στο σημερινό παιχνίδι πέρα απο τον καλαθη τον ''γιαγκουλας''καιμακογλου φάνηκε οτι τα μεγάλα ματς είναι για τους μεγάλους παίχτες.και νομίζω οτι ο κουφαιος ποιντ γκαρντ της τελευταίας δεκαετίας είναι η αίτια που ο παο πήγε το ματς στην Αθήνα.ποιος είναι;μα φυσικά ο μεγάλος σαρας γιασισκεβιτσιους ;)και ο άλλος λόγος ειναι ο ντειβιτ μπλατ
ρε βλακακο αφου δεν το κατεχεις γιατί δεν το βουλώνεις.φυσικά ρε ηλίθιε ο μπλατ οταν εχει ολοκληρο το 4 δεκάλεπτο τον καλύτερο παίχτη της σειράς τον οχαγιολ και βάζει τον απίθανο αμερικανο που δεν ειχε παίξει καθόλου..τοτε ρε βλάκα αυτό τη είναι;αλλα τη στα λεω μήπως θα καταλάβεις;πάλι ασυναρτησίες θα γραφεις αλλα ρε βλάκα ο γαύρος σου εχει γίνει εμμονή
ρε βλακακο αφου δεν το κατεχεις γιατί δεν το βουλώνεις.φυσικά ρε ηλίθιε ο μπλατ οταν εχει ολοκληρο το 4 δεκάλεπτο τον καλύτερο παίχτη της σειράς τον οχαγιολ και βάζει τον απίθανο αμερικανο που δεν ειχε παίξει καθόλου..τοτε ρε βλάκα αυτό τη είναι;αλλα τη στα λεω μήπως θα καταλάβεις;πάλι ασυναρτησίες θα γραφεις αλλα ρε βλάκα ο γαύρος σου εχει γίνει εμμονή
φυσικά με τον παθηναικο ;)άλλωστε ειμαι θαυμαστής του τεράστιου σαρας και με τον ολυμπιακό που θα παίζεται πάλι με τον παο θα ειμαι ;)απο εκεί και πέρα νομίζω οτι αυτά που ειπα τα βλέπουν όλοι οι στοιχειώδης σχετικοί με το άθλημα ;)
ξέχασες να πει οτι στο προηγούμενο ματς ο ζελικο βοήθησε στο να χάσεις το ματς ;)τον σαρας όταν θελει 15 δευτερα τον βάζεις μέσα για το τελευταίο σουτ ακόμα και αν έχει 0-20 ;)
Η ομαδα σημερα επαιξε καλα αν λειπανε και τα κενα διαστηματα θα ειχαμε κερδισει ποιο ευκολα
ο καλαθης εκανε αυτο που επρεπε να εκανε σε καθε ματς ο Σαρας μας κρατησε στα δυσκολο ο Βουγιουκας βελτειωθηκε
ακομα και ο περπερογλου σημερα ηταν καλος
τελευταιο αφηνω τον καιμακογλου επρεπε να ειχε ερθει 3-4 χρονια ποιο νωρις στον Παναθηναικο θα ειχε γινει μεγαλος παικτης
ολοι οακα την πεμπτη που μας δινω πλεον 80% να περασουμε
ξέχασες να πει οτι στο προηγούμενο ματς ο ζελικο βοήθησε στο να χάσεις το ματς ;)τον σαρας όταν θελει 15 δευτερα τον βάζεις μέσα για το τελευταίο σουτ ακόμα και αν έχει 0-20 ;)