apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
του ειχαμε πει οτι ειναι ευεξαπτος και δεν τα εννοουσε αλλα αποχωρησε αηδιασμενος απτον ιντερνετικο χωρο :Sτοσο ευαισθητη ψυχη ηταν γιατρε? :S
πατριωτακι ο αρκανς![]()
του ειχαμε πει οτι ειναι ευεξαπτος και δεν τα εννοουσε αλλα αποχωρησε αηδιασμενος απτον ιντερνετικο χωρο :Sτοσο ευαισθητη ψυχη ηταν γιατρε? :S
πατριωτακι ο αρκανς![]()
:S :S :S :S :S :S :Sτου ειχαμε πει οτι ειναι ευεξαπτος και δεν τα εννοουσε αλλα αποχωρησε αηδιασμενος απτον ιντερνετικο χωρο :S
ειναι ταλεντο ο μικρος ;)6 φορές σε πόση ώρα ομως?![]()
ειναι τυπος ο οργασμος νερος αλλα εχει μαλακωσει τελευταιατον ειδα γιατρε![]()
στο ειδος του ενας οργκασμο νερο εμεινε να κραταει θερμοπυλες![]()
![]()
εγω σε εχω για 36 φορές σε πόση ώρα ομως?![]()
που ειναι τα βιντεο με τα μαγειρεμενα μωρα που εβαζε

Ειμαι 38.Χωρίς παρεξήγηση, πόσο χρονών είστε?Ή απλά ντεφορμέ?Αν είσαι ξεκούραστος, σιγά τον άθλο.....
τον νεοκλη79 και τον ασπρουλη τους προλαβες τυπε?:S :S :S :S :S :S :S
ρε φιλε σορρυ αλλα την 4η φοραΕιμαι 38.
3 φορες τις εχω ευκολα αμα αξιζει και τον κοπο η γυναικα και ξερει να με καυλωνει.Για να διπλασιαστεςι αυτο πρεπει να την εχω ολο το βραδυ...τετοια σκορ εκανα οταν ημουν 20 χρονων...

6 φορές σε πόση ώρα ομως?![]()
21 είμαι εγώ!Οπότε με καταλαβαίνεις!Ειμαι 38.
3 φορες τις εχω ευκολα αμα αξιζει και τον κοπο η γυναικα και ξερει να με καυλωνει.Για να διπλασιαστεςι αυτο πρεπει να την εχω ολο το βραδυ...τετοια σκορ εκανα οταν ημουν 20 χρονων...
δυστηχως ειμαι νεοτερος στο σαιτ :S :Sτον νεοκλη79 και τον ασπρουλη τους προλαβες τυπε?
εσπειρες πονο Ολλανδε3 και κάτι....με time out για τσιγάρο μετά από κάθε φορά....
Ε είπαμε, δεν είμαι και ντοπαρισμένος.....

άξιος!3 και κάτι....με time out για τσιγάρο μετά από κάθε φορά....
Ε είπαμε, δεν είμαι και ντοπαρισμένος.....

ολλανδε εξαφανησου χαλας τη πιατσα
και θα ζητανε ολες 6αδα μετα![]()

νερα βικος ποπυ ειναι φθηνοτεραΘα τουs δινουμε.......αυγα ρε![]()

αχαχαχαχαχαχααχανερα βικος ποπυ ειναι φθηνοτερα
και κανουν και για δονητης![]()

Ε ναι ρε,Ασε που πρεπει να ειναι πολυ καυλιαρα για να σε σηκωσει τοσες φορες...ρε φιλε σορρυ αλλα την 4η φορα
θα θελω ολο το βραδυ για να χυσω![]()