Διαγραμμένο μέλος 103459
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.248
- Πόντοι
- 3.077
!
Τζινα απο Τριγγετοαλυσιδα....Κανονικου αναστηματος,σιλικονατα μαλλον 3αρια,ναι γυρω στα 30 αλλα απο υπηρεσιες...κλαφτα Χαραλαμπε!!ψηλο αλογο μεγαλες βυζαρες σκυλε προσωπο γυρω στα 27-29 αλλα απο υπηρεσιες![]()
Φυσικά και της ευχήθηκα. Την πήρα τηλέφωνο στις 08:35 (ώρα Αγγλίας) και μιλήσαμε 4 λεπτά. Πριν κλείσουμε το τηλέφωνο, τη ρώτησα "ποια κοπέλα δουλεύει;", για να σας ενημερώσω.θα περάσουμε από εκεί, να τις πούμε χρόνια πολλά από μέρους σου να μας κεράσει κανένα δωμάτιο?![]()
ποσά να ζητάει άραγε??Μάγκες ενοικιάζεται το Δροσοπούλου 95, εμπρός λοιπόν τι περιμένουμε?![]()
δεν ξέρω, έχει πάντως τηλέφωνοποσά να ζητάει άραγε??
Μάγκες ενοικιάζεται το Δροσοπούλου 95, εμπρός λοιπόν τι περιμένουμε?![]()
Προερχεται απο τα μπουρδελα της Λιοσιων.
Συγκερκιμενα το 76 (ισογειο)
Για τα γουστα μου δεν ειναι κατι το super απο εμφανιση, για το service της ομως συναδελφοι μου εχουν πει πολυ καλα λογια.
Παρασκευιάτικη τσάρκα η οποία λόγω της αφόρητης υγρασίας αποδείχτηκε εξαντλητική.
Σωστα,Τι αύριο, σήμερα.
Να δω τι θα πρωτοπρολάβουμε.![]()
Σωστα,
μην ανησυχεις και εχω σχεδιασει την διαδρομη......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρασκευιάτικη τσάρκα η οποία λόγω της αφόρητης υγρασίας αποδείχτηκε εξαντλητική.
[
Τέλος και τω Θεώ δόξα.
Δυο πινελιές από μίνι τσάρκα στο Γκάζι γύρω στις 20:00 :
Κασσάνδρας 4Γ : Πήγα να δω την Μίκυ. Όντως εντυπωσιακή νεαρή κοπελα. Ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά (extensions το πιθανότερο) ωραίο σώμα φυσικό στήθος, καλοσχηματισμένη καμπυλωτή περιφέρεια. Πρόστυχο μουτράκι, με φουλ πρόγραμμα.
Μαζί της η Βάλια. Άγνωστη σαν όνομα σε μένα, αρκετά γνωστή όμως η κοπέλα και έτσι η φυσική μου αντίδραση «εσύ είσαι η Βάλια ? ? ? », χαμογελώντας ήταν αναμενόμενη. Πρόκειται για την Ρωξάνη από το Amnezia που για λόγους αποφυγής συγχύσεων με 2 προκατόχους της στον όμιλο με το ίδιο όνομα «ξαναβαφτίστηκε». Για όσους δεν την ξέρουν, ψήλη, νταρντάνα, με ωραίο πρόσωπο, ίσια μαύρα μακριά μαλλιά, και αρκετά πιασίματα, με μόνο μειονέκτημα το μικρό στήθος της συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα της.
Σπύρου Πατση 50: Το ίδρυμα ξανάνοιξε. Εργαζόμενη κοπέλα η Τζίνα. Μια promilf καστανή, με μέτριο επιεικα πρόσωπο, ένα ελαφρύ κενό στα δυο μπροστινά δόντια ντυμένη με μαύρο μίνι νυχτικό που δε αφηνε να φανούν πολλά από το σώμα της. Πολύ μακριά από τα standards μου και από τα standards που πρέπει να πλήρη το μέσο στουντιοκοριτσο. Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη. Τιμές από 50 ευρώ το απλό, +10 για sex show, μασάζ, 70 για το 69 και με πρωκτικό στα 120!!!!
Κασσάνδρας 6: Μαντόνα, αγνοείται. Η ντίβα αποδείχτηκε ασυνεπής ακόμη μια φορά στο ραντεβού της και την αντικατέστησε η Καταλίνα, η πληθωρική Ρουμάνα με τα γατίσια μάτια και τις πολύ καλές υπηρεσίες.
Ιερά Οδός 66: η Αμαρυλίς μετά των θρυλικών οπισθίων της. Δεν της πάει άσχημα τελικά το ξανθό μαλλί. Όλα τα λεφτά όμως είναι ο συνδυασμός του αθώου παιδικού προσώπου μ’έναν κώλο που θα’κανε ακόμη και τον πιο φανατικό γκέι να αλλαξοπιστήσει.
Κωνσταντινουπόλεως 94: Νίνα ή αλλιώς κοντοπούτανο με attitude. Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον συναγωνιστή κέρβερα. Εγώ πάντως δεν άκουσα κιχ όσο περίμενα στο σαλόνι.
Βριλησσού 36Α: η κοκκινομάλλα πλέον Μαρκέλα και η ξανθιά Τζένη σε νέες περιπέτειες.