Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (11 μέλη και 33 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.796
Πόντοι
32.165
Κατι ειπωθηκε για μια bmw, αναφορικα και η ελιζα 320 καινουριο οδηγαει και να πω οτι ειναι και καμια τοπ σε αυτο που κανει...

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Με τη λιστα-Karaman ανα χειρας, και με το θερμομετρο να χτυπαει 30+ εκανα μια εκπεδευτικη βολτα χωρις καταθεση πριν λιγο.
Βασικα σκοπευα να παω μονο στο τσιρκο να δω την καινουρια, κι η Πάολα δηλ να ηταν, ακομα καλυτερα, αλλα ηταν κλειστο.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ. Νυν Αφροδίτη, πρωην Τζεσσικα, γνωστη απο la femme και Φριξου 14. Με καινουρια, πλαστικα μεμε :)

ΦΡΙΞΟΥ 15. Μια πολυ αδυνατη, νοστιμουλα, ξανθια...ισως η Χριστίνα που ειχα παρει παλιοτερα. Αν ειναι αυτη αδυνατησε πολυ!

ΤΡΙΔΥΜΑ 1. Μαυρα μαλια,, πλουσιο και καμαρωτο στηθος, λιγα κιλα παραπανω. Δεν ξερω ονομα. Στα υπ οψιν για μενα

ΤΡΙΔΥΜΑ 2. Ελενα απο Ουκρανία. Μαλλον αυτη που περιεγραψε ο Karaman στο 1. Μολις ειχε ερθει.

ΤΡΙΔΥΜΑ 3. Η τεραστια Αντζελικα, με αλλο ονομα. Τζουλη θαρρω...

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50. Η Ουκρανη Τινα. Πολύ γλυκο προσωπο. Ισως πρεπει να ξαναπαω καποια φορα

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.  Μια.συμπαθητικη ξανθια. Ισως ειναι η Τζούλια απ το διπλα, το 50

LA FEMME. Η Μαρια η Τσεχα, τηλεφωνικα

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 Αννα Ρωσσιδα ειπε η τσατσα. Ξανθια με πολυ μεγαλη περιφερεια, μιλοσε τα ελληνικα καλυτερα απ την τσατσα :)

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24. Η Ζωή που ειπε κι ο Karaman, μολις ειχε ερθει. Πρεπει να την εχω πετυχει σε ολα τα μαγαζια αυτη. Στο τελος με το δικιο της θα μου την πει

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16. Η Ντανιέλα. Μεγαλο απωθημενο μου! Πριν κανα χρονο ηταν μπιμπελο σκετο αλλα με εντελώς απαραδεκτη συμπεριφορα που μ εκανε να φυγω τοτε. Εχει βαλει κιλα κι εχει γεμισει το σωμα της τατου. Το προσωπο της παραμενει ωραιο.

ΑΝ ΓΕΩΡΓΊΟΥ 4. Η Μονικα. Ξανθο κοντο μαλι, κανονικο σωμα, γυρω στα 25, δεν μου εκανε κλικ ομως...

ΜΈΛΙΣΣΕΣ. ....δεν θυμαμαι ονομα...πρωτη φορα την εβλεπα. Μετριο σωμα αλλα ωραιο πρόσωπο. Θα την ξαναδω...
ΚΩΛΕΤΤΗ. Η Ιζαμπέλα, σερι απ το βραδυ απ οτι φαίνεται. Σωμα αδιαφορο, αλλα διαθεση πολυ καλη πριν κατι μηνες που πηγα. Αν περνουσα σημερα σε καποια, αυτη θα ηταν.

ΚΑΤΕΧΑΚΗ. Η Βίκυ, που ενω αλλες φορες μου φαινοταν ψιλομυτα, σημερα ηταν πολυ χαριτωμενη. Αν ηταν σε αλλο χωρο θα περνουσα.

Ενα γενικοτερο σχολιο. Με το ουσιαστικο κλεισιμο του Βαρδάρη φαινεται οτι χασαμε τις Ρουμανες. Απ τις οποιες μεσα στην πολυ σαβουρα, ποτε ποτε εβγαιναν και αληθινα διαμαντια! Με χαρακτηριστικοτερες εκπροσώπους την διασημη Σιμόνα και την λιγοτερο διασημη αλλα υψηλότερου επιπεδου για μενα Τζοαννα!
Αντιθετα φαίνεται να αυξανονται οι Ουκρανες, τελειως διαφορετικη σχολη, αλλα δυο που γνωρισα τελευταια, Αντζελα και Πάολα, ηταν υψηλού επιπεδου!!!

