Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φίλε μου δεν σου απάντησα στο π.μ. που μου έστειλες γιατι το inbox σου ειναι γεματο και δεν δεχεται άλλα μηνυματατελικά αυτην ειναι Θεσσαλονίκη ή Αθήνα ?
πιο παλια που την ειχα παρει εγω και δεν ηταν τοσο "διασημη" ουτε καν αγγελία δεν είχε (μου ειχε δωσει το κινητο της ενας φιλος) ειχα περασει πολυ καλα.. μετα που άρχισε να βαζει αγγελιες και να αποκτα μεγαλη πελατεια, αρχισα να ακουω ασχημα λογια γι αυτην.. κακό πράγμα να καβαλάει κανείς το καλάμι...Νομίζω οτι παίρνει 50. Εχει καλο εργαλείο για τους παθητικους .. αλλα δεν ξερω τι κανει τελευταια την εχω χάσει. ΄Μπορει όποις ξέρει να μου στείλει pm.
πιο παλια που την ειχα παρει εγω και δεν ηταν τοσο "διασημη" ουτε καν αγγελία δεν είχε (μου ειχε δωσει το κινητο της ενας φιλος) ειχα περασει πολυ καλα.. μετα που άρχισε να βαζει αγγελιες και να αποκτα μεγαλη πελατεια, αρχισα να ακουω ασχημα λογια γι αυτην.. κακό πράγμα να καβαλάει κανείς το καλάμι...

Αυτο που παραδεχομαι παντως στην Φενια ειναι οτι και στην προσωπικη της ζωη κυκλοφορει ως "γυναικα" και δεν βγαζει την στολη οταν φευγει ο πελατης και γινετε παλι "αντρας".
τι εννοείς καλλιτεχνικά;;;Οντως ..και μάλιστα θα πρόσθετα ότι είναι άτομο με προσωπικότητα και άποψη...και πέρα απο τα σωματικά προσόντα έχει και καλλιτεχνικά και αυτό μετρά στα συν.
παπαριες διαβαζω γι αυτο δε γραφω μαρικο αλλα μερικοι το παραχεζουν ακου καλλητεχνικα.......τι εννοείς καλλιτεχνικά;;;
παπαριες διαβαζω γι αυτο δε γραφω μαρικο αλλα μερικοι το παραχεζουν ακου καλλητεχνικα.......
ε ναι βρε αλεξια δεν πεσαμε απο τον αρη εμεις....ξερουμε τι γινεται
Δεν το λέω μόνο εγώ...H χορογράφος Φένια Αποστόλου ξεκίνησε μπαλέτο στα 12 της και συνέχισε μέχρι να τελειώσει την σχόλη. Αφού πήρε το πτυχίο της ξεκίνησε να χορογραφεί διάφορες παραστάσεις εντός Ελλάδας...............................................................
άντε να σε δώ κ στο dancing with the trans.
πεστα αγορι μου γιατι λυσαξαν μερικες και μερικοι με την κοπελα. ναι λοιπον ειναι και σκηνοθετης και χορογραφος.ψαξτε το και λιγο πριν βγαλετε το φαρμακι σας. να ζητησετε αμεσως συγνωμηΔεν το λέω μόνο εγώ...
Κι αν δε κάνω λάθος έχει παίξει και σε μια ταινίαπεστα αγορι μου γιατι λυσαξαν μερικες και μερικοι με την κοπελα. ναι λοιπον ειναι και σκηνοθετης και χορογραφος.ψαξτε το και λιγο πριν βγαλετε το φαρμακι σας. να ζητησετε αμεσως συγνωμη
δεν ξερω αν βγαζει τα προς το ζειν απο την δουλεια της η αν εχει λεφτα απο το σπιτι της οπως επεισης δεν ξερω αν εχει κανει έναρξη επαγγέλματος,αλλα πολλοι ηθοποιοι τραγουδιστες χορευτες ειναι ανεργοι οπως πολυς κοσμος και κανουν αλλες δουλειες .αυτο διαβασα και σας το μεταφερω απλα.Για να σοβαρευτούμε, αν θέλεις να έχεις το δικαίωμα να δηλώνεις στις παρέες και εν γένει στην κοινωνία ηθοποιός, χορευτής, τραγουδιστής κλπ θα πρέπει η ιδιότητα αυτή να σου δίνει τα προς το ζειν σε μόνιμη βάση. Επίσης για να έχεις το δικαίωμα να το δηλώνεις επίσημα προς τις Αρχές θα πρέπει να κάνεις έναρξη επαγγέλματος. ;)