- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 627
- Like
- 101.889
- Πόντοι
- 125.067
κανε 1-2 γλεφομουνια και 1 γλειφοκολι και θα γινεις περδικι θα δεις !!

Του δωσαν φαρμακα γενόσημα!σου εκαναν διαγνωση και σου εγραψαν φαρμακα οι γιατροι του site τωρα θα παρεις την τελικη ετυμηγορια απο τον καθηγητη....
αιμα αιμα λεμεΜπατζανάκη σ'έχει πάει πλυντήριο;
Για την ευκοίλια,βγάλε το έντερο έξω και στύψτο .
Ρε μπας κι έκανες καμιά κουτσουκέλα μες τη Σαρακοστή; Να ενημερώσεις τον πνευματικό σου πάραυτα![]()
Περαστικά φίλε.
Νομίζω γιατρέ μου οτι αναβλήκε το θεμα μέχρι νεωτέρας.Καλά, αφού συνταγογραφείτε που συνταγοραφείτε εδω μέσα...να γράφετε τη δραστική ουσία μόνο! (δεν ακουσατε τις αλλαγές απο σήμερα)
Εγω αν και γιατρός θα σε παραπέμψω σε συνάδελφο να σε εξετάσει (αυτο είναι το σωστό)
Αλλιώς πάρτο συντηρητικά...
Αλήθεια με το πουτσακι σου τι έγινε?
Eνταξει ειναι,..γαμαει και δερνει..πηρα αντιβιωση..Καλά, αφού συνταγογραφείτε που συνταγοραφείτε εδω μέσα...να γράφετε τη δραστική ουσία μόνο! (δεν ακουσατε τις αλλαγές απο σήμερα)
Εγω αν και γιατρός θα σε παραπέμψω σε συνάδελφο να σε εξετάσει (αυτο είναι το σωστό)
Αλλιώς πάρτο συντηρητικά...
Αλήθεια με το πουτσακι σου τι έγινε?
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι θελουν να τρολλαρουν, τι κερδιζουν?
τυπε αυτα παθαινεις αφου δεν πας στα μπουρδελαγριπωθηκα απ οτι φενεται..
εχω κρυαδες, καινε τα ματακια μου, πονο στο κορμακι μου, ταση για εμετο και εκανα ευκιλια 1 φορα το πρωι..
πυρετο δεν εχω..
περασε κανεις την γριπη αυτη;;
ακουω συμβουλες, συνταγες κτλ
οι γνωστοι μπαχαλακηδες τυπε :SΔεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι θελουν να τρολλαρουν, τι κερδιζουν?
δεν τα εχω δοκιμασει εγω, αλλα primperan, rifacol, imodium......και μολις λιγο ισιωσεις μασαζακι απο θηλυκα χερια....γριπωθηκα απ οτι φενεται..
εχω κρυαδες, καινε τα ματακια μου, πονο στο κορμακι μου, ταση για εμετο και εκανα ευκιλια 1 φορα το πρωι..
πυρετο δεν εχω..
περασε κανεις την γριπη αυτη;;
ακουω συμβουλες, συνταγες κτλ
καλυτερα να μην εχω ανοσιατυπε αυτα παθαινεις αφου δεν πας στα μπουρδελα
θα ειχες αποκτησει ανοσια τωρα![]()
καλυτερα να μην εχω ανοσια
παρα ν εχω ελεονοσια