Υ.Γ Οποιοσδηποτε συναδελφος η μαγαζάτορας, μου δωσει πληροφοριες για την Σονια,
θα...αμοιφθει!! :)

Καλη Ανάσταση σε ολους και ολες...

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Και κατι ακομα...
Ειχα σκοπο να μγν ξαναγραψω αναφορα, μετα τις απυθμενες ανοησιες που γραφτηκαν τον τεκευταιο καιρο εδω μεσα. Και που δεν ξερω ποια, αν εμεις, ή οι νταβαδες, ή οι κοπέλες οοι διαβαζουν ειναι οι περισσοτεροι.
Εγραψα, τιμης ενεκεν στον παλιοτερο Karaman και στον νεωτερο Zaitsef που αποφασισαν να μοιραστουν και μαζι μου τα μιζαρισματα και τον χρονο τους...

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε οτι τα πρώην μέλη  giannis-556 και andreas.london  μας αποχαιρέτησαν  και έγιναν επισκέπτες.
                                                                                              Αιωνία η Μνήμη τους  :priest: 

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πριν από λίγο έκανα κατάθεση στην όμορφη και ευγενέστατη Βίκυ,Αχελώου 10.στην όλη την διάρκεια έδειξε καλή συμμετοχή και έδειχνε να το απολαμβάνει.αξίζει και δεύτερη επίσκεψη  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
πριν από λίγο έκανα κατάθεση στην όμορφη και ευγενέστατη Βίκυ,Αχελώου 10.στην όλη την διάρκεια έδειξε καλή συμμετοχή και έδειχνε να το απολαμβάνει.αξίζει και δεύτερη επίσκεψη  :rockon:
δεν ειναι λιγο ψιλοξεπετα ρε μαν;

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Βραδυνή τσάρκα μια από τα ίδια με τα χτεσινά...Ήθελα να τεστάρω κάποια από τα λεγόμενα του Καραμαν. Πολύ ερημιά, ότι πρέπει μέρα για κατάθεση
Γύρευα την επικυρηγμένη από τον Hagem Σόνια μπας και πάρω την αμοιβή και φάω λίγο κατσικάκι το πάσχα!

Παίζει να έκατσα 40λεπτο στο δωμάτιο και δεν ακουστηκε κιχ, ούτε από τσατσά ούτε από πελάτη!

Τρίδυμα: Πάλι το ενα ανοιχτο, πάλι με Ελένη... Κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω!
Α.Γεωργιου 21: Όντως καβλιάρα , αλλά πολύ μπαζάκι... Δεν το κάνω το ψυχικό δυστυχώς.
Αχελωου 10: Είναι η γνωστή Βικυ από το μπλε στο Βαρδάρη. (Προμηθέως 19). Κι εμένα μου βγάζει μια κρυάδα γενικά. Υπάρχουν και κριτικές για την εν λόγω αρκετά μέτριες.
Κεφαληνιας 8: Μια ξανθιά Τζούλια μου την είπε η τσατσα 20 χρονών από Ουκρανία. Γαμεύσιμη. Ωραίο προσωπάκι με πιασίματα και επιτέλους χωρίς κυτταρίτιδα. (Εμφανή τουλάχιστον)
Μινωταύρου 1:Όντως ένα ωραίο ξανθούλι μπάστυ μωρό που έφερε και σβούρα από τον στύλο. Με 30 το απλό κι εδώ. Απορώ με τις βίλλες ρε παιδιά :huh:
Ν.Ουρανου 26: Η Αλίνα με κόκκινο μαλλάκι...
Φριξου 15: Χριστινα ψηλή μελαχροινή... Την έχω πετύχει και στα τρίδυμα...Εντάξει δεν την θεωρώ και τόσο μπάζο, έχω δει πολύ χειρότερες. Σίγουρα όμως είναι κατηγορία milf για τους λάτρεις του είδους!
Φριξου 9: Το γκρις λειντις ελεγε Λάρα, αλλά δεν είδα το Οπελ. Μάλλον Κάντυ πρέπει να είχε!
Κοροβαγκου 5: Έλεγε Σάρα στο γκρις λειντις η οποία έχει και νέες φωτο με πρόσωπο.. Καλά το phpotoshop που έχει πέσει δεν λέγεται..

