Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειμαι στις καλες μουπολύ συγκαταβατικό σε βρίσκω με την μαλακία![]()
σιχαμενεΑυτό με τα μαξιλάρια που είπες το έκανα όταν ήμουν 16-17 πάντως.
Μετά έβαζα την μάνα μου να αλλάζει σεντόνια και μαξιλαροθήκες λέγοντάς της ότι χύθηκε χυμός ενώ είχα χυθεί εγώ.![]()

εσυ πως τη δενεις
η μαλλον ασε θα ρωτησω το σταματακη που φοραει καθε μερα στο χρηματηστηριο![]()
αν είσαι εχέμυθος θα απαντήσω στην απορία σου με πμ.φίλε γκέο ντολ από πού βγαίνει το νικ σου
επίσης απορία σιχαίνεσαι να δαχτυλώσεις μια γκόμεναγλειφομούνια κάνεις
![]()

τοσο μικροπουτσης ειναι;σιχαμενε
τωρα ξεκινα να γαμας καρπουζια και συ
και οταν χειμωνιασει βολεψου με μανταρινια που εχουν και τρυπα στη μεση![]()
χανεις την χαρα του ερωτα.Μηπως εισαι κομπλεξικος μοσογυνης;αν είσαι εχέμυθος θα απαντήσω στην απορία σου με πμ.
ούτε δαχτυλώνωούτε γλειφομούνια
ούτε φιλιά
πίπα/γαμήσι και έξω από την πόρτα!!!!!
Καμιά φορά μόνο πίπα!!!!![]()
![]()
αν είσαι εχέμυθος θα απαντήσω στην απορία σου με πμ.![]()
τοσο μικροπουτσης ειναι;![]()

θα σου πει οτι σιχενεταιένα μόνο στείλεμην ακολουθήσει καταιγισμός μετά
![]()
όχι,σιχασιάρης....έχω τους λόγους μου....πολύ προσωπικό αυτό,όταν νιώσω έτοιμος θα μιλήσω.χανεις την χαρα του ερωτα.Μηπως εισαι κομπλεξικος μοσογυνης;![]()
αν είσαι εχέμυθος θα απαντήσω στην απορία σου με πμ.![]()

έχεις πμένα μόνο στείλεμην ακολουθήσει καταιγισμός μετά
![]()
όχι,σιχασιάρης....έχω τους λόγους μου....πολύ προσωπικό αυτό,όταν νιώσω έτοιμος θα μιλήσω.
μία και μοναδική γκόμενα που είχα με είχε ρωτήσει κάποια στιγμή: ''με σιχαίνεσαι;;;'' της απάντησα ''ναι'' και με χώρισε η πουτάνα!!!!
4-5 φορές σεξ κανάμε....![]()
όχι,σιχασιάρης....έχω τους λόγους μου....πολύ προσωπικό αυτό,όταν νιώσω έτοιμος θα μιλήσω.
μία και μοναδική γκόμενα που είχα με είχε ρωτήσει κάποια στιγμή: ''με σιχαίνεσαι;;;'' της απάντησα ''ναι'' και με χώρισε η πουτάνα!!!!
ανοιξου και μιλησε μας θα βοηθησουμε πιστευωόχι,σιχασιάρης....έχω τους λόγους μου....πολύ προσωπικό αυτό,όταν νιώσω έτοιμος θα μιλήσω.

Είδες τι πουτάνες υπάρχουν φίλε μου....Σε χωρισε ?? Τουλαχιστον επρεπε να σου πει ενα μπραβο που ησουν ειλικρινής
ΣΙγουρα ειναι![]()
![]()
Είδες τι πουτάνες υπάρχουν φίλε μου....![]()