μια κοπελα πρεπει να κρινεται και μονο απο τις υπηρεσεις που δινει και μεχρι εδω δεν εχω κανεναν λογω να πω το αντιθετο για την εν λογω μιας και ολοι σχεδον εχουν πει καλα εως πολυ καλα λογια!
το πραγμα αρχιζει και χαλαει οταν η συγκεκριμενη σε καθε αρνητικη η οχι τοσο καλη τελος παντων κριτικη μπαινει εδω μεσα ειτε η ιδια ειτε κατα καιρους οι "φιλοι¨της και αρχιζουν μια "επιθεση" ανευ προηγουμενου στα μελη που ειπαν την γνωμη τους..εδω λοιπον φιλε μου αρχιζουν τα δυσκολα,γιατι αν δεν μιλαγε και εκανε αυτο που ξερει να κανει καλα ολα θα ηταν μελι γαλα,οταν ομως μπαινει-ουν και "γκρινιαζει" γιατι ο ενας εγραψε αυτο και ο αλλος το αλλο τοτε θα την κρινω και για την συμπεριφορα της.
ποτε η Ευα εκανε παρεμβολη για ασχημη κριτικη? για πες μου ποτε το εκανε η Βανεσα και ο καταλογος ειναι μακρυς και εγω τωρα που το σκεφρομαι ενα διαμερισματακι στ Β.Π θα ειχα!
Δεν έχω πια χρόνο για να λογομαχώ με μετριότητες....
Λοιπόν για να τελειώνει η υπόθεση κανείς δεν την κατηγόρησε για τις υπηρεσίες της.
Για άλλα πράγματα υπήρξαν ενστάσεις και αυτές οι ενστάσεις που υπήρξαν δεν θέλουν κάποια ιδιαίτερη γνώση της κυρίας .
Ας μην εξηγούμε πάλι τα ίδια. Είπαμε κουράσαμε. Κανείς δεν κατηγόρησε τις υπηρεσίες της.
Μια άποψη/γνώμη ειπώθηκε για την ταρίφα της. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα στην γνώμη κ την άποψη. Δεν θα μας βάζει χέρι όμως γιατί έχουμε την Β άποψη κ όχι την Α η άμεσα ενδιαφερόμενη. Όπως κάποιος μπορεί να λέει δημόσια ότι καλώς παίρνει όσα παίρνει έτσι επιτρέπεται κ κάποιοι άλλοι να λένε ότι δεν θα έπρεπε να ζητάει τόσα πολλά
Οσο γούστο της και καπέλο της το πρώτο, άλλο τόσο γουστο και καπέλο των άλλων να έχουν διαφορετική από εκείνην άποψη.
Mεχρι ενα σημειο στο πρωτο ποστ που εχω επισημανει Αλπουλα εχεις απολυτο δικιο. Οτι δηλαδη μια κοπελα πρεπει να κρινεται απο τις υπηρεσιες της και μονο. Το πραγμα σορι, αλλα δεν το χαλαει, ειτε η ιδια ειτε απο μονο του, αλλα χαλιεται απο μελη τα οποια ειναι "κλωνοι" αποδεδειγμενα (και δεν εννοω μελη τα οποια ξεχασαν πχ τους κωδικους και εφτιαξαν αλλο εδω ή κατι παρεμφερη αλλα τους υπολοιπους που το κανουν εσκεμμενα) και επειδη δουλευει ως ανεξαρτητη θελουν να γαμησουν τσαμπα ή να κανουν τον "νταβα" της. Εκει αρχιζει ολο το πρωτο μερος του κακου που λες και εχει καθε δικαιωμα, απο την στιγμη που δεν θελει η ιδια να εχει και να δουλευει μονη της, να επεμβει ή σε κριτικη ή σε καποιο ποστ ή θρεντ. Εκει λοιπον αρχιζει η οποια παρεμβολη δικη της ή αλλων που την ξερουν και εχουν παει σε ραντεβου μαζι της ή την εχουν ως ενα "στανταρακι" τους, οπως ειμαι κι εγω εδω και πολυ καιρο. Ειπες σε καποιο ποστ σου οτι δεν εχεις παει μαζι της και δεν την ξερεις καν. Πως λοιπον βγαζεις συμπερασματα για καποιον που δεν ξερεις? Απο τα ποσταριαμστα της? Δηλαδη αν καποιος εσενα σου επιτεθει, δε θα προστατεψεις τον εαυτο σου? Το ιδιο κανει και εκεινη, δεν εχει καμια διαφορα. Ποσο μαλλον οταν προσπαθουν με τον εναν ή με τον αλλο τροπο να την κανουν να κατεβασει τις τιμες της με το ετσι θελω. "Χερι" λοιπον σε αυτους θα βαλει γιατι εκεινη ειναι που θα καθορισει τις τιμες της και οχι οι αλλοι. ΟΚ οσον αφορα για τις τιμες που λες γιατι μπορει να μην γουσταρεις ή δεν θελεις να πληρωσεις 150, εσυ ο tomito ή ο οποιοσδηποτε εδω. Κανεις δεν εβαλε σε εσενα ή τον οποινδηποτε το μαχαιρι στο λαιμο, ουτε καν η ιδια, να κλεισει καποιος ραντεβου μαζι της. Εφοσον λοιπον δεν σε ή σας ενδιαφερει οπως λες εμμεσα, γιατι ασχολεισαι μαζι της ή ασχολουνται αλλοι μαζι της? Εξαιρω απο αυτο τον ntinos69 ή kaviros69 γιατι κανεις δεν το παιρνει στα σοβαρα, ακομα και σαν γιατρος που ειναι, γιατι εχει δειξει τι σαπιοκωλάκιας ειναι. Να γαμησει τσαμπα θελει αλλα επειδη δεν γινεται, λεει οτι

