Η γνωμη μου:
απο την στιγμη που δεν έχετε πρόβλημα στύσης αλλά απλά θέλετε περιστασιακά να ξεπεράσετε κάποιο αγχος και να βελτίώσετε τις επιδόσεις σας σε μια συνεύρεση:
απο όλα και οτι εχω διαβάσει σε ελληνικά και διεθνή φόρουμ αυτό με τις λιγότερες παρενέργειες ειναι το Λέβιτρα.
Προσωπικά αγοράζω χαπάκια των 10μγ απο το φαρμακείο, εχω αγοράσει και ενα ειδικό κόπτη χαπιών (ενα ξυραφάκι μέσα σε ενα πλαστικό κουτάκι που σε βοηθά να το κόψεις συμμετρικά).
Το χαπάκι των 10 μγ το κόβω στα τέσσερα. Κρατάω το ενα τέταρτο και τα υπόλοιπα τα ξαναβάζω στην θήκη (συσκευασία) του χαπιού απο οπου δεν εχω αφαιρέσει τελείως το ασημόχαρτο που έκλεινε αρχικά το χαπάκι, ετσι το κλείνω παλι και για να το στεγανοποιησω βάζω ενα κομματακι σελοτέιπ.
Κόβω και ενα depon (παρακεταμόλη 500μγ) στα δυο για να αποφύγω και τον ελαφρή πονοκέφαλο που ακολουθεί η χρήση του λέβιτρα και τα πίνω μαζί με αρκετό νερό, η παρακεταμόλη σε αυτες τις ποσότητες ειναι σχεδόν ανώδυνη (Προσοχή μην έχετε αλλεργια σε αυτήν) και δεν πειράζει το στομάχι οταν ειναι άδειο.
Σας πληροφωρώ οτι ακόμη και 2,5 μγ Λέβιτρα κάνουν πολλή καλή δουλειά. Η λογική μου είναι να εχω αποτέλεσμα και να μειώσω οσο περισσότερο γίνεται όποιο ρίσκο (δεν παυει να είναι ενα φάρμακα) αλλα και τις παρενέργειες.