταρ, τι τό εκανες;  :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
μελος εγκληματικης οργανωσης (χρυσαυγουλος) και συ βλαμμενε?  :uglystupid:
και να δηλωσεις μειωμενη αντιληψη στο δικαστηριο μη νομιζεις οτι η ποινη σου
θα πεσει και πολυ  :idiot:
ρε σε ξαναρωταω ξερεις για ποιον μιλας;εκτιθεσαι ρε πρεζακια :2on1:

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Ρε παιδιά, τώρα που είμαστε μεταξύ μας, μπορεί κάποιος να μου λύσει μία απορία, γιατί κολλάει το μυαλό μου.
Καλούνε τηλεφωνικά μέσα στη μαύρη νύχτα τον Ρουπακιά, που κάθεται στο σπιτάκι του, να βγει να καθαρίσει σε μία "εμπλοκή", όπως λέγαμε και στο ναυτικό που υπηρέτησα.
Εντάξει, ο άνθρωπος έπαιρνε και ένα επιπλέον μεροκαματάκι από τη χρυσή αυγή, σού λέει, υποχρεωμένος είμαι, θα βγω να βοηθήσω.
Καλά, ένας Μαλάκας με το συμπάθειο, δε βρέθηκε να του πει, κοίταξε μην το παρατραβήξεις, ρίχτε δυο φάπες και φύγετε;
Αλλά και ο Ρουπακιάς ο ίδιος;
Πάει επαγγελματικά να καθαρίσει. Και βγάζει μαχαίρι. Πρώτη μαλακία. Χώρια που άμα δεν είσαι μαχαιροβγάλτης, μαχαίρι δεν βγάζεις γιατί δεν ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις.
Τέλος πάντων, η πρώτη μαλακία έγινε και τράβηξε μαχαίρι.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το κάρφωσε στην καρδιά του θύματος;
Ρε φίλε, σε φωνάξανε να καθαρίσεις. Τραβάς μαχαίρι, ενώ μπορείς να ρίξεις δύο μπουκέτα και να φύγεις να πας σπιτάκι σου.
Αλλά και αφού κάνεις την υπερμέγιστη μαλακία και τραβάς μαχαίρι, το καρφώνεις στην καρδιά του θύματος μπροστά σε 20 νοματέους και άλλους δέκα μπάτσους της ΔΙΑΣ που έχουν σκάσει μύτη.
Δηλαδή ο τύπος μόνο αν έχει υποστεί λοβοτομή, δικαιολογείται η πράξη του. Σημειωτέον, δεν υπήρξε διαπληκτισμός με το θύμα για να πούμε ότι άναψαν τα αίματα.
Αλλά ακόμα και με το μαχαίρι  - αν ήθελε να κάνει τον ήρωα, μπροστά σε όλους - θα μπορούσε να τραυμάτιζε το θύμα (σουγιαδιάζω που λέγανε οι παλιοί νταβατζήδες). Αλλά αυτός το καρφώνει κατευθείαν στην καρδιά, δηλαδή εντελώς παράνοια η όλη φάση.
Εσείς πως τα εξηγείτε όλα αυτά.
Σα να λέμε, ότι ο Ρουπακιάς πήγε σαν καμικάζι να σκοτώσει και μετά να πάει κατευθείαν στη φυλακή, από μόνος του.
Δηλαδή ξυπνάει αύριο κάποιος και λέει μέσα του, πίνοντας τον καφέ του: σήμερα αποφάσισα να σκοτώσω κάποιον και να πάω φυλακή.
Ακόμα και αν δεχτούμε τη θεωρία ότι κάποιος παρανοϊκός του είπε να σκοτώσει το παλικάρι, γιατί ο Ρουπακιάς το δέχτηκε;
Όλα τα παραπάνω δεν τα χωράει το μυαλό μου.
Θα μπορούσαν να εξηγούνται μόνο αν ο Ρουπακιάς είναι ή ήταν μέχρι πρόσφατα, βαρύ πρεζόνι, οπότε του είχαν καεί τα εγκεφαλικά κύτταρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ακούστηκε.
Εσείς πως τα σχολιάζετε όλα αυτά;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Το σχολιασαμε και χθες.
Εγω ειπα παντως, οτι οπου μπαινει η μισαλλοδοξια, η λογικη φευγει απο το παραθυρο.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: εισαι ρομπα να το ξερεις
χέστης σε πανικό είναι βασικά,ακούει για χρυσή αυγή και χέζεται στο βρακί του,ούτε τουαλέτα δεν προλαβαίνει να πάει,εκεί που είναι κατευθείαν του φεύγουν :shit: :shit: :shit:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom