Καλησπέρα σας, είμαι γυναίκα και μόλις πριν 4 μήνες ανακάλυψα ύστερα απο τεστ Παπ ότι έχω προσβληθεί και εγώ από τον ιό HPV. Γενικά και πριν το μάθω πάντα είχα μία φοβία με όλα τα ΣΜΝ και έχω εξεταστεί για τα περισσοτερα ( aids, γονόρροια χλαμύδια, μύκητες, τριχομονάδες, ηπατίτιδα β) , στα όποία βέβαια είδα πως δεν έχω κάτι εκτός από αυτό που ανέφερα. Πάντα πρόσεχα , η καθαριότητα είναι από τις προτεραιότητες μου αλλά δυστυχώς το κόλλησα από προηγούμενο σύντροφο. Είμαι 25 ετών και πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί (οδοντίατρος στο επάγγελμα ) λίγα χρόνια μεγαλύτερος μου. Να επισημάνω πως θέλω σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου και πως δεν θέλω να ''το δίνω'' οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε. Η ερώτηση μου είναι πως να του το πω ? Δεν θέλω να τον τρομάξω ! Το ότι είναι γιατρός μου δίνει ένα συν , δεν θέλω να με απορρίψει για αυτό το λόγο. Πίστεύω πως είμαι μία σοβαρη κοπέλα και ταυτόχρονα ''άτυχη΄΄ γιατί έχω αυτόν τον ιο. Δν θέλω να του το κρύψω γιατί μου αρέσει η αλήθεια, δεν θέλω να κάνω ότι μου έκανε ο πρώην μου. Φοβαμαι πως επειδή έχω αυτό τουλάχιστον την ''ερωτική αγάπη'' θα την βλέπω με το κυάλι. Λένε πως οι άνδρες είναι χέστηδες και κοιτάνε το πουλί τους. Αλλά πιστεύω πως όταν αγαπήσουν και ερωτευτούν πραγματικά μια κοπέλα είναι εκεί. Για μένα τουλάχιστον αυτό είναι αγάπη ! Στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες, μην βιαστείτε να πείτε πως είμαι καμιά που πηδήχτηκε και τώρα ψάχνει να τα κουκουλώσει, δεν ισχύει, απλά μία φορά την πατάς. Ευχαριστώ πολύ !
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).