Άντε για να μην απογοήτευσε….. και να σε γλυκάνουμε δες αυτό το μιλφακι Κάνει λέει ραντεβού
…δεν ψάχνει για γαμπρό !!!!
…δεν ψάχνει για γαμπρό !!!! μπα αυτη που το επαιζε ξεναγος...και εψαχνε σοβαρη σχεση ...το αλλαξε τωρα....?για να δουμε....Άντε για να μην απογοήτευσε….. και να σε γλυκάνουμε δες αυτό το μιλφακι Κάνει λέει ραντεβού…δεν ψάχνει για γαμπρό !!!!
Αν περίμενα από άλλους....
Gregory τσίμπα το λινκ για το φατσοβιβλίο
www.facebook.com/profile.php?id=100000805287873]http://www.facebook.com/profile.php?id=100000805287873[/url[/video]]
μπα αυτη που το επαιζε ξεναγος...και εψαχνε σοβαρη σχεση ...το αλλαξε τωρα....?για να δουμε....

τι..? την ξερεις...?

Μιλούσα μαζί της στο mamba και αφού της το ζήτησα μου το έδωσε...
Έχω πλέον το καπέλο του taxi καθόυι μετακόμισα και βγήκα εκτός Αθηνών σε ότι και αν κάνω, επομένως δυστυχώς το κόστος με επιβαρύνει αρκετά. Με τη συγκεκριμένη δυστυχώς το deal έφτασε στα 150 Euro / 1,5 hr + 50 το κουλούρι, +50 το taxi, -20 και καλά γιατί είμαι καλό και όμορφο παλικάρι..
Φτάσαμε στα 230 για 1,5 hr..
Δύσκολα βάση τιμής, αλλά κυρίως γιατί κανένας δεν λέει τουλάχιστον τα αξίζει, θα σε ξετρελάνει, τι κώλος ήταν αυτός, τα ρούφηξε όλα κτλ... Δεν είμαστε για κασκαντεριλίκια...
Αν κάποιος μένει κοντά στο Π. Φάληρο απ'οπου έχει τη βάση της, το κασκαντεριλίκι είναι πιο ανώδυνο και μπορεί να την κάνει με ελαφρά αν δει κάτι που δεν του αρέσει..
Σε όλα μέσα είσαι…και εγω ελεγα οτι αποσύρθηκες![]()
Άντε σου έκανε και έκπτωση....τι παράπονο έχεις
Και εγώ για τον ίδιο λόγο δε πήρα…το βαρέθηκα το πήγαινε έλα στην παραλιακή, όποια θέλει στην έδρα μας και χωρίς χρέωση ;)
Και εγώ για τον ίδιο λόγο δε πήρα…το βαρέθηκα το πήγαινε έλα στην παραλιακή, όποια θέλει στην έδρα μας και χωρίς χρέωση ;)

Κάνω παράθεση αυτό το κείμενο αλλά αναφέρομαι και σε προηγούμενά σουΜιλούσα μαζί της στο mamba και αφού της το ζήτησα μου το έδωσε...
Έχω πλέον το καπέλο του taxi καθόυι μετακόμισα και βγήκα εκτός Αθηνών σε ότι και αν κάνω, επομένως δυστυχώς το κόστος με επιβαρύνει αρκετά. Με τη συγκεκριμένη δυστυχώς το deal έφτασε στα 150 Euro / 1,5 hr + 50 το κουλούρι, +50 το taxi, -20 και καλά γιατί είμαι καλό και όμορφο παλικάρι..
Φτάσαμε στα 230 για 1,5 hr..
Δύσκολα βάση τιμής, αλλά κυρίως γιατί κανένας δεν λέει τουλάχιστον τα αξίζει, θα σε ξετρελάνει, τι κώλος ήταν αυτός, τα ρούφηξε όλα κτλ... Δεν είμαστε για κασκαντεριλίκια...
Αν κάποιος μένει κοντά στο Π. Φάληρο απ'οπου έχει τη βάση της, το κασκαντεριλίκι είναι πιο ανώδυνο και μπορεί να την κάνει με ελαφρά αν δει κάτι που δεν του αρέσει..