HelenaBibi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2011
- Like
- 4
τί λες ρε μεγάλε γι' αυτές? μήπως θα πείτε κι αυτές είναι άλλης?
Να βαλω και εγω καμια φωτο σου μωρο μου,ξερεις εσυ αυτες που σου τραβηξα εκει που πηγαμε... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
τι λες ρε μπάζο που θα μου πεις εμφάνιση μπουρδέλο. Βλάκα αν δεν ξέρεις τί σημαίνει το λέρα μη μιλάς, μάζεψε το κωλόστομά σου και στα μπουρδέλα που πας, άντε, βλάκα. Που θα μου πεις. Και σου μιλάω έτσι διότι μόλις μπήκα και τσαντίστηκα με τις χαζομαρούλες. Αλλά δεν έχετε που να πατήσετε και γράφετε για τη φάτσα γιατί δεν ξέρετε τί άλλο να πείτε.
Ρε πατσαβούρα χιλιοχρησιμοποιημένη τις εξετάσεις μου πόσταρα, και ο πανηλίθιος Κριστιαν κάτι, τις αμφισφήτησε. Αντε σφουγγαρόπανο.
Κόψε ρε παλιοτσόκαρο της μπούρδες και εγώ δεν σε έβρισα, άντε μαλακισμένη. Για να καταλάβεις το χάλι που έχεις ο Kostas99 που θέλει βάλει φωτογραφίες στην Μαρίνα και στην Μπέτυ από την Φυλής έχει βάλει 10 και σε σένα 9. Χειρότερη από αυτές του μπουρδέλου είσαι. Ξύπνα.
Να σε βάλω εγώ ερασιτεχνικές από γκομενάκια της Φυλής που δεν σε άρεσε η σύγκριση. μπροστά τους δεν πιάνεις μια. Άντε ξεπέζεψε ψώνιο.
![]()
![]()
πλάκα κάνεις τώρα ε?
πλάκα κάνεις τώρα ε?
αγόρι γέννημα θρέμα των μπουρδέλων, αλλού είναι τα thread μπουρδελοκόριτσων και λοιπών κοπελιών που θέτε να διαφημίσετε μέσω εμού. Στον πάγκο σου. Και μην ξαναγράψεις στο thread μου άλλα ονόματα κοριτσιών για να τις διαφημίσεις γιατί θα γίνει χαμός. Εκμεταλλευτή νταβατζάκο.
Τι σχέση έχει άνθρωπέ μου αυτό που γράφω μ' αυτό που λες εσύ; Εγώ λέω ότι 'κάνει αυτήν τη ΔΟΥΛΕΙΑ με αξιοπρέπεια' δεν αναφέρθηκα στη συμπεριφορά της σ΄αυτό ή σε άλλο φόρουμ. Καμία σχέση δεν έχει η παρουσία της στα φόρουμ με το αν είναι αξιοπρεπής στη δουλειά της. Βέβαια άλλη άποψη μπορεί να έχεις οπότε με γεια σου με χαρά σου. ;)
Ε καλά πλάκα θα κάνω μάλλον αφού εσύ είσαι εκτός σύγκρισης. Ξεπέζεψε λέμε
![]()
Έλα ρε χαμός?? Φοβήθηκα ρε συ.
). Πίστεψέ με ότι εγώ (όπως πιστεύω και αρκετά άλλα μέλη του σάιτ) γνωρίζουμε τι θα πει Lera. Απλά ο κύριος αυτός έδειξε με τα χαχανητά του ποιο είναι το πολιτιστικό του επίπεδο...Κόψε ρε παλιοτσόκαρο της μπούρδες και εγώ δεν σε έβρισα, άντε μαλακισμένη. Για να καταλάβεις το χάλι που έχεις ο Kostas99 που θέλει βάλει φωτογραφίες στην Μαρίνα και στην Μπέτυ από την Φυλής έχει βάλει 10 και σε σένα 9. Χειρότερη από αυτές του μπουρδέλου είσαι. Ξύπνα.

Nayomi, δεν παρακολουθώ το 'άλλο σάιτ' για το οποίο κάποιος τύπος στο παρόν θρεντ έγραψε ότι εμφανίστηκες με το νικ Lera. Σωστά του απάντησες ότι δεν ξέρει τι σημαίνει Lera γι' αυτό χαχάνιζε (είχε βάλει το εμότικον). Πίστεψέ με ότι εγώ (όπως πιστεύω και αρκετά άλλα μέλη του σάιτ) γνωρίζουμε τι θα πει Lera. Απλά ο κύριος αυτός έδειξε με τα χαχανητά του ποιο είναι το πολιτιστικό του επίπεδο...
καλά είμαστε τώρα σοβαροί με τον κάθε νταβαντζάκο που ζηλεύει, να με συγκρίνει με αυτά τα μπάζα και να λασπολογεί?
Έλα ρε τύπε σοβαρά;
Χειρότερη βαθμολογία από την Μπέτυ την γιαγιά και την Μαρίνα τον ροφό!!
Βαλε φωτο ρε τύπε και από αυτές, έβαλες τον Λενάκι και τρόμαξε η κορμάρα!!!Σου απαγορεύτηκε να ξαναποστάρεις!
![]()