mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
μου λείψανε τα "όπλα" από ρουμανία, αλβανία και βουλγαρία!!!![]()
![]()
ξέχασες τα Ρωσικα και τα Γερμανικά

μου λείψανε τα "όπλα" από ρουμανία, αλβανία και βουλγαρία!!!![]()
![]()
που βρήκες γερμανικό "όπλο"???ξέχασες τα Ρωσικα και τα Γερμανικά![]()
![]()
έδειξες ταυτότητα που λέει makis1985???![]()
![]()
![]()
η Λάουρα είναι η αφεντικίνα του μαγαζιού και έλλειψη κοριτσιών κάνει και εκείνη κάποιες βάρδιες τώρα πιο συχνά κάποτε επιλέχτηκα οποτε ήθελε
αδιάβαστο σε βρίσκω![]()
![]()
![]()
![]()
Συγγνώμη αλλά γιατί είχα την εντύπωση ότι ή Λίντα είναι τό αφεντικό του Sensuality?
Σε καμία περίπτωση...Η Λάουρα είναι το αφεντικό του μαγαζιού,γι'αυτό και εμφανίζεται περιστασιακά!
Συγγνώμη αλλά γιατί είχα την εντύπωση ότι ή Λίντα είναι τό αφεντικό του Sensuality?
αύριο το πρωί θα είναι η Ερατώ ;Απόψε στο στούντιο Ηλία Ηλιου 82 θα σας περιμένει η σεξυ Τσέχα Νταίζυ, πολύ όμορφο και τρυφερό κορίτσι:![]()
συγχωρεμένος να είσαι ρε φιλε δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη κανένας δεν τα ξέρει όλα γ'αυτό είναι το mpou για να μαθαίνουμε όλοι
Εκτός απροόπτου η Ερατώ θα είναι στην πρωινή βάρδια, αλλά για παν ενδεχόμενο κάντε ένα τηλέφωνο στην υπηρεσία το πρωί – 2109 029205αύριο το πρωί θα είναι η Ερατώ ;
Τελικα μαλλον κλειστο το sensuality η απλα δεν μου ανοιξαν τι να πω,οπως επισης δεν μου ανοιξαν στο κασσανδρας 3 κατω και στο 4 μου ειπαν αλλαγη βαρδιας να παω σε λιγο .Δεν ειναι η μερα μου μαλλον
Καλά το sensuality προφανώς δεν άνοιξε σήμερα όπως έχει κάνει κι'άλλες μέρες...Τώρα στο Κασσάνδρας 3 η Λάουρα πολύ πιθανόν να εκτελούσε χρέη υπηρεσίας και εκδιδόμενης ταυτοχρόνως οπότε θα ήταν απασχολημένη![]()
![]()
Όσον αναφορά το 4 γιατί δεν άνοιξαν;Λες η Αννούλα να μην πήγε ή έμοιαζες λίγο με ασφαλίτη και δεν σου άνοιξαν...
Πάντως τα στρουμφάκια από χθες το βράδυ εκτελούνε επιχείρηση σκούπα.Οπότε πολλά στούντιο παραμένουν κλειστά ή ανοίγουν πολύ προσεκτικά!
Χαμος σημερα με τα τσονια οντως, παιζει γ αυτο να μην μου ανοιξαν
Χαμος σημερα με τα τσονια οντως, παιζει γ αυτο να μην μου ανοιξαν
αφου ολα νομιμα ειναι...Σε μια συντομη περιηγηση στο Γκαζιγυρω στις 10:30 το βραδυ :
Μ. Αλεξανδρου 133, Κωνσταντινουπολεως 80, 92α, Κασσανδρας 3 πανω και 4 πανω ΚΛΕΙΣΤΑ.
Απο συναγωνιστη ενημερωθηκα οτι και η Φυλης ηταν σε μεγαλο ποσοστο κλειστη, οπως και η Βριλησσου.
Καποια θα ανοιγανε μετα τις 12:00 την νυχτα
Συμπερασμα :
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα μπουρδελο ειμαστεαφου ολα νομιμα ειναι...