... θα πέσει να σε πλακώσει!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Εκανα μια βολτα πριν λιγο...

-Προμηθεως 25.η Λουιζα
-Προμηθεως 11.η Ελενα ή Αλεξανδρα ή Ροναλντινιο...με ψιλοεφτιαξε στο σαλονι παιζοντας μου τον πουτσο αλλα εκοψε το κωλαρακι λεει  >:( >:(
-Τανταλου 9.η Τζουλια η Ρουμανα η γυφτοπουλα
-Σαπφους 5.νεαρο,κοντοχοντρο,μελαχρινο μπαζακι

Μονα αυτα τα 4 σπιτια ανοιχτα στο Βαρδαρη πλεον,το σκηνικο ηταν ερημο και λιγακι τρομαχτικο θα ελεγα

-Τριδυμα 1.η Ελενη η οποια ειναι μπαζακι κι αυτη,γεματουλα και γυφτοφατσα
-Φριξου 14.Γιασμιν
-Φριξου 15.η Χριστινα η ψηλη ξεδοντιαρα απο Βαρδαρη την οποια περιμενα μιση ωρα για να δω και ηταν και σε απλο προγραμμα
-Φριξου 13.η Εμμα με την απαραδεκτη τσατσα τη χτικιαρα με τα γυαλια απο Βαρδαρη που σπαει αρχιδια.Αυτη που δουλευε νυχτα στο Τανταλου 9 εννοω...Θελω να πιστευω οτι ειναι απλα περαστικη λογω των ημερων
-Φριξου 9.η Λαρα πρωην Μαντυ,ειχα καμια 2ετια να την δω αλλα παραμενει αγγουρι οπως ηταν και τοτε
-Αν.Γεωργιου 50.η Βερονικα αλλα δε την ειδα
-Αν.Γεωργιου 21.η Μικαελα απο Βαρδαρη που δουλευε πρωινη στο Τανταλου 9.Χοντρουλα προμιλφ με βυζαρες και πολυ ωραια ματια.Κι εδω το βαρεσε το μισαωρο της στο δωματιο και πακετο μαζι της η γυφτοτσατσα απο το πρασινο του Βαρδαρη
-Αν.Γεωργιου 30. :o :o ενα απιστευτο χοντρο μπαζο με ατελειωτη κυτταριτιδα και τεραστιο κωλο και ξανθια χαζη περουκα.Ρε μηπως αυτη ηταν στην Ερημιτη που λετε?Γιατι πηγα κι εκει για την χοντρη αλλα ηταν κλειστο
-Κωλεττη.Ισαβελα

Για αλλη μια βραδια Κατεχακη και τα 2 σπιτια της Μαντζαρου ηταν κλειστα

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πιστεύω ότι η κριτική σου..της έκανε καλό,σε μένα έδειξε τον καλύτερό της εαυτό!το εν λόγω στούντιο έχει αρώμα Μολδαβίας.Η Μολδαβία έχει απίστευτες γυναίκες και δεν ξέρω αν συμφωνείς  :thumbsup: .πέρασα εξίσου τέλεια και με την πρωινή Νταιάνα.το στούντιο φαίνεται να δίνει πολύ βάση στην επιλογή προσωπικού όπως πολύ σωστά και η Βίλλα με τις Γερμανίδες.δυνατοί οι Γερμανοί αλλά στη Ρωσία έχασαν τον πόλεμο :).στο φινάλε γούστα είναι αυτά και ότι δεν πρέπει να συνφωνουμε όλοι με τις γνώμες των άλλων

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Βραδυνή τσάρκα μια από τα ίδια με τα χτεσινά...Ήθελα να τεστάρω κάποια από τα λεγόμενα του Καραμαν. Πολύ ερημιά, ότι πρέπει μέρα για κατάθεση
Γύρευα την επικυρηγμένη από τον Hagem Σόνια μπας και πάρω την αμοιβή και φάω λίγο κατσικάκι το πάσχα!

Παίζει να έκατσα 40λεπτο στο δωμάτιο και δεν ακουστηκε κιχ, ούτε από τσατσά ούτε από πελάτη!
Που βρε ???