του κατεβει στο κεφαλι. Του εχω πει να πινει που και που και καμια "φραπεδια" (

) αλλα δεν ακουει. Οχι τιποτα αλλο αλλα η πολυ

θα τον τυφλωσει στο τελος. Εγω ξερω πως αν κατι δεν με ενδιαφερει, δεν ασχολουμαι ουτε στο ελαχιστο με την παρτι του. Αν παλι με ενδιαφερει, κοιταζω πρωτα να το δοκιμασω και μετα να βγαλω τα οποια συμπερασματα μου, θετικα ή αρνητικα. Εκανε ενα λαθος παλαιοτερα εδω, το οποιο το αναγνωρισε, προς τιμην της κατ' εμε κατι που δεν εκαναν πολλες, και συνεχιζει να "σταυρωνεται" γι αυτο. Ως ποτε? Τιμωρηθηκε γι αυτο, με διαγραφη της και μπαν απο το σάιτ, την επανεφεραν οι admin, ζητησε και παλι συγνωμη. Τι αλλο δηλαδη να κανει? Και εμενα με "χαλασε" εκεινο το περιστατικο οταν το ειδα, και πολυ μαλιστα, αλλα ειπα ΟΚ λαθος της, ποσο μαλλον οταν το αναγνωρισε δημοσια και η ιδια, συνεχιζουμε. Το να καθομαστε ομως, δεν αναφερομαι προσωπικα αλλα γενικοτερα, σε ενα θεμα το οποιο εχει ληξει και οι διαχειριστες ειχαν παρει θεση δε νομιζω να καταληγει πουθενα συν οτι κουραζει τους παντες -συμπεριλαμβανομενου και την ιδια- απιστευτα να το αναμασαμε ξανα και ξανα,. Εκει λοιπον αρχιζει ολο το υπολοιπο κακο που αναφερεις. Για να σου δωσω ενα παραδειγμα, την Μαιρη, η οποια εμφανιζεται πλεον ως Ελενα Καλλιανου, την ειχα παρει πριν απο ενα χρονο και κατι. Πηγα μαζι της 2 φορες, "κομοδινο" η τυπισσα ξενερωσα, δεν ξαναπηγα μαζι της. Δεν καθομαι ομως να λεω τα μυρια οσα για εκεινη, ακομα και τωρα που παιρνει 200αρια επειδη γυρισε μια τσοντα στον Σειρινακη. Χεστηκα στην τελικη. Σαφεστατα και θα πω σε καποιον την γνωμη μου για εκεινη αν μου ζητηθει, αλλα δεν θα κατσω να βγαλω ομως "χολη" επειδη δεν κανει καλα αυτο που κανει. Γιατι απο ενα σημειο και μετα, οπως και να το κανεις, ετσι φαινεται, οταν βγαζει ενα ποστ η Βιβη ή αναφερθει απο αλλον το ονομα της και αρχιζουν απο κατω διαφοροι, απο τους οποιους πολλοι δεν εχουν κανει καν εστω και ενα ραντεβου μαζι της, και λενε τα μυρια οσα σε πραγματα που εχουν ειπωθει ξανα και ξανα ή ψεμματα, λογικο ειναι να αρχισει και εκεινη να αντιδρα ετσι, ποσο μαλλον οταν ειναι μονη της και πρεπει να προστατεψει η ιδια την δουλεια της και τον εαυτο της ή να την υπερασπιστουν ατομα που την εχουν γνωρισει -ακομα κι αν εχουν κανει εστω και ενα ραντεβου μαζι της- και τη γουσταρουν σε αυτο που κανει. Γιατι πλεον ξεφευγει απο τα ορια της γνωμης και μπαινει σε εκεινα της κακεντρεχειας και της εμπαθειας για τους Χ-Ψ λογους. Και για την Ευα22 πχ εχουν ειπωθει διαφορα απ οσο εχω δει και για πολλες ακομα και εχει παρει θεση η ιδια. Μπορει οχι οπως η Βιβη, αλλα το εχει κανει, γιατι το εχω δει. Πολλοι μπορει να με κατηγορησουν, ακομα κι εσυ, ως προμοτορα, "νταβα" ή φιλο της Βιβης επειδη την υπερασπιζμαι ή ποσταρω μονο στο θρεντ της ή σε κατι που αφορα εκεινη, οπως εδω. Δεν με ενδιαφερει ουτε στο ελαχιστο. Τους λογους που δεν ποσταρω, τους εχω εξηγησει πολλες φορες. Το τι ειμαι το ξερω πολυ καλα εγω, η Βιβη που με εχει πελατη εδω και ενα χρονο και πολλοι ακομα που με ξερουν προσωπικα. Απλα δεν καθομαι να "κρυβομαι" πισω απο εναν Η/Υ και να λεω μαλακιες για την οποιαδηποτε κοπελα οπως επισης και πως ολα τα πραγματα και οχι καποια, πρεπει να λεγονται με το ονομα τους. Οσον αφορα το ποστ μου το γραφω τωρα, γιατι δεν μου επετρεπε η δουλεια μου να το κανω νωριτερα.
ΥΓ.
Το ποστ μου δεν αναφερεται μονο σε εσενα Alpula, ασχετως αν πηρα ως "βημα" τα ποστ σου, αλλα και στον tomito οπως και σε ολους.