GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.802
- Πόντοι
- 32.165
Κατι ειπωθηκε για μια bmw, αναφορικα και η ελιζα 320 καινουριο οδηγαει και να πω οτι ειναι και καμια τοπ σε αυτο που κανει...
δεν ειναι λιγο ψιλοξεπετα ρε μαν;πριν από λίγο έκανα κατάθεση στην όμορφη και ευγενέστατη Βίκυ,Αχελώου 10.στην όλη την διάρκεια έδειξε καλή συμμετοχή και έδειχνε να το απολαμβάνει.αξίζει και δεύτερη επίσκεψη![]()
... θα πέσει να σε πλακώσει!δεν ειναι λιγο ψιλοξεπετα ρε μαν;
πιστεύω ότι η κριτική σου..της έκανε καλό,σε μένα έδειξε τον καλύτερό της εαυτό!το εν λόγω στούντιο έχει αρώμα Μολδαβίας.Η Μολδαβία έχει απίστευτες γυναίκες και δεν ξέρω αν συμφωνείςδεν ειναι λιγο ψιλοξεπετα ρε μαν;
Που βρε ???Βραδυνή τσάρκα μια από τα ίδια με τα χτεσινά...Ήθελα να τεστάρω κάποια από τα λεγόμενα του Καραμαν. Πολύ ερημιά, ότι πρέπει μέρα για κατάθεση
Γύρευα την επικυρηγμένη από τον Hagem Σόνια μπας και πάρω την αμοιβή και φάω λίγο κατσικάκι το πάσχα!
Παίζει να έκατσα 40λεπτο στο δωμάτιο και δεν ακουστηκε κιχ, ούτε από τσατσά ούτε από πελάτη!
για αλεξαντρα προσωπικα με 50αρι βεβαια ειχα τελεια αντιμετωπιση και συμμετοχη.....ισως στα πιο φτηνα προγραμματα να ειναι κομοδινο αλλα εγω και με πρωκτικο περασα καλα.....δεν θα την ελεγα σπαταλη χρηματοςτην πατησα με ronaldihnio Τ__Τ
πηγαινα lockarismenos για κωλαρακι,η τσατσα δεν το ανεφερε στο προγραμμα,οταν την ρωτησα ποσο για κωλαρακι μου λεει δεν κανει αλλα οπως περνουσε μπροστα απο το δωματιο ο ronaldihnio με ακουσε κ ειπε 60(απο 50 το πηγε 60) . δεν ειχα διαθεση για παζαρια να το κατεβασς 40-50 οποτε πηρα το απλο με 25Ε. μεσα ηταν τερμα απατη μηχανικα ολα και με διαθεση να με τελιωσει γρηγορα, ουτε φιλια ουτε τριπσιματα, πιπα βιαστικη κ μετα καβαλημα με αθλιο ρυθμο. αν και πριν ηθελα να την στησω στα 4αρα να δω ποσο την εχουν ανοιξει απο πισο μου εφυγε ι διαθεση.
ειχα καιρο να το νιωσιω οτι πρεπει να τελιωσω γρηγορα γιατι σπαταλαω τον χρονο μου ανουσια.
στην αναφορες που διαβασα στο site ,ειδα οτι και αλλοι ειχαν την ιδια βαρετη αντιμετωπηση. μαλλον οι τσατσαδες κ οι κοπελες (ειδικα τετοιεσ μετριες επαγγελματιες) ξερουν τις φατρσες που κοβουν βολτες βαρδαρη συχνα και στο δωματιο δινουν περισσοτερα (για να τους εχουν οσο πιο συχνα πελατες μπορουν η για καμια καλη κριτικη
εναν να σωσω απο το να σπαταλισει τα λεφτα του καλο θα εχω κανει.
μαλλον την επομενη φορα σε οποια κοπελα και να παω θα αναφερω οτι εμαθα για αυτην απο εδω περα μπας και αποφυγω τουλαχιστον παρομοια βαρεμαρα απο μερος της ;p
ps: για NIcol εχοθμε νεα? μου φaiνετε αν ειναι να την δουμε θα ειναι μετα τον σεπτεμβριο ;/
φωτογραφιες της κομοδινοπουλου πρωην Αντριανα και νυν Μιχαελα στο αλλο σαϊτ αυτη τη στιγμη με τη φατσα της![]()
![]()
ποτε μη λες ποτε και ποτε μην ορκιζεσαι για κανεναν...εγω προσωπικα δε την εχω παρει.Ενα καλο μουνι και αυτο ειναι κομοδινο...
Αλ τι πιθανοτητες υπαρχουν, τωρα σε αυτο το μαγαζι, να εξελιχθει σε νεα ''Καρμεν'' .???![]()
εγω πιστευω οτι θα ειναικι από 8 Μαΐου ετοιμάστε τα πορτοφόλια έρχεται η Πάμελα στις βίλες. Ελπίζω να μην είναι κανενα κομοδίνο.
ποτε μη λες ποτε και ποτε μην ορκιζεσαι για κανεναν...εγω προσωπικα δε την εχω παρει.
Πριν λιγες μερες που την ειδα εξω στο δρομο πραγματι ηταν μουναρα.
Θελω να πιστευω πως τωρα που θα γινουν ολες μια ωραια γειτονια και θα εχουν να παιξουν με δυνατα ονοματα απεναντι,θα κοιταξουν να ειναι σωστες
Σου ειπα 2 μισαωρα περιμενα χθες απο ασημες κοπελες και απ'οτι καταλαβα ηταν και σε απλο προγραμμα.Και οι 2 βγηκαν απο το δωματιο και ηταν μες την καυλα.
Λογικα πρεπει να εχουμε αποκαλυψεις σιγα σιγα...