Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για τελικο μιλησε η προεδραρα.Μην βαζεις στο στομα του κουβεντες που δεν ειπε.το προστιμο του Βαγγελα ισχυει η θα ρεφαρεται απτην κατακτηση του Europa?![]()
δικε μου παει ο τσακαςΤσακες τι κανετε?![]()
ε ναι αφου ειναι εφικτος στοχος ο τελικος κ αν πας εκει ολα πιθανα ειναι μπεεεεεεεεε πισω στην στανη τωρα γιατι εχει κ κρυο....Για τελικο μιλησε η προεδραρα.Μην βαζεις στο στομα του κουβεντες που δεν ειπε.![]()
δικε μου παει ο τσακας![]()
Δεν στα ειπανε καλα.Ο Λετο ενα ματς θα παιξει μεχρι το τελος του πρωταθληματος και αυτο θα ειναι με την πρωην ομαδα του.Φημες λενε οτι ο Λετο ειναι καιρο ετοιμος αλλα ο Φερειρα τον κραταει εκτος αποστολης για τα κρισιμα παιχνιδια των πλειοφ τον μαιο.![]()
Δεν στα ειπανε καλα.Ο Λετο ενα ματς θα παιξει μεχρι το τελος του πρωταθληματος και αυτο θα ειναι με την πρωην ομαδα του.
Χρωσταει να ριξει κατι μπαλακια στον Βαλβιδα και σε αυτη τη λουλου τον Τοροσιδη που περυσι εκανε μαγκιες και μετα ζηταγε συγνωμη ;)

η διαφορα ειναι οτι η τριαδα τον κοιταζε,μην γινει καμια στραβη κ δεν ξεχρεωθει το γραμματιο

Αυτον που σας εκανε σημα τα 4 λες ?Για τις γκολάρες που βάζει ο Γαύρος, χρειάζεται 1 τέτοιο βίντεο για κάθε χρόνο.
Του Μιραλάς και μόνο, που συνήθως μοιράζει σακούλες πριν τα καρφώσει, γεμίζουν βίντεο.
Ακόμα 2-3 βίντεο θέλαμε μόνο για Τζιοβάννι και άλλα τόσα για τον Ριφράγκο.
)[/size]
Tσακες τι κανετε?δικε μου παει ο τσακας![]()

ο τσακας ζει

![]()
![]()
![]()
καλά πόσους πρίγκηπες έχει η σαουδική αραβία;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

(την ωρα που ο θρυλος σαν μαλακας πληρωνε νοικι κανονικα και με τον νομο )