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Πολλές αναφορές, λίγες καταθέσεις βλέπω ://

tsondovoloC

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
την πατησα με ronaldihnio Τ__Τ

πηγαινα lockarismenos για κωλαρακι,η τσατσα δεν το ανεφερε στο προγραμμα,οταν την ρωτησα ποσο για κωλαρακι μου λεει δεν κανει αλλα οπως περνουσε μπροστα απο το δωματιο ο ronaldihnio με ακουσε κ ειπε 60(απο 50 το πηγε 60) . δεν ειχα διαθεση για παζαρια να το κατεβασς 40-50 οποτε πηρα το απλο με 25Ε. μεσα ηταν τερμα απατη μηχανικα ολα και με διαθεση να με τελιωσει γρηγορα, ουτε φιλια ουτε τριπσιματα, πιπα βιαστικη κ μετα καβαλημα με αθλιο ρυθμο. αν και πριν ηθελα να την στησω στα 4αρα να δω ποσο την εχουν ανοιξει απο πισο μου εφυγε ι διαθεση.
ειχα καιρο να το νιωσιω οτι πρεπει να τελιωσω γρηγορα γιατι σπαταλαω τον χρονο μου ανουσια.

στην αναφορες που διαβασα στο site ,ειδα οτι και αλλοι ειχαν την ιδια βαρετη αντιμετωπηση. μαλλον οι τσατσαδες κ οι κοπελες (ειδικα τετοιεσ μετριες επαγγελματιες) ξερουν τις φατρσες που κοβουν βολτες βαρδαρη συχνα και στο δωματιο δινουν περισσοτερα (για να τους εχουν οσο πιο συχνα πελατες μπορουν η για καμια καλη κριτικη

εναν να σωσω απο το να σπαταλισει τα λεφτα του καλο θα εχω κανει.
μαλλον την επομενη φορα σε οποια κοπελα και να παω θα αναφερω οτι εμαθα για αυτην απο εδω περα μπας και αποφυγω τουλαχιστον παρομοια βαρεμαρα απο μερος της ;p

ps: για NIcol εχοθμε νεα? μου φaiνετε αν ειναι να την δουμε θα ειναι μετα τον σεπτεμβριο ;/

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
την πατησα με ronaldihnio Τ__Τ

πηγαινα lockarismenos για κωλαρακι,η τσατσα δεν το ανεφερε στο προγραμμα,οταν την ρωτησα ποσο για κωλαρακι μου λεει δεν κανει αλλα οπως περνουσε μπροστα απο το δωματιο ο ronaldihnio με ακουσε κ ειπε 60(απο 50 το πηγε 60) . δεν ειχα διαθεση για παζαρια να το κατεβασς 40-50 οποτε πηρα το απλο με 25Ε. μεσα ηταν τερμα απατη μηχανικα ολα και με διαθεση να με τελιωσει γρηγορα, ουτε φιλια ουτε τριπσιματα, πιπα βιαστικη κ μετα καβαλημα με αθλιο ρυθμο. αν και πριν ηθελα να την στησω στα 4αρα να δω ποσο την εχουν ανοιξει απο πισο μου εφυγε ι διαθεση.
ειχα καιρο να το νιωσιω οτι πρεπει να τελιωσω γρηγορα γιατι σπαταλαω τον χρονο μου ανουσια.

στην αναφορες που διαβασα στο site ,ειδα οτι και αλλοι ειχαν την ιδια βαρετη αντιμετωπηση. μαλλον οι τσατσαδες κ οι κοπελες (ειδικα τετοιεσ μετριες επαγγελματιες) ξερουν τις φατρσες που κοβουν βολτες βαρδαρη συχνα και στο δωματιο δινουν περισσοτερα (για να τους εχουν οσο πιο συχνα πελατες μπορουν η για καμια καλη κριτικη

εναν να σωσω απο το να σπαταλισει τα λεφτα του καλο θα εχω κανει.
μαλλον την επομενη φορα σε οποια κοπελα και να παω θα αναφερω οτι εμαθα για αυτην απο εδω περα μπας και αποφυγω τουλαχιστον παρομοια βαρεμαρα απο μερος της ;p

ps: για NIcol εχοθμε νεα? μου φaiνετε αν ειναι να την δουμε θα ειναι μετα τον σεπτεμβριο ;/
για αλεξαντρα προσωπικα με 50αρι βεβαια ειχα τελεια αντιμετωπιση και συμμετοχη.....ισως στα πιο φτηνα προγραμματα να ειναι κομοδινο αλλα εγω και με πρωκτικο περασα καλα.....δεν θα την ελεγα σπαταλη χρηματος

