Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φωτογραφίες δεν έχει αλλα και την καινούρια μου φίλη όπως και εμένα μπορείτε να μας βρείτε κάθε πρωι στο καινούριο μαγαζι που ανοίξαμε. Σας περιμένουμε να πιούμε καφεδάκι και να σας περιποιηθουμε... Φιλακια πολλα...
Φωτογραφίες δεν έχει αλλα και την καινούρια μου φίλη όπως και εμένα μπορείτε να μας βρείτε κάθε πρωι στο καινούριο μαγαζι που ανοίξαμε. Σας περιμένουμε να πιούμε καφεδάκι και να σας περιποιηθουμε... Φιλακια πολλα...
Μωρα μου να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Οποίο κορίτσι έρχεται στη παρέα μας οπωσ όλες ως τώρα πρώτα εξετάζονται απο γιατρούς και καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας η φόβου ειδικά απο μένα και τις φίλες μου. Μπορω να σας διαβεβαιώσω 100%. εξάλλου οι εξετάσεις μας ήταν και είναι πάντα στη διάθεση σας.
περίεργη απάντηση.........πολύ περίεργη.........αγαπητή(ε)SPL
καλορίζικο!! πότε να περάσω για καφέ κ πριποίηση? μου χάλασε το γαλλικό πεντικιούρ...Χαχα μου αρέσουν οι άντρες με χιούμορ... Μωρα μου το κάθε κορίτσι αποφασίζει μόνο του πως και τι θα κάνει αν προς το παρών δε θέλει φωτογραφίες θα έχει τους λόγους της και είναι σεβαστοι... Αυτο που ξέρω και θα διαπιστώσετε και εσείς όταν την δείτε είναι πωσ προκειται για μια κούκλα...
Μήπως και εσείς πρέπει να αναρωτηθείτε γτ κάποιοι είναι πάντα εναντίον μας?..?????? πολυ πιο περίεργο δεν είναι αυτο? ???
Χαχα μου αρέσουν οι άντρες με χιούμορ... Μωρα μου το κάθε κορίτσι αποφασίζει μόνο του πως και τι θα κάνει αν προς το παρών δε θέλει φωτογραφίες θα έχει τους λόγους της και είναι σεβαστοι... Αυτο που ξέρω και θα διαπιστώσετε και εσείς όταν την δείτε είναι πωσ προκειται για μια κούκλα...
ρε μαλακισμενο μαθε να μιλας ευθεως
σου απηυθυνε κανεις τον λογο??????
με τις ψωνισμενες, υπερκτιμημενες κ ακριβες τανες που δουλευουν τους πελατες τους ειμαι παντα εναντιον τους..
ποσο ψευτικη ειναι????????????
Θύμωσες που δεν σ' έβρισε να υποθέσω!![]()
Για να διευκρινήσω κάτι μην μου την "πέσεις" κι εμένα την Εβίτα τη ξέρω ΠΑΡΑ πολύ καλά και πάρα πολύ καιρό, αλλά κι οι δυο ξέρουμε πως δεν πρόκειται να "ξανασυναντηθούμε" (για σεξ εννοώ, για καφέ στο μαγαζί μπορεί και να πάω, αν και μένω μακριά).
Οπότε μην αρχίσεις πως την "γλύφω" και άλλες μαλακίες!
Όσες παρατηρήσεις της έχω κάνει εγώ, αρκετές από αυτές δημοσίως και πολύ περισσότερες κατ' ιδίαν (ουσιώδεις όμως, όχι βρισιές) δεν νομίζω να της τις έχει κάνει άλλος. Ούτε η μάνα της ίσως...

Ρε μαλάκα, τόσην ώρα ήθελα να αποσυνδεθώ, γιατί έχω δουλειά και δεν το έκανα, γιατί έλεγα από μέσα μου.
"Δεν μπορεί, τώρα θα ποστάρει ο Έκτορας"!
Το μαγαζί εσένα ειδικά (που είσαι κοινός μας φίλος) σου λέω με π.μ. που είναι! ;) ;)
Κάποιες σχέσεις παραμένουν διαχρονικές, ακόμα και όταν τελειώσουν...
ε πεστο και ασε τις σαχλαμαρες.