ρε φιλε εσυ ησουν που εφευγες φανταρος η εχει κια λλον με με νικ κοντα στο δικο σουΔεν το νομιζω μαγκα !!!
Αν θελεις δωσε εσυ !!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε φιλε εσυ ησουν που εφευγες φανταρος η εχει κια λλον με με νικ κοντα στο δικο σουΔεν το νομιζω μαγκα !!!
Αν θελεις δωσε εσυ !!!
Αφού τσακώνονται και βγαίνουν και τα λένε μόνοι τους βρε Λέοντα!!
Μα δε σε ειρωνεύτηκα..Παρεξήγησες.Δεν ξερω τι να πω, το μονο που ξερω, ειναι οτι εγω περναω καλα, οταν παω μαζι της !!!
ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ, αλλου !!! ;) ;) ;)
Θα έλεγα να το αφήσουμε γιατί αντί να το διορθώνεις το κάνεις χειρότερο..
Μιλώ για πράγματα που έχει <<ομολογήσει>> η ίδια και έρχεσαι και προσθέτεις και άλλο περιστατικό, το οποίο δε γνώριζα..
Τελικά ρε παιδιά έχει πληρώσει κάποιος για να πάει μαζί της ή όλοι με κριτικές τη βγάζουν??
Και αν εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω, πώς το ξέρεις?? Σου το είπε η ίδια?? Είσαι φίλος, γκόμενος ή αφεντικό?
Ερασιτέχνες.. Κρίμα στην κοπέλα..Χαμένη θα πάει με τέτοιους συμβούλους!!
ISIDORE, γραφειςρε φιλε εσυ ησουν που εφευγες φανταρος η εχει κια λλον με με νικ κοντα στο δικο σου
!!!
, για να
ειδικα τσαμπα !!!

Δεν είμαι πελάτης, δεν ανήκει στο target group μου..Ποιο περιστατικο δεν ξερεις και τι κανω χειροτερο?? Αυτο που μου ανεφερες εσυ ηδη πρωτος σε προηγουμενο ποστ σου και σου αναφερω κι εγω το ιδιο??? Μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε?? Ουτε γκομενος της ειμαι, ουτε φιλος της, ουτε αφεντικο, ουτε "συμβουλος" της. Το αφεντικο στην Βιβη, ειναι ο ιδιος της ο εαυτος. Αν εισαι πελατη της οπως λες, θα επρεπε ηδη να το ξερεις, γιατι πελατης της ειμαι εδω και πολυ καιρο και οπως κι εσυ, ετσι κι εγω περναω καλα, οποτε βρισκομαι μαζι της.
Εισαι αλλου ???ISIDORE, γραφεις!!!
Ειμαι 50αρης, δεν εχω αλλο nick και δεν σκεφτομαι να γινω, για να
ειδικα τσαμπα !!!
![]()
![]()
![]()
εγω σε ρωτησα αν εισαι καποιος που εφευγε φανταρος με κατι σε λιονταρι νικ.τωρα αυτα το αν γαμας τσαμπα δεν βλεπω να σε ρωτησα καπου.Εισαι αλλου ???
Περιμενω απαντηση !!!
Kαι βεβαια οχι !!!εγω σε ρωτησα αν εισαι καποιος που εφευγε φανταρος με κατι σε λιονταρι νικ.τωρα αυτα το αν γαμας τσαμπα δεν βλεπω να σε ρωτησα καπου.
, γιατι σε θεωρω φιλο !!!παρεξηγησες αυτο που ειπα και το τελειωνω εδω.αν ειχα κατι να σου πω θα στο εκεγα στα μουτρα να εισαι σιγουροςKαι βεβαια οχι !!!
Δεν μου αρεσουν τα πασπαρτου, οποτε αν εχεις καποια απορια, να σου την λυσω !!!
Ελπιζω να το![]()
![]()
, γιατι σε θεωρω φιλο !!!
Ο.Κ !!!παρεξηγησες αυτο που ειπα και το τελειωνω εδω.αν ειχα κατι να σου πω θα στο εκεγα στα μουτρα να εισαι σιγουρος
Δεν είμαι πελάτης, δεν ανήκει στο target group μου..
Όσον αφορά στο ποιος είναι το αφεντικό της δε μπορείς να το ξέρεις ούτε εσύ ,ούτε εγώ..Έτσι δεν είναι??Και σε τελική ανάλυση δε μας ενδιαφέρει..
Χρόνια πολλά σε όλους! επισης!!
δε μπορω να καταλαβω γιατι σφαζεστε τοσο αγρια πανω απο το μουνι της βιβης....????????!!!!!!!! ασχοληθειτε με κατι καλυτερο ρε παιδια, οπως το πως θα ριξουμε τις τιμες των κοριτσιων που δεν εχουν καταλαβει ποσο δυσκολα πλεον βγαινουν τα χρηματα. δε λεω οτι δεν αξιζει αυτο που κανουν αλλα το εχουν ελαφρα υπερτιμησει.. καλημερα.....
λοιπον επειδη το κουρασαμε το θεμα και επειδη βαριεμαι να μου στελενει pm η βιβη και να μου λεει οτι και καλα την εστησα σε ραντεβου και οτι εγω κανω τετοια πραγματα(ποτε μα ποτε δεν εχω κανει κατι τετοιο σε μια κοπελα και ειναι ΓΝΩΣΤΟ αυτο)αλλα δεν θα κατσω να απολογηθω κι ολας μιας και ΔΕΝ ειμαι αυτος που παιρνω τα λεφτα! κομπλεξισμο βγαζει καποιος οταν συνεχει απανταει στις κακες κριτικες ριξε μια ματια στις κριτικες της και κοιτα στα σχόλια ποσες φορες εχει απανατησει! για τις τιμες δεν εχω αναφερθει αλλα πιστεψε με η Ευα ΔΕΝ το χρεωνει το μπανακι και την ωρα που τρωει εκει μεσα! οσο αναφορα για τις αντικες που κοστιζουν οσο μια ροδα ενος fiat δεν νομιζω η Βιβη να επιασε τοση αξια...τι να πει και η Βανεσα δλδ!!! επισης συνεχιστε να υποστηριζετε την Βιβη δεν εχω κανενα προβλημα αλλα το ξεκατινιασμα που κανει εδω μεσα αυτο ειναι ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ και μαλλον αυτο δεν μπορειτε να το καταλαβετε! οσο αναφορα για κλωνους που γινονται για να γραψουν ασχημες κριτικες να σου θυμσω οτι υπαρχει και το αντιθετο...κλωνοι με καλες κριτικες αλλα αυτο βλεπω να το κανετε γαργαρα ορισμενοι! συνεχιστε λοιπον τις κριτικες αυτες που πρεπει να κανετε και μην τολμησετε να γραψετε κατι κακο γιατι η Βιβη παραμονευει να σας απαντησει και να σας ζαλισει τα αρχιδια γιατι το γραψατε και πως το γραψατε!
φιλε μου live με την καθαρη εννοια δεν την εχω δει αλλα πιστεψε με μου εχει στειλει φωτο με το προσωπο της μιας και εκεινη εχει πολλα κομπλεξ με την εμφανιση της και ετσι μπορω να εκφερω μια αποψη...βλεπεις εγω οταν ειναι να μιλησω εκφραζομαι με ολοκληρομενη αποψη....και καποοιοι που λενε οτι δεν μπαινουν συχνα εδω μεσα να γραψουν ξαφνικα εχουν γινει μονιμοι συγγραφεις!
