Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μικροτσούτσονος είμαι....αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως η πίσω είσοδο του Κοσμά δεν ήταν πιο μικρή;μπα ειναι στενο-κωλης μαλλον ηταν μικροτσουτσουνος![]()
μικροτσούτσονος είμαι....αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως η πίσω είσοδο του Κοσμά δεν ήταν πιο μικρή;μπα ειναι στενο-κωλης μαλλον ηταν μικροτσουτσουνος![]()
γαμησε τα στριφογυρνουσα και σηκωθηκα παλιδεν σε βλεπω να κοιμασαι κοιλιοδουλε απο την μασα![]()
σαν φλωρος τριγυρναςτον πρώτο που είναι πιο απλός
![]()
δεν θα πας για υπνο;το άλλο το τρολ μπέρδεψε και καλά το φελιζόλ με το αλουμινόχαρτο ό,τι να'ναι![]()
γαμησε τα στριφογυρνουσα και σηκωθηκα παλι
σαν φλωρος τριγυρνας
δωσε λιγο ογκο
εγω τον δευτερο και τον τριτο
βεβαια εχω δημιουργηση και δικο μου κομπο
που ειναι ενδιαμεσος αυτων![]()
σόρρυ ρε φίλε δεν το έχω και μπροστά μου και σήμερα τράβηξα μόνο με χαρτί για να μην κάνω φασαρία και ξυπνήσω το σκυλί,αρχίσει να γαυγίζει ξυπνήσουν όλοι και με πιάσουν με την πούτσα στο χέρι.το άλλο το τρολ μπέρδεψε και καλά το φελιζόλ με το αλουμινόχαρτο ό,τι να'ναι![]()
ασε μλκ αυτος ειμαι σιγουρος γαμαει τα μαξιλαρια τουτο άλλο το τρολ μπέρδεψε και καλά το φελιζόλ με το αλουμινόχαρτο ό,τι να'ναι![]()
αυτά πάνε και ανάλογα με το μέγεθος του γιακά από το πουκάμισο και το πάχος της γραβάτας ρε![]()
αυτά πάνε και ανάλογα με το μέγεθος του γιακά από το πουκάμισο και το πάχος της γραβάτας ρε![]()
έχει δηλώσει στον ντάβα του πως έχει περίοδο και δεν θα πάει στην δουλειά αύριο.δεν θα πας για υπνο;![]()
δεν θα πας για υπνο;![]()
ποιο μεγεθος βρε βλαχο , με το μοντελο του γιακα
οκ τοτεδεν έχω ανάγκη από ύπνο τα βράδια ξεκουράζω τα βλέφαρά μου ;)
Είσαι καλά ρε ηλίθιε,εδώ το χύσι μου σιχαίνομαι και αν γίνει τίποτα μετά ρίχνω οινόπνευμα στα χέρια μου....δεν είδες πως λέω ότι τον τυλίγω για να μην γίνει καμιά στραβή;ασε μλκ αυτος ειμαι σιγουρος γαμαει τα μαξιλαρια του
αντε να φιλοξενησεις τετοιο ατομο![]()
εσυ πως τη δενειςποιο μεγεθος βρε βλαχο , με το μοντελο του γιακα
εσυ πως τη δενεις
η μαλλον ασε θα ρωτησω το σταματακη που φοραει καθε μερα στο χρηματηστηριο![]()
εσύ επιστήμονα φοράς γραβάτα στις διαλέξεις που δίνεις ή προτιμάς παπιγιόν;;;;εσυ πως τη δενεις
η μαλλον ασε θα ρωτησω το σταματακη που φοραει καθε μερα στο χρηματηστηριο![]()
σαν τι στραβη να αφησεις εγγυο το μαξιλαριΕίσαι καλά ρε ηλίθιε,εδώ το χύσι μου σιχαίνομαι και αν γίνει τίποτα μετά ρίχνω οινόπνευμα στα χέρια μου....δεν είδες πως λέω ότι τον τυλίγω για να μην γίνει καμιά στραβή;![]()
![]()
οτι και να βαλω γραφει πανω μουαρκεί να σου φαίνεται καλά στο μάτι![]()
οχι και παπιγιον ρεεσύ επιστήμονα φοράς γραβάτα στις διαλέξεις που δίνεις ή προτιμάς παπιγιόν;;;;![]()
Αυτό με τα μαξιλάρια που είπες το έκανα όταν ήμουν 16-17 πάντως.σαν τι στραβη να αφησεις εγγυο το μαξιλαρι![]()