maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.507
- Πόντοι
- 266
ρε μην τσαντιζεσε εδω τις σηκωνει και τις διαγραφει απλα πατα ανανεωση στην σελιδανα ειμαι ετοιμος γιατι θα μου ριξεις μπαλια??? ρε αντε γαμησου τι με περασες να τσιμπαω.
ρε μην τσαντιζεσε εδω τις σηκωνει και τις διαγραφει απλα πατα ανανεωση στην σελιδανα ειμαι ετοιμος γιατι θα μου ριξεις μπαλια??? ρε αντε γαμησου τι με περασες να τσιμπαω.
Να τις βαλεις και για αυτους που σε γνωριζουν................ξερεις το φοτοσοπ κανει θαυματα!!![]()
![]()
![]()
πες πότε είσαι έτοιμος τις ανεβάζω ένα λεπτό.
και εσυ αστες λιγο το σαιτ γα...τε και αργει μπορει να μην προλαβαινει να τις δει
δηλαδη εσυ τωρα ειδες θες να μου πεις
Εγώ πάντως τις είδα τις φωτό. Απλά διαγράφτηκαν μετά από λίγο.
εσένα λουσεντ σε αρέσω?
εγω τις εχω ξαναδει ετσι το εχει κανει και στο παρελθον αλιως δωσε της μαιλ να σου στειλει και πιστεψε με θα το κανει
Και σου φανηκε λιγο το 6.5 με 7 που σου δωσε ο αλλος ε? Ασε μας κυρα μου...
άσε μας ρε αλανιάρη, εμένα ο εαυτός με αρέσει και με θεωρώ οκ, εσύ πες ό, τι θες . ΧΕΣΤΗΚΑ!
Η πλειοψηφία μετράει.
ρε παιδια μια χαρα κουκλαρα ειναι η γυναικα γιατι την κραζετε.
δεν εχω ψευτικο μεηλ ουτε θα κατσω να φτιαξω για να δω τις φωτο. αν θελει ας στειλει πμ αντε και πολυ ασχοληθηκα με τα καραγκιοζιλικια. ακου κει απαιτηση να περιμενουμε πυροβολο να βαλει τις φωτο για δευτερολεπτο.
χωσε λουκ ειχες δικιο ειχα αδικο σορρυ.
ρε παιδια μια χαρα κουκλαρα ειναι η γυναικα γιατι την κραζετε.
Την εχεις γνωρισει απο κοντα και μιλας???
άσε μας ρε αλανιάρη, εμένα ο εαυτός με αρέσει και με θεωρώ οκ, εσύ πες ό, τι θες . ΧΕΣΤΗΚΑ!
Η πλειοψηφία μετράει.