Δεν της το αφαίρεσε. Απλά ειπώθηκε μέσες-άκρες το ότι το κάνει με λάθος τρόπο. Ωραία. Αφού λοιπόν γίνεται συνέχεια από κακεντρεχείς λασπολόγους και το βλέπουν όλοι, τότε ποιος ο λόγος να εκτίθεται εκείνη? Ας τους αφήσει να λένε και να λένε για να διαφανεί το μέγεθος της κακεντρεχειάς τους. Βλέπεις λοιπόν πως κ εδώ υπάρχει μια διαφορετική άποψη και πρακτική. Προφανώς η ίδια θεώρησε μέρος της δουλειάς της να γράψει μια fake κριτική για τον εαυτό της κάποτε, οπότε η ίδια έδωσε το δικαίωμα να την σχολιάζουν. Το ότι το μετάνοιωσε και το ότι δηλωσε δεν αποτελεί συγχωροχάρτι, τουλάχιστον για όλους. Όπως επίσης με την συνεχή υποστήριξη από διάφορα μέλη με ή χωρίς την δικιά της προτροπή, δίνει το δικαίωμα στους ίδιους κακεντρεχείς όπως λες και εσύ να υποστηρίζουν ότι τελικά ίσως δεν είναι και τόσο ντόμπρα αλλά απλά είναι σαν όλες τις άλλες. Πράγμα που άλλωστε κ η ίδια δήλωσε ότι όλοι τα κάνουν αυτά. Και όχι μόνο εκείνη εδώ που τα λέμε. Καταληκτικά όσο κάποιοι θα επιχειρούν αγιογραφίες πάντα θα βρίσκονται και κάποιοι εικονομάχοι. Ανοχή και υπομονή. Ακόμα και το σωστό ή λάθος είναι θέμα γνώμης και άποψης. Το δικό σου σωστό δεν είναι απαραίτητα και δικό μου.
φιλε alpula συγνωμη που παρεμβαινω , αλλα εγω που την κρατησα στην αγκαλια μου κανενα κομπλεξ δεν αισθανθηκα ...... εσυ δια της εμπνευσεως τα αισθανθηκες ?????????φιλε μου live με την καθαρη εννοια δεν την εχω δει αλλα πιστεψε με μου εχει στειλει φωτο με το προσωπο της μιας και εκεινη εχει πολλα κομπλεξ με την εμφανιση της και ετσι μπορω να εκφερω μια αποψη...βλεπεις εγω οταν ειναι να μιλησω εκφραζομαι με ολοκληρομενη αποψη....και καποοιοι που λενε οτι δεν μπαινουν συχνα εδω μεσα να γραψουν ξαφνικα εχουν γινει μονιμοι συγγραφεις!
Παίδες,θα πω και γω την άποψη μου και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Όλη αυτή η συζήτηση περί Βιβής μου φαίνεται ότι χαλάει λίγο τη ροή του τόπικ. Προσωπικά έχω γραφτεί εδώ και καμιά 10ρια μέρες και έκτοτε παρακολουθώ αυτό το τόπικ ανελλειπώς στην ελπίδα να συνατήσω κάποια καλή πληροφορία ή τουλάχιστον να αποφύγω κάποια νάρκη. Πρέπει να παρατηρήσω όμως ότι τα συνεχή οφ τόπικ και οι ατέρμονες συζητήσεις πχ για τη Βιβή αφενός κουράζουν,αφετέρου κάνουν το τόπικ εντελώς δυσλειτουργικό. Πχ,βλέπω ότι γίνεται μία συζήτηση για μία με μπυροκοιλιά που υποτίθεται ότι κόλλησε και κάποιον κάποιο παράσημο. Η περίπτωση της έχει συζητηθεί όσο είμαι στο φόρουμ ή λίγο πριν (δηλαδή κάπου 10 μέρες),όμως έλα που με αυτά και με αυτά η όλη συζήτηση βρίσκεται πλέον καμιά 100ρια σελίδες πίσω. Οπότε θέλω να πω ότι ακυρώνεται και η ύπαρξη του τόπικ τελικά. Και περιττό να πω ότι έχει σαν αποτέλεσμα εμείς οι νέοι να μην βγάζουμε καμία άκρη και ίσως να ρωτάμε για τις ίδιες και τις ίδιες.
Φιλικά όλα αυτά και μην θεωρήσει ότι κάνω κάποιου είδους παρατήρηση. Ξέρω καλά ότι λόγω νεότητας είμαι ο τελευταίος που θα ληφθεί υπόψην η άποψη του.