Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σωστος ο παικτης την εχουν δει κει μεσα citytous kolonaki tours130 ε? Όπου σε βρούν είναι....
Άσε που όπου τις παίρνει, επιδιώκουν να δώσουν τα λιγότερα εισπράττωντας τα περισσότερα.
(Η μομφή είναι προς την ακολουθούμενη τακτική και όχι προς εσένα συναγωνιστή).
σωστος ο παικτης την εχουν δει κει μεσα citytous kolonaki tours
Δεν χρειαζεται να του τη λες επειδη περασε καλα... γουστα ειναι αυτα...Eparxioti5, δεν σε φτυνουν. Ψιχαλιζει.
Μιάς και έχω οίστρο να σχολιάσω τα κολωνακιώτικα μαγαζιά, ας προσθέσω και εγώ οτι είναι λάθος να ακολουθείται διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για τις ίδιες υπηρεσίες. Π.χ. σε εμένα ζήτησε 100 ευρώ. Σε σχέση με την ποιότητα, δεν έμεινα ευχαριστημένος κυρίως λόγω της τρέλας που πουλάει, η οποία σε εμένα φάνηκε εντελώς ασέξουάλ. Άλλους βέβαια τους φτιάχνει.
Συνεδρια με Χριστινα, καλο μασαζ, καλα και τα αλλα...![]()
![]()
![]()
100Ποσο σου πηρε ρε μεγαλε η Χριστινα;
Cgfucker, αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Η κριτική σου περιέχει στοιχεία που μπορούν να κριθούν αντικειμενικά και στοιχεία που μπορούν να κριθούν υποκειμενικά. Τα πρώτα αφορούν την ποιότητα του μασάζ, τα δεύτερα αφορούν όλα τα υπόλοιπα. Ε, λοιπόν, αντικειμενικά το μασάζ της Χρύσας είναι πολύ καλό. Για "μετά το μασάζ", υπεισέρχεται όπως είπα ο υποκειμενικός παράγοντας (δηλ. γούστο, χημεία, διάθεση και από τις δυο πλευρές, κλπ) και δεν μπορώ να πω τίποτα, πέραν του ότι αυτά που έγραψες για τη "συμμετοχή" της είναι εντελώς ασύμβατα με τις δικές μου εμπειρίες.
η χρυσα ειναι καβλακι που τα δινει ολα αμα σε γουσταρει! αντιεπαγγελματικο αλλα ανθρωπινο.
Τιμώ την απόψή σου, αλλα επέτρεψέ μου, να διαφωνήσω......
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, άπαξ και αυτό που προσφέρει είναι επι πληρωμή, δηλαδή όταν η επαφή με τον πελάτη είναι απόρροια χρηματικής συναλλαγής, δεν επιτρέπεται να παίζει τέτοιο σημαντικό ρόλο το θέμα του γούστου.
Ο κάθε πελάτης πρέπει να λαμβάνει συγκεκριμένο επίπεδο υπηρεσιών.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, άπαξ και αυτό που προσφέρει είναι επι πληρωμή, δηλαδή όταν η επαφή με τον πελάτη είναι απόρροια χρηματικής συναλλαγής, δεν επιτρέπεται να παίζει τέτοιο σημαντικό ρόλο το θέμα του γούστου.
απορώ που ένας παλιός στον χώρο έχει τέτοια άποψη.δηλαδή απαγορεύεται να γουστάρει κάποιον περισσότερο ή λιγότερο ?