«ΓΚΑΖΙΑ» ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΦΑΜΠΡΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ!
«Μάλλον είστε μικροί παίκτες!»
Ποιος είδε τον Φαμπριθιάνο Γκονζάλεθ και δεν τον φοβήθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το φινάλε του αγώνα με τον Πανθρακικό; Οι άγριες... διαθέσεις του 57χρονου τεχνικού είχαν φανεί αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα όταν τα έχωσε διαδοχικά σε Σισοκό και Ζέκα (κυρίως) για τα ορισμένα λάθη που έκαναν στα τελευταία λεπτά, όμως όταν ήρθε τετ-α-τετ με τους υπόλοιπους παίκτες το «μπινελίκι» από τον Ισπανό πήγε... σύννεφο, «βαραίνοντας» ακόμη περισσότερο το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια!
Καθ' όλη τη διαδρομή μέχρι τα αποδυτήρια ο Φάμπρι έβριζε διαρκώς στη μητρική του γλώσσα (με το... γνωστό «de puta madre») κι όταν έφτασε στην αίθουσα ακολούθησε ένα πρωτόγνωρο «ξέσπασμα», με τον συνεργάτη του Φερέιρα Κινγκ να μην… προλαβαίνει να μεταφράζει.
«Δεν αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα. Οχι, δεν το αξίζετε. Αυτό που είδα ήταν ντροπή! Παίξατε σαν μικρή ομάδα και από την αντίδρασή σας μετά το γκολ που σημειώσαμε, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μάλλον είστε μικροί παίκτες. Αυτό μου δείξατε! Είναι εγκληματικό αυτό που κάνατε μετά το 1-0. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε ένα τέτοιο ηλίθιο γκολ επειδή εσείς είστε ανίκανοι να κρατήσετε τη μπάλα. Είστε ανίκανοι; Πείτε μου είστε ανίκανοι;» φώναζε εν εξάλλω ο 57χρονος τεχνικός, οι φωνές του οποίου είχαν σκεπάσει τα πάντα μέσα κι έξω από τα αποδυτήρια.
[glow=red,2,300]Και συνέχισε: «Να ξέρετε ένα πράγμα. Δεν θα με διώξετε εσείς. Αν δεν αλλάξετε άμεσα, εγώ δεν σκοπεύω να ξεφτιλιστώ, θα σηκωθώ να φύγω μόνος μου. Δεν μπορώ να σας καλύπτω άλλο πλέον. Πλέον θα μιλήσω όπως πρέπει εγώ!».[/glow]
Ακολούθως εξαπέλυσε βέλη επί προσωπικού κυρίως προς τον Ζέκα (τον οποίο είχε κατσαδιάσει και νωρίτερα), στον οποίο «χρέωσε» ότι δεν σούταρε στην τελευταία φάση του αγώνα και «έσπασε» εκ νέου τη μπάλα στον Κουίνσι, που σούταρε άουτ.
«Εσύ Ζέκα, γιατί δεν σουτάρεις; Γιατί φοβάσαι; Αν φοβάσαι να σουτάρεις να σηκωθείς να φύγεις… Και εσύ Κουίνσι; Τι θα γίνει με σένα; Δεν μπορείς πια να περάσεις ούτε έναν παίκτη; Για να μην μιλήσω για την άμυνα, όπου δεν κόβετε τίποτα! Τίποτα!».
Το φινάλε ήταν εξίσου… σουρεαλιστικό, με τον Φάμπρι να επιβεβαιώνει εκ νέου τον έκρυθμο χαρακτήρα του, αλλά και την… αθυροστομία του. Αφού έπιασε τα γεννητικά του όργανα (!), γύρισε και είπε προς τους παίκτες: «Για να παίξετε μπάλα εδώ μέσα, πρέπει να έχετε αρχ…α. Καταλάβετέ το!».
Ουδείς από τους παίκτες του «τριφυλλιού» είπε το παραμικρό, καθώς οι περισσότεροι είχαν σκυμμένα κεφάλια και δεν είχαν καν το κουράγιο να ψελλίσουν έστω μία λέξη. Αν μη τι άλλο πάντως μετά από αυτή την ομιλία, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η πρωινή (11) προπόνηση της Κυριακής (20/1), για να δούμε αν θα ακολουθήσει και νέος… γύρο με «γκάζια» από τον Ισπανό ή αν θα προτιμήσει να ρίξει πλέον τους τόνους εν όψει της (αποφασιστικής σημασίας) ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πλατανιά…