Dieftharmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλαρακο για το καλο σου σταματα το!!!Οχι αλλη πουτανοκαψουρα-οχι αλλο καρβουνο!!!
Να προσθέσω και γω ένα ρητό μετά τον αγαπητό Σουρεαλιστή απο πάνω
'Ο έξυπνος μαθαίνει απο τα λάθη του,ενώ ο [size=12pt]σοφός μαθαίνει απο τα λάθη των άλλων'[/size]. ;)
Εγώ λέω να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο του για να φύγουν οι τσίμπλες και να κόψει κίνηση πόσα μοναχικά γκομενάκια παίζουν στην δουλειά του που θα κάνουν τούμπες να τους ζητήσει να βγουν έξω για ένα καφέ.
να ρωτησω κατι?forest αγάπα την πουτάνα ρε μην τους ακούς εδώ τι γράφουν.και αυτή θα σε γουστάρει τρελλά μιλάμε.![]()
αφού οι άντρες απο εδω και πέρα αν θέλουμε να βγάλουμε γκόμενες θα πηγαίνουμε στους γαμιστρώνες να βρούμε πουτάνες.
![]()
![]()
![]()
αν πάθεις όμως καταστροφές όπως χάσιμο χρημάτων,ξυλοδαρμό απο νταβάδες οι απειλές για τη ζωή σου ειλικρινά χωρίς κακία μάστορα θα το χαρώ πολύ και θα πω καλά έπαθε γιατί αυτό γούσταρε να κάνει παρόλο που του τα γράφανε εδώ μέσα κάποια άτομα με εμπειρίες και σοβαρότητα.εύχομαι να πάθεις λοιπόν να την πατήσεις για να ξεχωρίζεις τις μαλακίες στη ζωή σου.
33χρονων παιδι πρωτη φορα βλεπω..να ρωτησω κατι?
απο εδω ποιος πιστευεις οτι εχει σχετικη εμπειρια?
εγω λεω σχεδον κανενας
και μη με παρεις για δικηγορο και καλα
και εγω καπως ετσι του ειπα να κανει
αλλα οι περισσοτεροι κοροιδευαν το παιδι και δεν δωσαν συμβουλες
εμπειρίες κατά την κρίση μου πάντα έχει ο panosboss και ο DarkAngelofTheStrips απ'όσους γράψανε εδώ.Και οι συγκεκριμένοι δεν τον χλεύασαν ούτε τον κορόϊδεψαν ίσως λόγω της ιδιοσυγκρασίας που έχουν του τα γράψανε πολιτισμένα.εγώ όμως κράζω και κοροϊδεύω γιατί δεν κρατιέμαι όταν διαβάζω μαλακίες.να ρωτησω κατι?
απο εδω ποιος πιστευεις οτι εχει σχετικη εμπειρια?
εγω λεω σχεδον κανενας
και μη με παρεις για δικηγορο και καλα
και εγω καπως ετσι του ειπα να κανει
αλλα οι περισσοτεροι κοροιδευαν το παιδι και δεν δωσαν συμβουλες
κι' εγω..πηξαμε πλεον..εμπειρίες κατά την κρίση μου πάντα έχει ο panosboss και ο DarkAngelofTheStrips απ'όσους γράψανε εδώ.Και οι συγκεκριμένοι δεν τον χλεύασαν ούτε τον κορόϊδεψαν ίσως λόγω της ιδιοσυγκρασίας που έχουν του τα γράψανε πολιτισμένα.[size=20pt]εγώ όμως κράζω και κοροϊδεύω γιατί δεν κρατιέμαι όταν διαβάζω μαλακίες.[/size]
πέστα αδερφέ μουκι' εγω..πηξαμε πλεον..
αμα δεν το εχει κανει στα 33 του,περιμενεις να το κανει διαβαζοντας τις συμβουλες των συνπιτσιλιστων???αγαπητε μολις εισχωρησες στο club των πουτανοκαψουρηδων που εχουν ιδρυσει ο arxidoulis και ο ανεπαναληπτος giorgo-giorgos32-giorgos33!!!
Ειλικρινα ποτε θα ξεχωρισετε τα πορνιδια απο τις γκομενες????
ρε δημοσιος ευνουχισμος σε οσους χαλανε την πιατσα..οχι αλλοι αγαπουληδες..γιαουρτωμα τωρα..www.freesmileys.org]πέστα αδερφέ μου![]()
![]()
![]()
και ας πέρνουμε 50 warn
![]()
![]()
τελος παντων παρολο που εδωσα την ιδια απαντηση στο παιδι θεωρω βλακεια να ειναι καποιος απολυτος χωρις να εχει η εμπειρια. υποθετικα ολα ειναι .εμπειρίες κατά την κρίση μου πάντα έχει ο panosboss και ο DarkAngelofTheStrips απ'όσους γράψανε εδώ.Και οι συγκεκριμένοι δεν τον χλεύασαν ούτε τον κορόϊδεψαν ίσως λόγω της ιδιοσυγκρασίας που έχουν του τα γράψανε πολιτισμένα.εγώ όμως κράζω και κοροϊδεύω γιατί δεν κρατιέμαι όταν διαβάζω μαλακίες.
τι εμπειρια ρε μαστορα???το ατομο γραφει οτι περιμενει ποτε θα πληρωθει για να ξαναδει την ταναπου ενω εχει τραβηξει σαν προκαταβολη & το δωρο αδειας του 2008 για παρτη της..τι σκατα εμπειρια ειναι αυτη???αν την ελεγε σε φιλους-γνωστους του,το φατουρο θα τον ταπωνε 10 ποντους..επειδη εδω ειναι ιντερνετ θα την γλυτωσει???τι συμβουλες να δωσω σε ενα ατομο 33 χρονων με τετοιου ειδους προβληματα???στον καιαδα ΕΧΤΕΣ..τελος παντων παρολο που εδωσα την ιδια απαντηση στο παιδι θεωρω βλακεια να ειναι καποιος απολυτος χωρις να εχει η εμπειρια. υποθετικα ολα ειναι .
τριαντατριών είναι το βούρλο? για ψυχιατρείο μέσα είναι το παληκάρι δεν την παλεύει με τίποτα κι'αυτόςαμα δεν το εχει κανει στα 33 του,περιμενεις να το κανει διαβαζοντας τις συμβουλες των συνπιτσιλιστων???
μονο που δεν ειναι καθολου για γελια φιλε μου..αυτα τα ατομα ψηφιζουν κιολας..τριαντατριών είναι το βούρλο? για ψυχιατρείο μέσα είναι το παληκάρι δεν την παλεύει με τίποτα κι'αυτός![]()
ο arxidoulis έδωσε 300άρα στην μπαζοπουτάνα και τον κόλησε και αφροδίσιο και κλαιγότανε μετά σαν τον βλάκα εδώ μέσα και εκεί που την εξυμνούσε μετά την έθαβε την πουτανάρα
και ο μέγιστος giorgos33 πρώην 32 έσκασε 200άρα σε τσαρδί του μεταξουργίο χωρίς να γαμήσει παρά για να συζητήσει
μιλάμε στον πάνθεων των πουτανοκαψούρηδων και στις πουτανοκωμωδίες των giorgos33/32 και arxidoulis θα βάλουμε και τον forest.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()