αυτη η Νικολ ποσο καιρο εχει να φανει φιλε;προσωπικα και τοτε λιγο κρυα την ειχα βρει....λιγο περιεργη και η διεισδυση στο μουνι,ποναγε κιολας και απο κωλο,δεν μου κατσε καλα αν και ειχαμε ανεση καθως την ειχα παρει σε στουντιο και οχι στο μπουρδελακι.....

tsondovoloC

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιζει και αυτο με το προγραμμα, οποτε καλητερα να εγραφα " να σωσω το 25αρι καποιου"  , αλλα και παλι αυτο την κανει μετρια επαγγελματια οποτε καλυτερα να απεφευγετε λογο ρισκου.

εγς πιστευω για Νικολ οτι κανει επεμβαση καθε φορα ειναι να ξεκηνισει για να ειναι σφιχτη, τετοιο σφιχτο μουνι καιρο ειχαν α πετυχω, ειδικα η φατσα που εκανε οταν ερχοταν απο πανω λυγιζε τα γονατα και καθοταν μονη της στην πουτσα με το ζορι, σου επερνε τα μυαλα ;p
για το κωλαρακι αλλος σφιγκτήρας και τουτος χαχα δεν θα ξεχασω μια φορα που την καρφςσα με την μια , εβγαλε ενα γαλλικο "oh lala" ahhaha με το ζορι κρατιθηακα μην γελασω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
φωτογραφιες της κομοδινοπουλου πρωην Αντριανα και νυν Μιχαελα στο αλλο σαϊτ αυτη τη στιγμη με τη φατσα της  :P :P

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
φωτογραφιες της κομοδινοπουλου πρωην Αντριανα και νυν Μιχαελα στο αλλο σαϊτ αυτη τη στιγμη με τη φατσα της  :P :P

Ενα καλο μουνι και αυτο ειναι κομοδινο... :headbang:

Αλ τι πιθανοτητες υπαρχουν, τωρα σε αυτο το μαγαζι, να εξελιχθει σε νεα ''Καρμεν'' .??? :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ενα καλο μουνι και αυτο ειναι κομοδινο... :headbang:

Αλ τι πιθανοτητες υπαρχουν, τωρα σε αυτο το μαγαζι, να εξελιχθει σε νεα ''Καρμεν'' .??? :think:
ποτε μη λες ποτε και ποτε μην ορκιζεσαι για κανεναν...εγω προσωπικα δε την εχω παρει.
Πριν λιγες μερες που την ειδα εξω στο δρομο πραγματι ηταν μουναρα.
Θελω να πιστευω πως τωρα που θα γινουν ολες μια ωραια γειτονια και θα εχουν να παιξουν με δυνατα ονοματα απεναντι,θα κοιταξουν να ειναι σωστες

Σου ειπα 2 μισαωρα περιμενα χθες απο ασημες κοπελες και απ'οτι καταλαβα ηταν και σε απλο προγραμμα.Και οι 2 βγηκαν απο το δωματιο και ηταν μες την καυλα.
Λογικα πρεπει να εχουμε αποκαλυψεις σιγα σιγα...

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
κι από 8 Μαΐου ετοιμάστε τα πορτοφόλια έρχεται η Πάμελα στις βίλες. Ελπίζω να μην είναι κανενα κομοδίνο.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
ποτε μη λες ποτε και ποτε μην ορκιζεσαι για κανεναν...εγω προσωπικα δε την εχω παρει.
Πριν λιγες μερες που την ειδα εξω στο δρομο πραγματι ηταν μουναρα.
Θελω να πιστευω πως τωρα που θα γινουν ολες μια ωραια γειτονια και θα εχουν να παιξουν με δυνατα ονοματα απεναντι,θα κοιταξουν να ειναι σωστες

Σου ειπα 2 μισαωρα περιμενα χθες απο ασημες κοπελες και απ'οτι καταλαβα ηταν και σε απλο προγραμμα.Και οι 2 βγηκαν απο το δωματιο και ηταν μες την καυλα.
Λογικα πρεπει να εχουμε αποκαλυψεις σιγα σιγα...

αυτή που είδες στο δρόμο και ήταν μουνάρα ήταν η Κάρμεν ή η Κομοδινοπούλου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom