θα μας κλασετε τα αρχιδια οπως και περσυ,πατσι ειμαστε στα ευρωπαικα γιατι εσεις εχετε κανα δυο πετσινα και κανα δυο ανυπαρκτα,
οπως πηραμε το ευρωπαικο ετσι θα φατε πουτσα.....λαγε
ναι δεν έχουμε κανένα... ΟΥΣΤ!!!!

θα μας κλασετε τα αρχιδια οπως και περσυ,πατσι ειμαστε στα ευρωπαικα γιατι εσεις εχετε κανα δυο πετσινα και κανα δυο ανυπαρκτα,
οπως πηραμε το ευρωπαικο ετσι θα φατε πουτσα.....λαγε
Απορω ωρες-ωρες με τα ΜΜΕ και το κοινο τους,τι ειπε δηλαδη ο Πριντεζης που δεν εχουν πει εκατονταδες αλλοι αθλητες?ΟΥ να χαθείς ζώο...![]()
![]()
ΟΥΣΤ!!
Τι ειναι το προσπαλεΑπορω ωρες-ωρες με τα ΜΜΕ και το κοινο τους,τι ειπε δηλαδη ο Πριντεζης που δεν εχουν πει εκατονταδες αλλοι αθλητες?
Ουτε προσπαλε την ομαδα του ΠΑΟ,ουτε τους φιλαθλους ουτε την ιστορια της ομαδας,απλα καποιοι κανουν την τριχα τριχια
προσβαλεΤι ειναι το προσπαλε![]()
Απορω ωρες-ωρες με τα ΜΜΕ και το κοινο τους,τι ειπε δηλαδη ο Πριντεζης που δεν εχουν πει εκατονταδες αλλοι αθλητες?
Ουτε προσπαλε την ομαδα του ΠΑΟ,ουτε τους φιλαθλους ουτε την ιστορια της ομαδας,απλα καποιοι κανουν την τριχα τριχια
Για τους οπαδους ειναι.Οπως εσυ δεν σεβεσαι την φανελα του γαυρου,και εγω,και ο καθε οπαδος αλλης ομαδας,ειναι λογικο να μην την σεβονται και παιχτες που ειναι και οπαδοι.δεν ειναι πράγμα η φανέλα μιας ομάδας...
Για τους οπαδους ειναι.Οπως εσυ δεν σεβεσαι την φανελα του γαυρου,και εγω,και ο καθε οπαδος αλλης ομαδας,ειναι λογικο να μην την σεβονται και παιχτες που ειναι και οπαδοι.
αν το δεις τελείως πρακτικά...πράγμα είναι ... αντικείμενο "η φανέλα" (οποιουδήποτε χρώματος.ο μαλάκας οπαδός του ΠΑΟ δεν σέβεται την φανέλλα άλλων ομάδων, να υποθέσω πως ο Πριντ είναι αντίστοιχος;;;
ε, οκ...δεν συγκρίνεται με ΤσαρτσαρήΆσε που ειναι και χάλια παίχτης, τι να τον κάνουν στον Πάο?
δεν νομιζω τυπε ειναι βαρια η εξαστερηόσο για το σεβασμό στην κάθε φανέλα ή στον κάθε άνθρωπο... ο καθένας νομίζω σέβεται ό,τι του υπαγορεύει η λογική του.
Και φαντάζομαι πως αν του Γιωργάκη κάποιος Παναθηναϊκός του πει για "πράμα" τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ανάλογη περίπτωση δεν θα παρεξηγηθεί εκείνος.
ετσι πολυ σωστα τα λες....πως θα παιρνανε τα 2 τελευταια ευρωπαικα αμα τον ειχανεΆσε που ειναι και χάλια παίχτης, τι να τον κάνουν στον Πάο?
δεν νομιζω τυπε ειναι βαρια η εξαστερη
Σιγα μην τη φορας συνεχεια γιατι θα πεσεις κατω..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βαρύ είναι ό,τι νομίζει ο καθένας.δεν νομιζω τυπε ειναι βαρια η εξαστερη