Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι να ανακοινώσουν οι άνθρωποι να πλακώσουν οι μεταπτυχιακοί της Παιανείας και να γίνει του οπαδικού θρεντ εκεί πέρα?ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ........!!!
Πότε έγινε αυτό ;;;;
Και ποιοί ήταν οι καλεσμένοι....;;
Ρε Άλεξ.......πες καμιά λεπτομέρεια ρε !!!!
Το είχατε ανακοινώσει ;;;; Πως δεν το είδαμε ;;;; Που έγινε ;;; Μοιάζει με ξενοδοχείο ή εστιατόριο.....
Ή το κάνατε "εν στενό οικογενειακό κύκλο ;;
Εύχομαι και του χρόνου παιδιά, με υγεία, και όλοι μαζί ! (Λίγο δύσκολο αυτό )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να ανακοινώσουν οι άνθρωποι να πλακώσουν οι μεταπτυχιακοί της Παιανείας και να γίνει του οπαδικού θρεντ εκεί πέρα?
δεν γινεται να καλεσουν 35.000 μελη!οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατον!οποτε πηγαν καποια ατομα εμπιστοσυνης καθως επισης και μοντ με τιμημενους!βεβαια και εγω υποθεσεις κανω,δεν ξερω τι ακριβως εγινε!οπως και να εχει και του χρονου με υγεια!Όχι ρε ...εντάξει.
Σε μερικούς δηλαδη πως το έιπαν ;;;
Ξέρουν τα παιδιά του σάιτ ποιός είναι εντάξει και ποιός όχι εδώ μέσα.
Ρε Alexxx....πες τίποτα ρε....γιατί ο dimitrios βρήκε ευκαιρία να με βασανίσει.....και τα λέει με το σταγονόμετρο !!!!!
νομίζω ότι υπάρχει ένα γνώθι ν σε αυτούς που κινούν τα νήματα σε ένα site με τόσα μέλη πιστεύω ότι οι καλεσμένοι αντιπροσώπευαν όλα τα μέλη.Όχι ρε ...εντάξει.
Σε μερικούς δηλαδη πως το έιπαν ;;;
Ξέρουν τα παιδιά του σάιτ ποιός είναι εντάξει και ποιός όχι εδώ μέσα.
Ρε Alexxx....πες τίποτα ρε....γιατί ο dimitrios βρήκε ευκαιρία να με βασανίσει.....και τα λέει με το σταγονόμετρο !!!!!
Λές να ήταν ληγμένη η πίτα ???
Θα ρωτήσω , και θα σου πώ ...
Δεν έφαγα πολύ όμως ... μή νομίζεις !
δεν γινεται να καλεσουν 35.000 μελη!οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατον!οποτε πηγαν καποια ατομα εμπιστοσυνης καθως επισης και μοντ με τιμημενους!βεβαια και εγω υποθεσεις κανω,δεν ξερω τι ακριβως εγινε!οπως και να εχει και του χρονου με υγεια!

Ο μήτσος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του,
πουλέν του μπέο έψαχνε να βάλει το καυλί του,
ο βύζος όμως φόραγε το τσίγκινο βρακάκι
κι έτσι του μπέο του μεινε στο χέρι το πουλάκι...