ναι ηταν πολλοι σημερα σε καλη κατασταση τυπε![]()
καλύτερα πέρπε παρά τον Σάτο. Και εξ άλλου οχι τουλάχιστον στα κρίσημα λεπτα να παίζει με Σάτο
ναι ηταν πολλοι σημερα σε καλη κατασταση τυπε![]()
ενω για παραδειγμα το πολο που εχει παει σε ολες μα σε ολες τις ολυμπιαδες και με μεταλλια σε παγκοσμιο δεν ειναι!! τι αλλο θα ακουσουμε!για το παελθον και το παρρων μιλαω εγω ;)
οτι και να λες η ομαδα στο μπασκετ ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει ποτε η ελλαδα σε ομαδικο επιπεδο ;)
Σκυλοβριζε τον Αγγέλου τις προάλες για τις δηλώσεις του για τον ΜάριτςΤυπε τον Μυριουνη επρεπε να βαλει στην θεση 3 να σκεπασει τα καλαθια![]()
οτι καλυτερο εχει βγαλει η ελλαδα ειναι αυτο που ειδες προχτες στο τηγανι...η μηχανη παραγωγης γκολ μαλακα ...για το παελθον και το παρρων μιλαω εγω ;)
οτι και να λες η ομαδα στο μπασκετ ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει ποτε η ελλαδα σε ομαδικο επιπεδο ;)
για συλλογικο επιπεδο μιλαωενω για παραδειγμα το πολο που εχει παει σε ολες μα σε ολες τις ολυμπιαδες και με μεταλλια σε παγκοσμιο δεν ειναι!! τι αλλο θα ακουσουμε!
ναι...εχει αρχιδια....αλλα τα βαζει στον κωλο της...το πλεονεκτημα το εκανε μειονεκτημα...![]()
![]()
![]()

2 ημιχρονο /1 τελικοοτι καλυτερο εχει βγαλει η ελλαδα ειναι αυτο που ειδες προχτες στο τηγανι...η μηχανη παραγωγης γκολ μαλακα ...
αλλα απο τους ρουφιανους που σε ταιζουν σανο αυτα που θες ακους....

ελα ρε χριστιδη μην γινεσαι κακος, αφου ΚΑΙ σημερα ο βαζελος κερδισε πολυ περισσοτερο απο το ματς που εχασε!!οτι καλυτερο εχει βγαλει η ελλαδα ειναι αυτο που ειδες προχτες στο τηγανι...η μηχανη παραγωγης γκολ μαλακα ...
αλλα απο τους ρουφιανους που σε ταιζουν σανο αυτα που θες ακους....
καλα....δεν περιμενα να ακουσω και τιποτα αλλο απο πουτανες...2 ημιχρονο /1 τελικο![]()
![]()
![]()
μπα σημερα δεν το ειπε αυτοελα ρε χριστιδη μην γινεσαι κακος, αφου ΚΑΙ σημερα ο βαζελος κερδισε πολυ περισσοτερο απο το ματς που εχασε!!

ενω τυπε στην μπαλα εισαι ο τρομος και φοβος στην ευρωπηκαλα....δεν περιμενα να ακουσω και τιποτα αλλο απο πουτανες...
εξι γκολ σε ενα ημιχρονο και πεντε εξι ευκαιριες με τη μια...
ποιο μπασκετ και μαλακιες που το παιζουν σε δυομιση χωρες μαλακα ...

το γηπεδο θα το γεμησετε αυριο?ελα ρε χριστιδη μην γινεσαι κακος, αφου ΚΑΙ σημερα ο βαζελος κερδισε πολυ περισσοτερο απο το ματς που εχασε!!

ειπε το θεικο οταν ηταν με 11 πισω ο βαζελος ''το μομεντουμ ευνοει τον παναθηναικο''μπα σημερα δεν το ειπε αυτο![]()
![]()
![]()
εχει πεσει πισω στην καρεκλα και νομιζω οτι ειναι ετοιμος να πεθανει...
δεν βγαινει η φωνη με τιποτα![]()
![]()
![]()
![]()
θα το γεμησετε το γηπεδο αυριο?καληνυχτα καριολακια μου...
παω να κοιμηθω ηρεμος και ξαλαφρωμενος...
παω να φορτωσω μπαταριες γιατι αυτος ο μαρτης του 12 δεν λεει να βγει....![]()
![]()
![]()

καληνυχτα καριολακια μου...
παω να κοιμηθω ηρεμος και ξαλαφρωμενος...
παω να φορτωσω μπαταριες γιατι αυτος ο μαρτης του 12 δεν λεει να βγει....![]()
![]()
![]()
αυτο σου λεω αλλα δεν κοζαρεις...ενω τυπε στην μπαλα εισαι ο τρομος και φοβος στην ευρωπη![]()
ρε κομπε αλλαξε και ο δρομος για τριπολη και δεν περναει απο αχλαδοκαμπο γιατι ουτε λεφτα για σουβλακια στον αβραμη δεν θα ειχε η ομαδα..ενω τυπε στην μπαλα εισαι ο τρομος και φοβος στην ευρωπη![]()