Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
θα μας κλασετε τα αρχιδια οπως και περσυ,πατσι ειμαστε στα ευρωπαικα γιατι εσεις εχετε κανα δυο πετσινα και κανα δυο ανυπαρκτα,
οπως πηραμε το ευρωπαικο ετσι θα φατε πουτσα.....λαγε

ναι δεν έχουμε κανένα... ΟΥΣΤ!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.944
Πόντοι
47.293
παντως τουμπεκι ολα τα μεσα και οι φιλαθλοι για το πετσινι γκολ οφσαιτ του σαλπιγγιδη με τον παοκ >:(
μονο στο γαυρο ξερουν να φωναζουν

Επισκέπτης
ΟΥ να χαθείς ζώο...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
ΟΥΣΤ!!
Απορω ωρες-ωρες με τα ΜΜΕ και το κοινο τους,τι ειπε δηλαδη ο Πριντεζης που δεν εχουν πει εκατονταδες αλλοι αθλητες?
Ουτε προσπαλε την ομαδα του ΠΑΟ,ουτε τους φιλαθλους ουτε την ιστορια της ομαδας,απλα καποιοι κανουν την τριχα τριχια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Απορω ωρες-ωρες με τα ΜΜΕ και το κοινο τους,τι ειπε δηλαδη ο Πριντεζης που δεν εχουν πει εκατονταδες αλλοι αθλητες?
Ουτε προσπαλε την ομαδα του ΠΑΟ,ουτε τους φιλαθλους ουτε την ιστορια της ομαδας,απλα καποιοι κανουν την τριχα τριχια
Τι ειναι το προσπαλε  :think:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825

δεν ειναι πράγμα η φανέλα μιας ομάδας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
δεν ειναι πράγμα η φανέλα μιας ομάδας...
Για τους οπαδους ειναι.Οπως εσυ δεν σεβεσαι την φανελα του γαυρου,και εγω,και ο καθε οπαδος αλλης ομαδας,ειναι λογικο να μην την σεβονται και παιχτες που ειναι και οπαδοι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
Για τους οπαδους ειναι.Οπως εσυ δεν σεβεσαι την φανελα του γαυρου,και εγω,και ο καθε οπαδος αλλης ομαδας,ειναι λογικο να μην την σεβονται και παιχτες που ειναι και οπαδοι.

ο μαλάκας οπαδός του ΠΑΟ δεν σέβεται την φανέλλα άλλων ομάδων, να υποθέσω πως ο Πριντ είναι αντίστοιχος;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
ο μαλάκας οπαδός του ΠΑΟ δεν σέβεται την φανέλλα άλλων ομάδων, να υποθέσω πως ο Πριντ είναι αντίστοιχος;;;
αν το δεις τελείως πρακτικά...πράγμα είναι ... αντικείμενο "η φανέλα" (οποιουδήποτε χρώματος.
Δεν έχει ψυχή.

Από κει και πέρα, νομίζω πως ο Γιωργάκης μίλησε αυθόρμητα/χαλαρά. Βαμμένος Ολυμπιακός είναι, δεν νομίζω να περίμενε κανείς κάποιο διαφορετικό λεξιλόγιο, όπως δεν θα περίμενε κανείς διαφορετικό λεξιλόγιο από βαμμένο Παναθηναϊκό, ΑΕΚτζή κοκ

Τέλος πάντων, νομίζω πως η ουσία των λόγων του δεν είναι φυσικά αυτό που έδωσαν βάρος οι δημοσιογράφοι για να κεντρίσουνε το ενδαφέρον, αλλά το γεγονός πως είπε πως δεν θα πήγαινε στον ΠΑΟ ποτέ των ποτών.

Νομίζω .... θα φανεί στην πορεία.
Αν πάντως θυμάσαι, ο ίδιος παίκτης τραγουδούσε και γνωστά συνθήματα σε νίκη μας επί του ΠΑΟ (νομίζω ήταν στο Κύπελλο πρόπερσι;)

στο κάτω κάτω της γραφής...δεν νομίζω κανείς Παναθηναϊκός να τον ήθελε στην ομάδα του...ή κάνω λάθος;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
Άσε που ειναι και χάλια παίχτης, τι να τον κάνουν στον Πάο?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
όσο για το σεβασμό στην κάθε φανέλα ή στον κάθε άνθρωπο... ο καθένας νομίζω σέβεται ό,τι του υπαγορεύει η λογική του.
Και φαντάζομαι πως αν του Γιωργάκη κάποιος Παναθηναϊκός του πει για "πράμα" τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ανάλογη περίπτωση δεν θα παρεξηγηθεί εκείνος.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
14
Πόντοι
76
όσο για το σεβασμό στην κάθε φανέλα ή στον κάθε άνθρωπο... ο καθένας νομίζω σέβεται ό,τι του υπαγορεύει η λογική του.
Και φαντάζομαι πως αν του Γιωργάκη κάποιος Παναθηναϊκός του πει για "πράμα" τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ανάλογη περίπτωση δεν θα παρεξηγηθεί εκείνος.
δεν νομιζω τυπε ειναι βαρια η εξαστερη

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΤΡΑΒΑ  ΝΑ  ΚΑΝΕΙς  ΠΑΡΕΑ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΑΛΛΟ  ΒΛΑΚΑ , ΤΟ  ΒΑΣΙΛΑΚΗ  13 .

ΔΕΝ  ΕΙΣΑΙ  ΓΙΑ  ΚΑΤΙ    ΚΑΛΥΤΕΡΟ.......

:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
δεν νομιζω τυπε ειναι βαρια η εξαστερη
βαρύ είναι ό,τι νομίζει ο καθένας.
Να ακούσεις τους Αρειανούς, τους Ηρακλειδείς, τους ΟΦΗτζήδες κλπ να μιλούν για τη φανέλα του συλλόγου τους ο καθένας, όλοι βαριά την βλέπουνε.
Και οι Ολυμπιακοί για τη δική μας βαριά τη λέμε.
Αλλά σου έρχονται τα τσογλάνια οι παίκτες και δεν τη ματώνουνε, κατάλαβες;

Ρε σεις ο Πάουελ γιατί δεν βγήκε MVP;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom