kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 47
- Πόντοι
- 366
τι κομπο κανεις στη γραβατα μανεκεί θα πάρω στον λαιμό μου τις τύπισσες αν τις κολάσω ενώ οι άλλες είναι ήδη κολασμένες ;)
δεν σε βλεπω να κοιμασαι κοιλιοδουλε απο την μασατι κομπο κανεις στη γραβατα μαν![]()
δεν σε βλεπω να κοιμασαι κοιλιοδουλε απο την μασα![]()
ον-λαιν τον βλεπω ακομαΟ Κοσμας πηγε για υπνο ?
για πήδουλο,τραβάς κανένα ζόρι;Ο Κοσμας πηγε για υπνο ?
μπα την χουφτα του γαμαειγια πήδουλο,τραβάς κανένα ζόρι;![]()
για πήδουλο,τραβάς κανένα ζόρι;![]()
και γω μόλις...μία στα γρήγορα γιατί έχουμε και γονείς,αδερφό,σκυλί εδώ...δεν λέει να σε πιάσουν με το χαρτί και το φελιζόλ στο χέρι.μπα την χουφτα του γαμαει![]()
και γω μόλις...μία στα γρήγορα γιατί έχουμε και γονείς,αδερφό,σκυλί εδώ...δεν λέει να σε πιάσουν με το χαρτί και το φελιζόλ στο χέρι.![]()
εγώ μαν τον γλεντούσα όταν εσύ δεν τον ήξερες ακόμα....θελω να του ριξω ενα![]()
θες και εσυ ? ζηλευεις ?
έχει καλύτερη τριβή φίλε και καυλώνω καλύτερα.φελιζολ γιατι;νεα κολπα;
τωρα εχει νεους γαμιαδεςεγώ μαν τον γλεντούσα όταν εσύ δεν τον ήξερες ακόμα....
τώρα τελείωσε αυτός ο έρωτας και πάμε για άλλα.![]()
εισαι καλος εσυέχει καλύτερη τριβή φίλε και καυλώνω καλύτερα.![]()
τι κομπο κανεις στη γραβατα μαν![]()
παίδες γράψτε λάθος,αλουμινόχαρτο εννοούσα!!!!
![]()
1το βήμα: τον τυλίγουμε με χαρτί -> 2ρο βήμα με αλουμινόχαρτο ->3 το βήμα: ανοίγουμε τσόντα ->4ρτο βήμα φαντασιωνόμαστε πως γαμάμε εμείς αντί για τον ψωλαρά αυτή που βλέπουμε -> 5ντο βήμα χτυπάμε πάνω-κάνω μερικές φορές ->6 το βήμα τραβάμε προς τα πάνω χαρτί και αλουμινοχάρτο όπως αφαιρούμε το προφυλακτικό.
εγώ μαν τον γλεντούσα όταν εσύ δεν τον ήξερες ακόμα....
τώρα τελείωσε αυτός ο έρωτας και πάμε για άλλα.![]()
καλού-κακού ξεκίνα από το στόμα.εγω τωρα τον γνωρισα και εχει ακομη αυτη την φρεσκαδα ...δεν πιστευω να μου τον ξεπατωσες ?
μπα ειναι στενο-κωλης μαλλον ηταν μικροτσουτσουνοςεγω τωρα τον γνωρισα και εχει ακομη αυτη την φρεσκαδα ...δεν πιστευω να μου τον ξεπατωσες ?