LoserBoy
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας.. συνάδερφοι; Δεν θα σας πω γιατί είμαι νέος και άπειρος 
Είμαι 20 χρονών και ...άγαμος, όπου άγαμος σημαίνει αγάμητος πολύυυυυ αγάμητος! - Επιτρέπονται τέτοιες λέξεις εδώ ε? Αλλιώς σβήστε τα)
Για πρώτη μου φορά πήγα σε έναν οίκο ανοχής και συνέβει το αντίθετο από αυτό που περίμενα: η πουτάνα ήταν τρομερή κάβλα και πολύ σεξουλιάρα, και εμφανίσιμη αλλά εγώ αντί να τελειώσω γρήγορα - όπως είχα διαβάσει ότι συμβαίνει τις πρώτες φορές - ...δε μου σηκωνόταν με τίποτα. Βρε δώστου, έδινε και έπαιρνε αυτήν, εγώ γούσταρα τρελλά αλλά.. τίποπα. Στο τέλος σηκώθηκε και έφυγε. Πλήρωσα και τζάμπα
Ας με βοηθήσει κάποιος, τί έφταιξε; Δεν το περίμενα αυτό, μόνος μου... στα ..δοκιμαστικά έχω καλή στύση (το καλή το λέω εγώ
). Δε μπορώ να πω ότι αισθανόμουν ιδιαίτερα αγχωμένος, η πουτάνα ήταν πολύ φιλική και σεξουλιάρα. Και το σώμα της με κάβλωνε - όχι ότι έχω δει και πολλά γυμνά σώματα γυναικών... Λοιπόν; Τι πήγε στραβά; Δε με ενοχλεί τόση η... αποτυχία της πρώτης φοράς αλλά το πως αυτό ..δεν θα γίνει ξανά και ξανά! Α, άσχετο όταν σου λέει τσιμπούκι ακάποτο δέχεσαι; Άσε που ανέβηκε πάνω μου χωρίς να έχω στήσει και φοβήθηκα ότι θα με κολλήσει τίποτα... Βοηθάτε ρε προχωρημένοι, είμαι ακόμα στην Α' μικρή. Εσείς πως το ξεπεράσετε; Σε όσους συνέβη...
:S

Είμαι 20 χρονών και ...άγαμος, όπου άγαμος σημαίνει αγάμητος πολύυυυυ αγάμητος! - Επιτρέπονται τέτοιες λέξεις εδώ ε? Αλλιώς σβήστε τα)

Για πρώτη μου φορά πήγα σε έναν οίκο ανοχής και συνέβει το αντίθετο από αυτό που περίμενα: η πουτάνα ήταν τρομερή κάβλα και πολύ σεξουλιάρα, και εμφανίσιμη αλλά εγώ αντί να τελειώσω γρήγορα - όπως είχα διαβάσει ότι συμβαίνει τις πρώτες φορές - ...δε μου σηκωνόταν με τίποτα. Βρε δώστου, έδινε και έπαιρνε αυτήν, εγώ γούσταρα τρελλά αλλά.. τίποπα. Στο τέλος σηκώθηκε και έφυγε. Πλήρωσα και τζάμπα
Ας με βοηθήσει κάποιος, τί έφταιξε; Δεν το περίμενα αυτό, μόνος μου... στα ..δοκιμαστικά έχω καλή στύση (το καλή το λέω εγώ
:S
οσο το σκεφτεσε μπενεις σε ενα φαυλο κυκλο ;)