Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλως τα αρχιδια μας τα δυοωραιο το ματς σημερα οπως το περιμενα με δυνατο παναθηναικο και με μαλακιες ολη τη βδομαδα απο το στρατοπεδο του γαυρου ''μη σταματησετε στα λιγα'' κλπ κλπ![]()
![]()
![]()
ειχανε σιγουρη τη νικη και την θελανε και με πολλα γκολ![]()
![]()
μιλαω για τις γαυροφυλλαδες και για τους ουρακοταγκους...
απο εκει και περα αρχισε το σαλιο και τα καραγκιοζιλικια απο τους ΄΄αντικειμενικους΄΄ που εχεουν τρελλαθει στην καρπαζια και ενα παλληκαρησιο χου το παρουσιαζουν σα να πηραμε την πολη...
σεντρα γκολ βαζελετες κλπ...
μπραβο στους ποαιχτες του ποα ,να πα να γαμηθουνε οι καραγκιοζηδες των ΜΜΕ
πρωτα κερδιζουνε με τριαρες στην ευρωπη μετα με χ με τον γαυρο στο οακα...
αντε να χαθειτε νουμερα![]()
![]()

ναι και;;που κολλαει τωρα αυτο και μου εκανες παραθεση;;σε ποστ που δινω συγχαρητηρια στους παιχτες του ποα;;καλως τα αρχιδια μας τα δυο
εσυ ρε ξεφτιλα πως τα εβαλες τα 2 σου γκολ?? με σεντρες δεν τα εβαλες ?![]()

σε ποστ που δινω συγχαρητηρια στους παιχτες του ποα;;![]()
![]()
τι μαλακα εισαι![]()
![]()
α τωρα καταλαβα...σεντρα-γκολ εννοω το ραδιοφωνικο σταθμο ...σεντρα εφ εμ ηθελα να πω![]()
![]()
![]()

αντε γαμησου θες να με μπερδεψεις βραδυατικο...εχουθνε οι ιδιοι πουστηδες κια νσαιτ και σταθμο ..σεντρα γκολ και αρχιδια καπαμα...μη με μερδευεις τωρα...τι μαλακα εισαι![]()
αντε γαμησου θες να με μπερδεψεις βραδυατικο...εχουθνε οι ιδιοι πουστηδες κια νσαιτ και σταθμο ..σεντρα γκολ και αρχιδια καπαμα...μη με μερδευεις τωρα...
εχω που εχω την πικρα μου και την στεναχωρια μου με το χι...
μηπως μωρη πουστρα να το πουμε καλυτερα :τους γαμησαμε αλλα ειμαστε και 16 ποντακια πισω;;δε πειραζει λεωνιδα τους ριξατε στο γκρεμο εσεις. πως λεμε μας γαμησαν στο ξυλο αλλα φαγαμε κιολας.
μηπως μωρη πουστρα να το πουμε καλυτερα :τους γαμησαμε αλλα ειμαστε και 16 ποντακια πισω;;
ε πουστρακο;;μηπως;;
χαχαχαχαχαχαχχα...

η επομενη φορα φιλος ειναι στο τηγανι ;) ;)δε το καναμε το δωρακι για τα ευχαριστηρια φιλος, ας λειπουν. την επομενη φορα πουτσα και ξυλο για να κλαις.
ωραια τα εμοτικον με τα χαχανα αλλα δυστυχως για σενα ο γαβρος απο διπλα λεει την αληθεια...ποιος ασχολειται με πονταλακια οταν μπορεις να γαμας τον αιωνιο
τεσπα εδω ακουσαμε το αμιμητο διπλα, γαβρος και να λεει οτι τα τελευταια χρονια μονο ευρωπη τον ενδιαφερει![]()

η επομενη φορα φιλος ειναι στο τηγανι ;) ;)
ντου γιου νοου τηγανι;;;
καλως να μας ερθετε να μας γαμησετε
μονο μην χαθειτε φιλος στον δρομο η μην μπερδευτειτε και βαλετε την οπισθεν...
γεωργιος καραισκακης...
το γνωριζεις φιλος;; ;) ;)
παιχτικα δεν το αμφισβητω θα περασεις...ευκολο περασμα για πλακα. εχουμε και ροτσα και ζαρντιμ, δεν εχεις ελπιδα.
το οτι φτασανε οι οργανωμενοι στα μπουθ ρε ντιμη...τι ειναι ξεφραγο αμπελι το γηπεδο...που είναι το μεμπτό; μήπως το "Μας έβγαζαν φωτογραφίες και μας έβριζαν δείχνοντάς μας μηνύματα.";
ενταξει ρε ντιμη δεν θα τσακωθουμε τωρα γιαυτο....προφανως ο καραπαπας κατηγορει καποιον για κατι που εκανε που για σενα δεν κατηγορια...οκ..δεν ειπα εγω ουτε οτι η ριζουπολη ηταν εκκλησια ουτε το καραισκακης...μην συγκρίνεις τις συνθήκες της Ριζούπολης με αυτό που αναφέρει το άρθρο... αλλά το να λέει ο Καραπαπάς "Μας έβγαζαν φωτογραφίες και μας έβριζαν δείχνοντάς μας μηνύματα." είναι αστείο...
όσο για τις συνθήκες στο Καραϊσκάκη τις έχουμε δει και από την καλή και από την ανάποδη!!!