Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγω γαμαω και τον αργυρη
Αυτη η ξανθια πορνη ειναι .......Φτου σου κοπελαρα μου τιποτα αλλο δεν σου λεω
Δηλ. της έκανες κοπλιμέντο τώρα ? Να το πάρει πάνω της η κοπέλα ?![]()

Eγω θα τις έπαιρνα και θα έβαζα τον Αργύρη να τραγουδάει

τι να λέει, αφού τα ακούμε και στα clubs....στο μιουζικαλ δε πηγε κανεις να τους δει?

Σε περίπου 5 ποστ από τώρα κάποιος πανέξυπνος θα βγάλει το ξανθό πληρωμένη
Δηλαδή... Για την μελαχρινή το έχουμε σίγουρο;
μην ξεχασεις να μας πεις ποσα παιρνει μονο.H μελαχρινη και το παλικαρι είναι αδερφια..Πριν από λίγο καιρό γνωρισα τον πατέρα τους ,εχει πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ στα Βόρεια Προάστια..Το ξανθό λέγεται Τερέζα και είναι όντως νοσηλέυτρια..Τωρα προσπαθω μέσω του μπαμπα της φίλης της να πάρω προσκλήσεις για το ΑΤΤΙΚΟΝ που εχουν παραστάσεις κάθε Κυριακή πρωι...Θα πάω τις κόρες μου για αυτόγραφο μπας και πάρω κι εγω κανένα ...τηλεφωνάκι.... ;) ;) ;) ;) ;)

Μόλις ανακάλυψα αυτό το θρεντ. Διαπιστώνω με ανακούφιση ότι δεν είμαι ο μόνος που φτιαχνεται τρελά με παιδικά τραγουδάκια! Που σημαίνει ότι δεν είμαι διεστραμμένος, ή τουλάχιστον η διαστροφή μου έχει μπόλικη παρέα....
...και η ξανθιά μέλλουσα νοσηλεύτρια διαβάζω? Έλα μουνί στον τόπο σου![]()

H μελαχρινη και το παλικαρι είναι αδερφια..Πριν από λίγο καιρό γνωρισα τον πατέρα τους ,εχει πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ στα Βόρεια Προάστια..Το ξανθό λέγεται Τερέζα και είναι όντως νοσηλέυτρια..Τωρα προσπαθω μέσω του μπαμπα της φίλης της να πάρω προσκλήσεις για το ΑΤΤΙΚΟΝ που εχουν παραστάσεις κάθε Κυριακή πρωι...Θα πάω τις κόρες μου για αυτόγραφο μπας και πάρω κι εγω κανένα ...τηλεφωνάκι.... ;) ;) ;) ;) ;)

το μελαχρινό είναι κρυφό ταλέντο.....Όχι αλλά οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για την ξανθιά μετά από σφυγμομέτρηση του θρεντ

τρελη κωλαρα το ξανθο με το ασπρο το στενο παντελονακι στο 1.16 για πολλαΑφιερωμένο στο SONY....![]()
![]()
![]()
[youtube=425,350]O6YPLhrxqHQ&NR=1[/youtube]